Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted

Imię: Wojciech.

Coś o sobie: Myślę, że może opiszę swoją doświadczenie z tymi pikselami. Moje doświadczenie z gierką zaczęło się na przełomie 2012, lecz grałem wtedy u wujka jak do niego przyjeżdżałem na pc, ponieważ nie miałem swojego. Po dostaniu laptopa wtedy od rodziców pobrałem 1.6 i zacząłem klikać i tak dalej to trwa, pomimo że mam teraz dobrą maszynę dalej wolę postrzelać w te pixele niżeli grać w inne giereczki. Oprócz tego grałem dużo w CS;GO, lecz podanie nie jest na to stanowisko tylko na 1.6, więc skupie się na temacie związanym z 1.6. W 2018 zacząłem grać mixy,  gdzie na początku niezbyt dobrze mi szło, praktycznie - nie szło mi wcale, w 2020 wróciłem na mixy po rocznej przerwie, którą miałem w 2019, zaczęło mi dobrze iść, rzadko kiedy nie udało się wyjść z dobrego KD na mixie, często zostałem proszony o robienie WG. Grałem również jakieś fastcupy w 1.6 itd. lecz to mniejsza, generalnie w 1.6 mam przegrane około 10k godzin, lekki nolife, lecz tak to wygląda. Ostatnio sprzedałem mojego starego steama, ponieważ dostałem fajną ofertę za niego i postanowiłem się skusić, gram na nowym steamie, lecz dalej świetnie się bawie w 1.6. Co do rozpisywania demek - myślę, że jest to dla mnie co najmniej proste i łatwe, ze względu na to, że strasznie interesowałem się w 2022 czitami, oglądałem wszelkie filmiki jak działa ten i ten czit, których najczęściej się użytkuje jak ktoś nie ma życia hehe :D. Generalnie jestem w stanie wykonywać każde zadanie, a w tym słuchać się porad, opinii Opiekuna i zwracać uwagę na jego poglądy. Jestem otwarty na jakąkolwiek naukę, jeżeli takowa będzie potrzebna, lecz myślę, że rozpisywanie demek, sprawdzanie screenów mam w jednym palcu. Oprócz tego jestem otwartą osobą, a przede wszystkim kulturalną oraz bezstronną co sądzę, że jest ważne na tym stanowisku.

Doświadczenie na stanowisku UBT:  Byłem parę razy na stanowisku UBT, jeśli mam określić to w liczbach to wydaje mi się, że takie 4-5 razy byłem na tym stanowisku. Nie zdarzały mi się błędne werdykty, przynajmniej takich nie pamiętam. Pełniłem zawsze funkcję prawidłowo oraz wzorowo, byłem aktywnym UBT, demka, screeny sprawdzałem w zależności od podejrzeń. Wiadomo, że jedno demko czasem trzeba przeanalizować kilka razy, a nie raz i wydawać werdykt, jeśli natomiast demko jest z góry spalone i to widać to werdykty leciały od razu. Natomiast co do screenów analizowałem kratkę po kratce czy jest cokolwiek zmienionego co jest niezgodne z etykietą regulaminu, jeśli nie było to werdykt był również podawany z góry.

Umiejętność obsługi  amxbans: 7-8

Umiejętność oceniania screenów: 8

Umiejętność oceny demek: 9

Czy korzystałeś kiedyś ze wspomagaczy (jeśli tak to jakich): Vermilion, Leis, Hppv5, Hppv6, Hppv4 i jakieś gów*a z yt jak byłem młody typu zeroware. 

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199802789302/ [ Jak pisałem opiekunowi UBT, posiadam aktualnie dwa konta, lecz linkuje to najświeższe, którego używam ].f

Link do BANID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:921261787 - Banid z najświeższego konta, jeżeli będzie trzeba podlinkuje poprzednie konto i te, które sprzedałem o ile odnajdę steam id :D 

Dlaczego chciałbyś objąć to stanowisko:  Chciałbym zaangażować się trochę bardziej w życie sieci oraz obciążyć trochę z obowiązków Opiekuna UBT, który jest sam na stanowisku. Sądzę, że dodatkowa para rąk się przyda, a w szczególności osoby "trochę doświadczonej". Podanie miało być teoretycznie napisane dopiero jutro, lecz mam nadzieję, że Mareczek Powrócił zły nie będzie :D 

• Like 2
  • Wow 1
  • Super 3

Posted

Hmm co mam powiedzieć jestes krótko z nami troche i zbyt mocno cie nie znam ale uważam że każdy zasługuje na szanse.

+wiek 

+Doswiadczenie 

+Podanie rozbudowane.

+ Staż masz w tym co robisz z tego co opisujesz.

Jak dla mnie jestem za okresem próbnym na dwa tygodnie jesli sie sprawdzisz masz moje tak.

Tymbardziej napewno sie przyda pomoc na randze UBT 👌

Jak narazie jestem za okresem próbnym z racji tej że cie nie znam długo. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super 1

200w(1).gif.f69c335abc8de6064cbaa556a021c31a.gif

·gadugadu - 79679539

~ dc | macikfamecs

Posted

Jestem za tym, aby dać ci okres próbny i żebyś pokazał co potrafisz, a może uda ci się zostać na dłużej.

+Wiek
+Doświadczenie
+Widać chcęci, że zależy ci na tym stanowisku
+Odciążenie Opiekuna UBT

Ode mnie masz zielone światełko, Jestem na Tak!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super 1

AZJATKAZABILSOULWGLOWE.png.18c94f4a7830332718206d1bb702eb34.png

Posted

Jesteś za krótko z nami i nie kojarzę ciebie zbytnio, ale jestem za okresem próbnym, w końcu każdy zasługuje na swoją pierwszą szanse.

+ Wiek

+ Aktywność

+ Doświadczenie

+ Chęć pomocy 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Super 1

rounded-in-photoretrica.png.b74c6b2d4f0e792c34a470e85b6d8dd4.png

DC: mental3.1
Steam: M3nt4l 

Posted

Myślę że można dać Ci szansę, jednak za wiele roboty to mieć nie będziesz :) Podanie napisane bardzo ładnie, dodałeś parę poradników bardzo przydatnych - miejmy nadzieję, że na tym się nie zakończy. Jestem na TAK

• Like 1
  • Super 2
Posted

Cóż no gratulacje :) przyjmuje zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale napisz do mnie pw o konto w bansie i się ugadamy na jakiś test

• Like 1
  • Super 2

sygnatura marek1.png

Posted
Podanie zostało rozpatrzone POZYTYWNIE! Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale w przeciągu 48h!
  • Like 1

sygnatura marek1.png

Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information