Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted

Nick osoby zgłaszającej:Amfetamina.
Nick osoby oskarżonej: @lucifer morningstar
Data zdarzenia: 25/11/2024
Opis sytuacji: Witam po raz kolejny, mianowicie zaczeła się runda i wylosowałem fd rzucilem losowego flesza gdzies, i pan adminek zaczal do mnie pruć, ze niby przeszkadzam, uciekłem mu po czym skonczyl mi sie freeday i dolaczylem do reszty (pomijam fakt, ze nie wydał mi żadnych polecen co mam zrobic) no ale nic dolaczylem zrobilem jedna aktywność z resztą tt i wyszedlem z pomieszczenia po czym adminek mnie zabił i powiedzial, ze przeszkadzalem na frideju, pozdrawiam

Dowody (demko z mapy itd.): demko mapa o 13:28

• Haha 5
Posted

Ogólnie sytuacja wyszła ciekawa. Zostałeś zabity w sumie z przypadku, już tłumaczę.
Prowadzący wydał polecenie które brzmi: "Freeday przeszkadza, freeday ginie" lecz go nie odliczył, w momencie gdy rzuciłeś flash'a prosto w CT - Lucek zapytał czy takie polecenia były wydane, prowadzący odpowiedział że tak. Został wprowadzony tutaj w błąd, nie usłyszał tego po prostu. Zobaczył Cię na "Pile" tej konkurencji, wyszedłeś i zostałeś zabity. Nie będę karać kogoś za takie coś, pomyłki się zdarzają. Mogłeś również zwrócić uwagę na u@, dostałbyś duszka czy ew. kolejnego freedaya. Jeśli będziecie latać na forum z każdą małą drobnostką którą możecie załatwiać na serwerze - będę siedzieć 24/7 na skargach i przeglądać demka.. Skargę odrzucam.

• Like 1
Posted
UPS! Skarga odrzucona.
Jeżeli się z tym nie zgadzasz - skontaktuj się z nami!

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information