Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted

pO.png.09cba97e116b534c4d178a040248fa61.png.e6515631e21c70488ed548f5f5ec23fb.png.516ca3ffe86817562a7b245b2990f08f.png                            Hej!

Zapraszam was  do części z serii Pytania & Odpowiedzi

Dla przypomnienia zostawiam Regulamin P&O.

Dziś pytania kierujemy do 

r4geeAdmin JB  Admina Jailbrake!

Temat z pytaniami otwarty jest do 29.11.2024

Na odpowiedzi będzie czas do 1.12. 2024 do 23:59.

Jak zadać pytanie? Np.:

[P] Co robisz w wolnym czasie?

• Like 1
  • Super 1

200w(1).gif.f69c335abc8de6064cbaa556a021c31a.gif

·gadugadu - 79679539

~ dc | macikfamecs

• matt pinned this topic
Posted

[P] Jak zacząłeś grać w csa?

[P] Co planujesz robić w życiu?

[P] Jak postrzegasz nagonkę na policję w naszym kraju?

[P] Jaki jest Twój wymarzony dream-car, który jest według Ciebie realny do osiągnięcia i dlaczego akurat ten?

[P] Kto według Ciebie jest wzorowym użytkownikiem forum i dlaczego?

[P] Myślisz, że nasza sieć jest w stanie podbić scenę 1.6 w Polsce?

[P] Posiadasz "kosę" z którymś z użytkowników forum?

• Like 1
  • Super 2

`

Posted

[O] Swoją przygodę z CS-em, mimo młodego wieku, zacząłem około 8–9 lat temu. Moje pierwsze tryby to był paintball, dlatego mam duży sentyment do tego moda. Dodatkowo mam trzech starszych braci, więc było nieuniknione, że przejąłem smykałkę do CS-a.

[O] Aktualnie świeżo po ukończeniu szkoły w zawodzie mechanika samochodowego, kształcę się i pracuję w CNC od dwóch miesięcy. W głowie mam kilka inwestycji biznesowych do zrealizowania.

[O] Kolejne pytanie jest dosyć kontrowersyjne. Jako młodszy wiadomo miałem na bakier z policją przez jakieś popijawy w parkach i późniejsze nieprzyjemności z tego tytułu, ale myślę, że nie ma sensu wchodzić w szczegóły.

[O] Może nie dream car ale odkupiłbym od brata Mazdę 6 z 2016 roku  świetne auto, mam sentyment do japończyków.

[O] Jest wielu ludzi, których mógłbym tu wymienić, ale najbardziej cenię nightvz To osoba z sumieniem, zawsze wykonująca swoją pracę bardzo dobrze, nigdy nie było problemu, by się dogadać czy omówić jakiś temat. Uwielbiam go!

[O] Myślę, że bez problemu damy radę, skoro mamy tak solidną ekipę. Na wszystko potrzeba czasu.

[O] Uważam, że każdy może mnie lubić mniej lub bardziej, ale ja staram się z każdym dogadać.

Dzięki Wojciech za pytanka mam nadzieję, że moje odpowiedzi jakikolwiek cię usatysfakcjonowały!

Czekam na kolejne!

WilQ., (edited)

Dziękujemy w imieniu Redakcji za napisanie pytań, proszę w następnym temacie o pisanie mniejszą czcionką, oraz odpowiedź [O] uprzedzić pytaniem [P]

Edited by WilQ.
  • Like 1
  • Super 1
  • matt locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information