Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

[Odrzucone]Skarga Lucyfer

Recommended Posts

Posted

Nick osoby zgłaszającej: pyskaty12321
Nick osoby oskarżonej: Lucyfer (chuck norris)
Data zdarzenia: 25.11.2024
Opis sytuacji:  Gramy sobie na jb w luźnej atmosferce i Pan Chuck norris kłóci się z graczem że zrobił mass fk no i oboje się kłócą zamiast sprawdzić demko to sie wykłóca no ale mniejsza olał temat a dzień wcześniej dał mi bana za Mass tk na 3h z buta.  Potem prowadził w ct gość który nie ogarniał poleceń i w ogóle regulaminu i zaczął strzelać we mnie nie odliczając poleceń to mu napisałem kulturalnie odlicz polecenia patałachu na co on mi odpowiedział patałach to twój stary no to odpowiadając mu równiez kulturalnie że gdyby nie wyprzedził mnie pies to byłbym jego ojcem. i dostałem mute na 30 minut. Potem napisałem mu coś w stylu że go pojebało i że pomylił odwage z odważnikiem i dostałem bana na 3h za obraze. Więc co to jest za faworyzacja?
Dowody (demko z mapy itd.):
jail_pyramid okolice 16:10

Generalnie z Lucyferem jest ten problem że odkąd dostał władze to próbuje być Chuckiem Norrisem polskiego JB za dużo filmów o policjantach się naoglądał i wszystko interpetuje od humoru żeby mu było dobrze.
P.S Boli go wielki Pyskaty i ma kompleks Pyskatego pozdrawiam :D

i przestań  blokować moje posty Panie Moderatorze :)

Posted

Zostałeś ukarany wyciszeniem za obrażania rodziny ANDRZEJA, on również to wyciszenie otrzymał. Dodatkowo Ty postanowiłeś mnie wyzywać później na u@ za co dostałeś bana. Odnośnie bana za MASS TK, otrzymałeś go słusznie. Sprawa z MISTRZBOB była nieco inna gdyż on twierdził iż dał zakaz wychodzenia z celi do odwołania. Po przejrzeniu demka wiem, że tak nie było za co otrzymał również bana na CT

• Like 1
  • Haha 1
  • Angry 1
  • Super 2

lucifer.png

Posted

Obejrzałem demko z mapy, sytuacja która jest wymieniona w skardze bardzo prosta. Obrażasz prowadzącego w CT, on Ci odpowiada w taki sam wulgarny sposób. Dostajesz mute od Lucka za to co piszesz. Andrzej ten co prowadził, również.
Następnie, zamiast się uspokoić, piszesz na u@ obrażając i prowokując. Gdzie prowokacja, wulgarna postawa i zachowanie to u Ciebie norma u nas na serwerze.
image (2).png
image (8).png
image (7).png
image (6).png
image (5).png
image (4).png
image (3).png

Dostałeś bana po tych słowach na 3h, następnym razem dostaniesz o wiele dłuższego bana. Admin zachował się dobrze.
Skargę odrzucam.

• Like 1
  • Super 2
Posted
UPS! Skarga odrzucona.
Jeżeli się z tym nie zgadzasz - skontaktuj się z nami!

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information