Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick w grze: mocar
Imię: Kacper
Link do Twojego Gametracker: https://www.gametracker.com/player/mocar/193.33.176.236:27015/
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/procederek2/
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak
Opowiedz nam coś o sobie:  Mam 23 lata i moją największą pasją jest granie na komputerze. Uwielbiam zanurzać się w różne światy gier – od gier strategicznych po gry FPS i RPG. Spędzam sporo czasu, szlifując swoje umiejętności i starając się osiągać jak najlepsze wyniki, zwłaszcza w grach drużynowych, gdzie liczy się dobra współpraca z innymi.
Poza tym, interesuję się również technologią – komputerami, nowinkami sprzętowymi i wszystkim, co związane z IT. Lubię śledzić nowe trendy, testować różne konfiguracje i eksperymentować z ustawieniami, żeby osiągnąć jak najlepszą wydajność w grach.
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Chciałbym zostać strażnikiem, ponieważ zależy mi na utrzymaniu porządku na serwerze. Mam doświadczenie w grze, znam zasady i wiem, jak ważne jest, żeby serwer był przyjaznym miejscem dla każdego. Poza tym, lubię pomagać i rozwiązywać problemy, więc rola strażnika pozwoliłaby mi połączyć moją pasję do gry z chęcią dbania o wspólne dobro społeczności.
Znajomość AMX  w skali [1-10]: 7
Znajomość regulaminu serwera: 10/10
Składka [Tak/Nie]:  Tak

EDIT 26.11: ban jest za tk, bo na freedayu latałem sobie po mapie i klikałem losowe przyciski, więc dlatego nie przyznałem się - bo po prostu nie wiedziałem że to ja XD

Edited by mocar
  • Like 2
  • Super 2
Posted (edited)

jak ty powineś obiegac sie o admina  z tym wiekiem ,znajomosc regulaminu pasuje,amx tez pasuje ,jak dla mnie powinesc miec admina odrazu jestem na tak 

Edited by mafia
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted

Jestem na tak, znam tego skurczybyka i wiem, że sobie poradzi na tym stanowisku. Jest osobą z którą da się fajnie pograć i przy tym współpracować!

+Wiek
+Doświadczenie
+GT
+Składka
+Znajomość Regulaminu

• Like 1
  • Super 1

AZJATKAZABILSOULWGLOWE.png.18c94f4a7830332718206d1bb702eb34.png

Posted

Wszystko w porządku, podanie wygląda fajnie, wiek na plus. Lecz jak to zawsze ja, znajdę jakieś "ale". Napisałeś w podaniu, że 

30 minut temu, mocar napisał:

Chciałbym zostać strażnikiem, ponieważ zależy mi na utrzymaniu porządku na serwerze.

No dość normalna formułka, dość normalne zdanie jak na taką posadę, więc wszystko oki. Tylko przeanalizowałem sobie listę banów i 10 dni temu dostałeś bana za "Mass TK na FD" do którego się nie przyznałeś, więc praktycznie złamałeś regulamin serwera + chciałeś oszukać administrację tym, że tego nie zrobiłeś. 

Ban - https://bany-fame.pl/ban_list.php?bid=959

Mam wątpliwości szczerze już do tego co napisałeś w podaniu, bo ban nie jest w wielkim odstępie czasowym od Twojego podania. Minęło zaledwie 10 dni, skąd każdy ma mieć pewność, a szczególnie administracja, że nie odwalisz znowu takiej akcji?

Ja jestem neutralnie nastawiony z lekką nagonką na okres próbny, lecz według mnie pod jakimkolwiek "nadzorem". 

+wiek

+podanie

-ban nie za byle co.

• Like 1

`

Posted

Jestem za daniem szansy 

+wiek

+ogarnia 

+gt wporzadku 

+steam

+składka 

+checi 

Same plusy nie mam do czego sie przyczepić. 

• Like 1
  • Super 1

200w(1).gif.f69c335abc8de6064cbaa556a021c31a.gif

·gadugadu - 79679539

~ dc | macikfamecs

Posted

Sympatyczny chłopak, ogarnia moda i wie co jest 5.

CT ogarnia, nie raz ze mną grał, regulamin zna, i  wie co robić.

Często zgłasza jak ktoś łamie regulamin, 

Tyle ode mnie elo 

• Like 1
  • Super 1
Posted

Witam!

Oczywiście, jestem na Tak. Myślę, że jest to jeden z najlepszych kandydatów w tej rekrutacji. Charakteryzuje się wysoką kulturą osobistą oraz dużym doświadczeniem na JB, które uwidacznia się w jego bezbłędnej grze po stronie CT. Co tu dużo mówić, zawsze kiedy w gronie znajomych prowadzimy dyskusje na temat takich cnót jak rozwaga, roztropność czy sprawiedliwość, nieuchronnie pada jego imię - jest on oczywistą egzemplifikacją tychże. 

Pozdrawiam

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Na nie

- nie widziałem cie w ct

-Znajomość regulaminu serwera: 10/10 słabo to widzę

• Like 1
  • Haha 1
Posted

W sumie dal bym Ci na tak. Ten ban co poprzednik wspomnial to daje ci u mnie dużego minusa, też mało w ct cie widzę, więc musiałbyś to poprawić. Na plus gt, znajomość moda. Za okresem próbnym.

• Like 1
  • Super 1
Posted

Na nie

chcesz pilnować porządku na serwerze , a robisz tk i na dodatek się nie przyznajesz . Tym sposobem nie potrzebnie zawracasz nam adminom głowę żeby sprawdzić kto to zrobił . 
Chciałeś oszukać administrację , a skąd mamy pewność że tego nie zrobisz ponownie .

• Like 1
Posted

Jestem na TAK

+ Wiek/składka/Mutacja/Kultura

+ Regulamin 10/10   Ciekawe!   :PepeClapping:

+ Podanie Przekonujące

+ Aktywny na serverze 

+ Steam

+ GT w porządku

- TK każdemu może się zdarzyć  :xD:

Pozdrawiam

• Like 1
  • Super 1
Posted

Ja bardzo cie lubię i dałbym Ci osobiście szanse, potknąłeś się raz ale każdemu może się to zdarzyć. 

+Bardzo często na serwerze 

+Ostatnio coraz częściej w ct

+Znajomość regulaminu 

+Wiek

+Pomocny

Na tak!

• Like 1
  • Super 1
Posted

Moim zdaniem Mocar to idealny kandydat na stanowisko strażnika w administracji naszego serwera. Zawsze wykazuje się ogromnym zaangażowaniem, cierpliwością i kulturą osobistą w kontaktach z innymi użytkownikami. Zna regulamin na wylot i pomaga nowym graczom zrozumieć zasady działania serwera, co buduje pozytywną atmosferę w naszej społeczności. Dodatkowo, jego doświadczenie i spokój w trudnych sytuacjach sugerują, że poradzi sobie z każdą sytuacją wymagającą interwencji. Uważam, że byłby świetnym wsparciem dla zespołu administracji!

• Like 1
  • Super 1

lucifer.png

Posted

Przyjmuję Cię na okres próbny.
Zgłoś się w odpowiednim dziale po odbiór grupy na forum i zapraszam na PW w celu ustalenia szczegółów.

• Like 1
  • Super 1
Posted
Podanie zostało rozpatrzone POZYTYWNIE! Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale w przeciągu 48h!
  • Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information