Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

[Odrzucone]Podanie na strażnika - Korupnik

Recommended Posts

Posted

Nick w grze: Korupnik
Imię: Mateusz
Link do Twojego Gametracker:  https://www.gametracker.com/player/Korupnik/193.33.176.236:27015/
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199685213156/
Mutacja głosu [Tak/Nie]: tak
Opowiedz nam coś o sobie: Jestem Mateusz, poznański zawiadaka. Dosadny koleś, z centralnej polski. Jestem osobą charyzmatyczną, pewną siebie i otwartą na nowe znajomości. Wiele osób może mnie kojarzyć z serwera zombie mod z 2022, który utrzymuje się do dziś. Ale co z tego, skoro nie reklamujemy. Często też można było mnie spotkać w administracji na różnych deathrun'ach czy innych trybach (było to lata wstecz).
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Widzę częstą samowolkę graczy, mimo starań jako gracz - nie da się nad nimi zapanować, nie mówię tutaj o wprowadzeniu komuny - ale często dzieje się totalna dzicz. Wiele osób, może mieć do mnie uprzedzenia z racji, że często wykłócam się o swoje racje, ale zazwyczaj potrafię przyznać się do błędu. Chciałbym wspomóc serwer na którym jestem często, widzę w nim duży potencjał na wzajemny rozwój.. A kto wie, może kiedyś otworzą się inne tryby i tam też wspomogę?
Znajomość AMX  w skali [1-10]: 7, zdecydowanie potrafię bawić się w FTP - wielokrotnie próbowałem, działałem przy kilku serwerach i wiem co z czym się je.
Znajomość regulaminu serwera: Płynnie obsługuję się regulaminem, wielokrotnie wspieram graczy gdy nie łapią podstaw - staram się wyjaśnić, co wolno a czego nie wolno, nigdy nie naciskając od razu na karę (chyba, że to jakiś wyjadacz który celowo trolluje :D) 
Składka [Tak/Nie]: Tak, zależnie od kwoty.

• Like 2
  • Super 1
Posted

amx pasuje,regulamin tez spoko , jestem zdecydowania na tak zeby dali cie na probe a przysłosci na admina

• Like 1
  • Super 1
Posted

Jestem na tak, Gracz bez konfliktowy nie widziałem żeby się z kimś wykłócał, a wręcz przeciwnie bardziej widzę jako pomocnego gościa.

+Wiek
+GT
+Znajomość amx i regulaminu
+Składka

• Like 1

AZJATKAZABILSOULWGLOWE.png.18c94f4a7830332718206d1bb702eb34.png

Posted (edited)
38 minut temu, Korupnik napisał:

mimo starań jako gracz - nie da się nad nimi zapanować

Da się - mamy dział skarg, w którym ani razu nie napisałeś skargi na gracza łamiącego regulamin, a przecież "TAK SIĘ DA". 

Zaciekawił mnie Twój ban z automatu za "ElementaryHack #449" , lecz to może być błąd AC, więc nie przywiązujmy do tego wagi.

38 minut temu, Korupnik napisał:

Składka [Tak/Nie]: Tak, zależnie od kwoty.

To w końcu tak czy nie? Ta odpowiedź jest dwuznaczna. 

Dla mnie okres próbny.

+Wiek

+/-GT

+Chęci pomocy

Edited by Wojciech
  • Like 1

Posted (edited)

Jestem na nie. Obserwuje cię na serwerze i wydaje mi się, że to co piszesz nie ma odzwierciedlenia. Dajesz się za szybko sprowokować, i wchodzisz w niepotrzebne konwersacje z graczami. 

Edited by gzk7p
  • Like 1
Posted

Hmmm gt trochę szwankuje, jak wspomniałeś w podaniu lubisz się klucić, więc lekki minus, w ct cie mało widzę. Na ten moment jestem na nie.

• Like 1
Posted

Chociaż darzę Korupnika sympatią i doceniam jego chęci, muszę niestety stwierdzić, że na ten moment nie jest to najlepszy czas na przyjęcie go do administracji. Jego aktywność na serwerze jest zbyt niska, co utrudnia ocenę jego zaangażowania i znajomości zasad panujących w grze. Dodatkowo rzadko gra po stronie CT, co sprawia, że ciężko powiedzieć, jak poradziłby sobie w sytuacjach wymagających odpowiedzialności i podejmowania szybkich decyzji.

Mimo to uważam, że Korupnik ma potencjał i nie powinien się poddawać. Jeśli zwiększy swoją aktywność na serwerze i zacznie częściej wchodzić do CT, to przy następnej rekrutacji będzie miał dużo większe szanse. Trzymam za niego kciuki i mam nadzieję, że spróbuje swoich sił w przyszłości!

• Like 1

lucifer.png

Posted

Ani razu nie widziałem Cię po stronie CT, nie wiem czy podołasz. Chciałbym żebyś jeszcze troszkę pograł bez obowiązków, i pokazał że Ci zależy. Jeśli poprawisz swoją aktywność i będziesz starać się dalej, nie widzę przeszkód by Cię przyjąć. Może za tydzień :) 

• Like 1
Posted
UPS! Podanie zostało odrzucone.
Następne podanie składamy 7 dni od odrzucenia! Zapraszamy do składania podań ponownie!

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information