Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted

Nick w grze: Just Zelus
Imię: Kamil
Link do Twojego Gametracker:  https://www.gametracker.com/player/Just Zelus/193.33.176.236:27015/
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/profil6982/ (dużo grałem na cssetti)
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak
Opowiedz nam coś o sobie: 21 lat studiuje zaocznie i pracuje na pełen etat ale zawsze znajde czas by zagrać w cs 1.6 ponieważ jest to gra mojego dzieciństwa którą uwielbiam. Lubie piłkę nożną grałem w 3 klubach ogołnie wysportowany jestem i lubie klimaty typu survival :))
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Jestem często aktywny i nie raz zdarza mi się obserwować łamanie regulaminu oraz niezadowolenie graczy na które jestem bezradny jako normalny gracz
Znajomość AMX  w skali [1-10]: 6
Znajomość regulaminu serwera: bardzo dobcze znam 10/10
Składka [Tak/Nie]:  Tak

• Like 2
  • Super 1
Posted
5 minut temu, Just Zelus napisał:

zdarza mi się obserwować łamanie regulaminu oraz niezadowolenie graczy na które jestem bezradny jako normalny gracz

Nie jesteś bezradny, przecież posiadamy dział skarg na forum? Dlaczego jeżeli byłeś świadkiem tyle razy łamania regulaminu nie napisałeś żadnej skargi? Skoro aż tak chcesz dbać o porządek na serwerze to wydaje mi się, że powinieneś zgłaszać takie akcje. Pomimo tego, że masz krótko konto na forum oraz podanie jest Twoim pierwszym postem jestem za daniem Tobie okresu próbnego.

+wiek

+gt

+/- podanie - nie jest jakoś super rozpisane

+składka

+/- chęci pomocy [- ponieważ nie widzę u Ciebie chęci, które opisywałeś ].

• Like 1

Skończyłem 15 lat, a nie wiem czy dożyje więcej
Może wszyscy chcieliby, ale co zrobić jak ja nie chce?
Nadal ryczę pojebany, nie wiem jak sobie poradzić
Czy to już lękowe stany witają się w mojej bani

Posted

Jestem na tak, gracza widziałem wiele razy w CT i bardzo dobrze sobie radzi i kreatywnie prowadzi

+Wiek
+Znajomość Regulaminu
+GT
+Kreatywne Prowadzenie

• Like 1

AZJATKAZABILSOULWGLOWE.png.18c94f4a7830332718206d1bb702eb34.png

Posted

nie że nie jestem bezradny, nie raz wysyłałem klipy adminom i zgłaszałem graczy nie tylko na forum ale też na discordzie. Pragne przypomnieć że forum w ostatnim czasie sie zmieniło kilka razy więc patrząc na aktywność w tym forum nie jesteś wojciech w stanie stwierdzić czy zgłaszam niektóre zahocwania czy nie

nightvz,

Nie wypowiadamy siebie własnym podaniu!

• Like 1
  • Sad 1
  • Angry 1
Posted

Na nie 

-wypowiedz pod własnym 

Podaniem jest juz to dla mnie duzy minus z racji gdy mamy coś takiego jak edytuj.

+wiek 

+checi 

Narazie na Nie!

pozdrawiam matt

• Like 2

200w(1).gif.f69c335abc8de6064cbaa556a021c31a.gif

·gadugadu - 79679539

~ dc | macikfamecs

Posted

odrazu skreslam jestem na nie podanie pewnie na szybko napisane pewnie nawet admina 2016roku nie miales to nie ubiegaj sie nawet o straznika:HAHA70:

• Like 1
Posted

Imo, ogarniesz moda wiesz co jest 5, ale trochę Cię znam, i wiem jak się zachowujesz. 

Ogarniasz regulamin, zawsze kogoś zgłaszasz, ALE ALE 

Lubisz grać pod wpływem, a co za tym idzie lubisz robić burdy, i się kłócić. 

Dlatego uważam, że ew. okres próbny, i odstawienie alkoholu.

• Like 1
Posted

Ogólnie nie ma do Ciebie zastrzeżeń, więc napiszę to w skrócie. Naprawdę dobry, miły, pomocny, konsekwentny, elokwentny, ambitny, kreatywny, wyrafinowany, kulturalny chłopak z szerokimi amibjcami i dużym zakresem wiedzy ogólnikowej.

+ dużo grasz
+ wiek
+ często w ct
+ kreatywność
+ chęci
+ pomocny
+ składka 
+ znajomość regulaminu
+ kultura
+/- AMXX ale do wyuczenia.

Pozdrawiam,
SpIzGaNyy

• Like 1
  • Super 1

image.png.2bf775f1b8c3704566ffbea2ec7bae20.png

Posted

Ja jestem na NIE , a dlaczego podanie napisane o tak by było , na forum mało się udzielałeś i podanie tak żeby tylko było . Niby znasz regulaminy a nie zapoznałeś się z regulaminem jaki obowiązuje podczas składania podania co zarazem wypowiadasz się we własnym podaniu a masz jasno że nie można tego robić w jakikolwiek inny sposób niż poprzez opcję edytuj . Postaraj się bardziej i złóż podanie za jakiś czas 

• Like 1

sygnatura marek1.png

Posted

Jestem na tak. Nie powinieneś sie wypowiadać we własnym podaniu, lecz niejednokrotnie graliśmy razem i nie zauważyłem problemów z Twoją osobą. Ogarniasz CT, wiesz z czym to się je. Jestem za okresem próbnym.

• Like 1
Posted (edited)

Witam

Jestem za tym by dać ci szansę na 2 tygodnie wiec na  TAK

+ Bardzo Dobry GT  :8297-pepega-yes:

+ Nie sprawiasz problemów  :jackdaniels:

+ Dobre prowadzenie po CT :pepepoliceAnimated:

+ /Składka/Mutacja/ :pepebegging: 

-Brak Steam cs 1.6   :dance-man:

- Myślę, że znajomość regulaminu 10/10 to kłamstwo    :PepeClapping:

- Podanie nie przekonujące      :1079210458_pepe_strapped_animated(1):

- Wypowiadanie się pod swoim podaniem       :xD:

Edited by Chrystus Escobar
  • Like 1
Posted

W sumie jestem tak 50/50, ponieważ na plus wiedzę gt, starasz się wymyślać jakieś nowe zasady nie oklepane to co zawsze, w ct to często cie widzę. Na minus no złamałeś już regulamin wypowiadając się pod swoim podaniem, a znasz go niby 10/10, czasem mam wrażenie, że jesteś podatny na innych może się mylę, ale mam takie wrażenie. Dal bym Ci okres próbny. 

• Like 1
Posted

Spodziewałem się tego podania od Ciebie, będąc szczerym. Co do Zelusia, nie mam zastrzeżeń, nie zauważyłem żadnych dziwnych zachowań w mojej obecności. Twój największy atut, którego wielu graczom brakuje, to kreatywne prowadzenie w CT, praktycznie na każdej mapie. Kiedy grasz, potrafisz się odnaleźć. Ktoś wyżej napisał, że grasz pod wpływem, ale ja tego nie dostrzegłem, niestety lub stety. Jeśli to prawda, od razu skreśliłoby Cię to z roli strażnika.

Jestem za okresem próbnym.

• Like 1
Posted

Zelus bardzo spoko ziomek, ogarnia w ct i nie rozumiem jak mozna go skreslic tylko dlatego, że wypowiedzial sie w swoim podaniu. W mojej obecnosci nigdy nie sprawial problemow i nie wpadloby mi to do glowy, że gra pod jakimś wpływem.

+gt

+dobre prowadzenie

Jestem na tak

• Like 1
Posted

Nie jestem przekonany, czy Just Zelus jest odpowiednim kandydatem na strażnika. Choć nie można mu odmówić wysokiej aktywności i częstego grania w CT, co świadczy o zaangażowaniu, to jednak jego zachowanie budzi pewne obawy. Częste wchodzenie na serwer pod wpływem alkoholu jest nie tylko nieodpowiedzialne, ale także może negatywnie wpływać na atmosferę wśród graczy, zwłaszcza w sytuacjach wymagających opanowania i trzeźwej oceny sytuacji.

Dodatkowo brak postów na forum pokazuje, że nie angażuje się w społeczność poza samą grą, co jest istotne w roli strażnika. Wypowiedzenie się pod swoim podaniem, mimo że jest to wbrew regulaminowi, również sugeruje, że nie w pełni rozumie lub respektuje zasady, które przecież jako członek administracji powinien egzekwować.

Podsumowując, mimo jego dużej aktywności i chęci działania, obawiam się, że te kwestie mogą negatywnie wpłynąć na jego zdolność do pełnienia funkcji strażnika w sposób odpowiedzialny i zgodny z oczekiwaniami.

• Like 1

lucifer.png

Posted

Definitywnie jestem w przypadku żelusia aby wprowadzić do na okres próbny. Błędy zdarzają się każdemu, nikt nie jest perfekcyjny a intencje kandydata wydają się klarowne. 

Grunt to te błędy poprawić, a ostatnio jestem pozytywnie zaskoczony z twojej gry i podejścia. Jeżeli passa się utrzyma - masz moje wsparcie.

• Like 1
Posted

Przyjmuję Cię na okres próbny.
Zgłoś się w odpowiednim dziale po odbiór grupy na forum i zapraszam na PW w celu ustalenia szczegółów.

• Like 1
Posted
Podanie zostało rozpatrzone POZYTYWNIE! Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale w przeciągu 48h!
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information