Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

[Odrzucone]Podanie na straznika matt

Recommended Posts

Posted

Nick w grze: Wczesniej fuckyou teraz matt::::
Imię: Mikołaj 
Link do Twojego Gametracker: 
https://www.gametracker.com/player/matt::::/193.33.176.236:27015
Link do profilu STEAM:  https://steamcommunity.com/id/Macikfamecs/
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak 
Opowiedz nam coś o sobie:

Mam na imie Mikołaj mam 21 lat pochodze z miasta ktorym jest Bydgoszcz 

Nie uczę sie pracuje jako brukarz.

W cs gram około 8 lat.
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Chce pomoc w rozwoju serwera jak i pilnowaniu porzadku.
Znajomość AMX  w skali [1-10]: mysle ze 8 miałem wczesniej do czynienia w byciu adminem.
Znajomość regulaminu serwera: 8 
Składka [Tak/Nie]:  Pewka 

• Like 1
  • Super 1

200w(1).gif.f69c335abc8de6064cbaa556a021c31a.gif

·gadugadu - 79679539

~ dc | macikfamecs

Posted

Aktywna osoba na forum, niełamiąca regulaminów - przynajmniej tak wynika z Twojej historii "banów", których nigdy nie dostałeś. Otwarty na wszelkie znajomości, pozytywny chłopak.

+Wiek,

+Aktywność na forum,

+Znany nam użytkownik, 

+Chęci pomocy,

+Składka

Czyste tak.

• Like 1
  • Super 1

Skończyłem 15 lat, a nie wiem czy dożyje więcej
Może wszyscy chcieliby, ale co zrobić jak ja nie chce?
Nadal ryczę pojebany, nie wiem jak sobie poradzić
Czy to już lękowe stany witają się w mojej bani

Posted

wszytko  na plus odrazu go na admina go widze jestem na tak

• Like 1
Posted (edited)

Jestem na NIE. 

Widziałem Cię pod starym nickiem, coś tam ogarniałeś  i na tym się kończy.

Zmieniasz nick, nie wiadomo po co, ale pewnie po to, żeby gracze Cię nierozpoznawali. 

Poczytaj trochę książek, po czym poducz się prowadzić  i może będę na tak.

Edited by Dajesz Malina
  • Like 2
  • Super 1
Posted (edited)

Jestem na tak

+brukarz

Zmieniasz nick, nie wiadomo po co, ale pewnie po to, żeby gracze Cię nierozpoznawali. 

Poczytaj trochę książek, po czym poducz się prowadzić  i może będę na tak.

Edited by mati brygadzista
Lucifer Morningstar,

24h na zmianę postu 

Napisz coś więcej zamiast tego co napisałeś.

• Like 1
Posted

Ja jestem na nie wpierw wróć z urlopu i napisz podanie.

Jako że masz rangę redaktora oczekuję większego rozpisania czy zaangażowania na rangę na jaką składasz podanie , gt masz , ludzie cię znają ale jak mówiłem nie widzę zaangażowania w to podanie żeby mnie przekonać do siebie żeby ci dać tak 

• Like 1
  • Super 1

sygnatura marek1.png

Posted (edited)

Szczerze mówiąc muszę zgadywać pod którym nickiem grasz. Jeżeli dobrze mi się wydaję to jestem na nie. Zmiany nickname bardzo utrudniają start w jakiejkolwiek rekrutacji bo w sumie ktoś Ty? (Rozumiesz)

Znajomość AMX: 8 (miałem już do czynienia w byciu adminem) 

Tutaj opis poszczególnych "poziomów":

8. Umiem sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znam dużo dodatkowych komend, do tego umiem w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary i mam małe doświadczenie w edycji pluginów.

Skoro byłeś adminem (nie wspominasz o wyższej randze) to skąd ten "poziom" znajomości AMX?

Edited by D3STINY
  • Like 1
  • Super 1
Posted (edited)

Poprzez zmianę nicku utrudniłeś innym graczom zapamiętanie swojej osoby. Ostatnio rzadziej widuję Cię na serwerze, na pewno musiałbyś więcej pograć w CT, a przede wszystkim podszkolić się. Nie sprawiałeś problemów na serwerze, ani nie zauważyłem, żebyś wdawał się w konflikty.

Twoje główne plusy to:

•  wiek,
  • doświadczenie,
  • aktywność na forum.

Na obecną chwilę jestem na nie.

W ciagu dalszym życzę powodzenia!
Edited by r4gee
  • Like 2
Posted

Jestem na nie, bo cie nie znam, albo nie kojarzę po nicku. Link do gt nie działa, więc z aktywnością to nie wiem jak jest.

• Like 1
Posted

Jestem na NIE

-Składasz podanie będąc na urlopie

-Akwnyność twoja spadła na serverze po zmianie nicku

- W ct to nie miałem okazji cie widzieć

- Jak na Redaktora to podanie nie przekonuje

• Like 2
Posted

Nie uważam, że Matt jest odpowiednim kandydatem na stanowisko strażnika. Jego bardzo niska aktywność na serwerze sprawia, że trudno ocenić, czy posiada wystarczające doświadczenie, aby poradzić sobie z obowiązkami administracyjnymi. Co więcej, brak gry po stronie CT uniemożliwia sprawdzenie, jak radzi sobie w bardziej wymagających sytuacjach, gdzie kluczowe są komunikacja, odpowiedzialność i znajomość zasad.

Dodatkowo niedawna zmiana nicku działa na jego niekorzyść – zmniejsza rozpoznawalność wśród graczy i administracji, co jest istotne w budowaniu zaufania oraz autorytetu. W tej chwili Matt nie wydaje się osobą wystarczająco zaangażowaną ani przygotowaną do roli strażnika.

• Like 1
  • Super 1

lucifer.png

Posted

GT aktualnego nicku nie działa. Nie będę szukać i sprawdzać twoich wszystkich nicków. Nie widziałem Ci ani razu po stronie CT. Nie wiemy tak naprawdę czy poradzisz sobie z sytuacjami które występują i w których będziesz musiał reagować.
Nie zmieniaj nicku bo z tego Cię ludzie będą kojarzyć i o to powinieneś dbać. Na dzień dzisiejszy odrzucam. Spróbuj ew. za tydzień.

• Like 3
Posted
UPS! Podanie zostało odrzucone.
Następne podanie składamy 7 dni od odrzucenia! Zapraszamy do składania podań ponownie!

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information