Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted (edited)

1.Pytanie/problem: Propozycja

2.Opis: Proponuję dodać ranking dla graczy ct ponieważ gracze racy jak ja którzy lubią być w ct mogą poczuć sie poszkodowani nie nabijając rankingu dla więźniów (bunty, życzenia) za które są nagrody po resecie dlatego podaje kilka propozycji na stworzenie rankingu dla graczy ct.

a) zabójstwa więźniów podczas buntu-podczas gdy jeden więzień sie zbuntuje na czacie wyświetla sie buntownik i wtedy gracze zazwyczaj dołączają do buntu więc proponuję aby utworzyć ranking graczy zabitych podczas trwania buntu lub liczba stłumionych buntów która się zwiększa za każdego zabitego buntownika.

b) liczba życzeń - ilość życzeń które strażnik nadał więźniowi(podczas buntu jeśli strażnik zginie nie nabija sie licznik i nabija sie tylko prowadzącemu, zachęci to graczy do prowadzenia gdyż wiele osób przychodzi tylko do tak zwanej "pomocy"

c) Czas przeżycia rundy jako ct - nabija sie jeden "punkt" za każde 3 minuty(czas do ustalenia) życia ct czyli jeśli strażnik zginie z rąk więźnia to "punkty" sie nie nabijają 

d) "clutch"- pojawia sie kiedy strażnik zabije ostatniego buntownika i ten ranking nabija sie tylko wtedy  kiedy jest/został jeden strażnik na 2 lub więcej buntowników 

Narazie pomysłów mam tyle jeśli ktoś chce coś dodać zmienić zapraszam do dyskusji i tak wiem że za przeżycie rundy ct dostaje 20 szlugów i chyba 600 respektu ale dodanie rankingu na serwerze dla ct wydaję mi sie dobrym pomysłem 

Edited by Just Zelus
  • Like 1
  • Super 2
Posted

Bardzo fajny i innowacyjny pomysł na serwer. Jestem na tak 

• Like 1
  • Super 1
Posted

Oczywiście jestem za.
Można również pomyśleć nad topką ogólnie wygranych pojedynków :D

• Like 1
  • Super 1
Posted

Bardzo fajny pomysł ale skupiłbym się tylko na A oraz B myślę, że to najlepsze rozwiązanie problemów braku CT albo braku prowadzanie.

• Like 1
  • Super 1

lucifer.png

Posted

Jak najbardziej na tak. Doda to motywacji również dla nowych graczy którzy wahają się aby rozpocząć swoje pierwsze prowadzenie.

• Like 1
  • Super 1
Posted

Ja podałem kilka przykładów które sam wymyśliłem po to aby wybrać 2 najlepsze, można nawet wymyślić własne jeśli macie jakieś pomysły i wybrać te 2 żeby nie przesadzać z tym rankingiem żeby nie było to przesadzone. Więzień ma 2 rankingi więc strażnik nie powinien mieć więcej 

• Like 1
  • Super 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information