Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick w grze: Andrzej Lepper SAMOOBRONA
Imię: Szymon
Link do Twojego Gametracker:  
Andrzej Lepper SAMOOBRONA - GameTracker.rs
Link do profilu STEAM: Mam logowanie przez steam, to powinno starczyc 
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak
Opowiedz nam coś o sobie: Cześć mam na imię  Szymon. Pasjonuję się informatyką od małego, samą przygodę z counter strikiem zacząłem mając zaledwie 4 lata ogrywając

już nie dla wielu znaną wersje 1.4 zainstalowaną przez mojego tatę z którym nie mam kontaktu od dobrych ośmiu lat ( pozdrawiam cię tato). Jak widać przygodę z grą kontynuuje do dnia dzisiejszego. Miałem administratora na trzech sieciach ( reklamować forum nie będę bo jeszcze bana dostane). Oczywiście administratora miałem tylko na serwerach jailbrak. W tym roku skończyłem edukacje w technikum a praca która się zajmuje jest kierowanie ruchem na wahadłach podczas remontów dróg krajowych ( aktualnie pilnuje porządku na krajowej 22 (berlinka). Ciekawostka jadąc prosto cały czas przez nią w strone naszych przyjaciół niemczech dojedziemy do samego Berlina.To tyle co mogę o sobie tutaj powiedzieć, w końcu nie jestem na portalu randkowym żeby tutaj się rozpisywać o sobie :P.
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Dlaczego? Pogrywam sobie u was już dobre półtorej miesiąca, jestem aktywny na serwerze codziennie przez conajmiej 4 godziny gdy nie jestem zmęczony po dwunastogodzinnej zmianie w pracy. Uważam że przydał by się w administracji ktoś taki jak ja ponieważ czasami ale to czasami faktycznie niema komu pilnować serwera gdy jestem ja a ktoś nie ogarnięty robi tak zwany "rozpizdziel na serwerze" psując rozgrywke innym graczom .
Znajomość AMX  w skali [1-10]: 9 ( nie umiem pisać skryptów jeszcze)
Znajomość regulaminu serwera: 9,5
Składka [Tak/Nie]:  Zawsze po dziesiątym dniu miesiąca

Skala AMXX:

9. Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znam dużo dodatkowych komend, do tego umiem w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary i mam spore doświadczenie w edycji pluginów ( Może nie spore ale coś tam kiedyś kombinowałem przy swoim projekcie ( jailbreak oraz only dd2 FFA) Ciekawostka : na moim dd2 grało po 15 osob dziennie w 2020 roku co jest dla mnie sukcesem nie kupując żadnej reklamy.

Pozdrawiam nightvz

Edited by mati brygadzista
  • Like 1
Posted

Nie mogę poprzeć podania Andrzeja na stanowisko strażnika, ponieważ jego dotychczasowe zachowanie na serwerze jasno wskazuje, że nie jest gotowy do pełnienia tej roli. Strażnik powinien być osobą odpowiedzialną, kulturalną i stanowić wzór dla innych graczy, a niestety w przypadku Andrzeja widzimy całkowity brak tych cech. Częste kary za brak kultury, obrażanie innych graczy, a nawet kierowanie obraźliwych słów w stronę rodziców są wysoce nieodpowiedzialne i naruszają podstawowe zasady funkcjonowania w społeczności serwera. Tego typu zachowania są nie tylko niewłaściwe, ale wręcz szkodliwe dla atmosfery i komfortu gry pozostałych użytkowników.

Co więcej, w ciągu ostatnich 6 dni Andrzej otrzymał aż 6 banów za obrażanie, brak kultury oraz TK. Taka częstotliwość kar wyraźnie wskazuje na brak umiejętności panowania nad swoim zachowaniem oraz brak znajomości regulaminu, co jest podstawowym wymogiem dla każdego członka administracji. Jak ktoś, kto notorycznie łamie zasady, miałby je egzekwować wobec innych? Tego typu postępowanie nie tylko podważa jego wiarygodność, ale też szkodzi wizerunkowi administracji, która powinna być bezstronna i profesjonalna.

Podsumowując, nie widzę w tym momencie możliwości, aby Andrzej mógł skutecznie i odpowiedzialnie pełnić funkcję strażnika. Zamiast tego powinien skupić się na poprawie swojego zachowania, nauczeniu się regulaminu i budowaniu pozytywnego wizerunku w społeczności serwera. Moim zdaniem jego obecne podanie nie ma podstaw i zdecydowanie jestem na nie.

• Like 1
  • Super 2

lucifer.png

Posted

Na nie 

historia banów 

Konto pod podanie nie udzielasz się na forum 

Brak znajomości regulaminu 

• Like 1

sygnatura marek1.png

Posted (edited)

Szczerze mówiąc, nawet nie mam ochoty tego czytać.

Brak jakiejkolwiek kultury zarówno wobec graczy, jak i administracji. Ciągłe upomnienia, brak znajomości regulaminu, a do tego konto założone wyłącznie pod podanie. Jesteś nowym graczem, którego większość osób nie zna, a jeśli już kojarzą, to raczej w negatywnym kontekście.

Moja decyzja: na nie.

Edited by r4gee
  • Like 1
Posted

Jestem na Nie.

- Częste prowokacje z twojej strony

- Przeczytanie a rozumienie regulaminu to co innego.

- Zerowa aktywność na forum

- kultura osobista [*]

- Cały czas Bany za zachowanie

- Średnia aktywność na jailbreak

- W ct nie widziałem cie ani razu?

+Przekonujące podanie/Wiek/Mutacja/składka

Proponuje zastanowić się nad swoim zachowaniem byś mógł je poprawić i złożyć podanie ponownie

• Like 1
Posted

Często są z tobą problemy, konflikty. Obrażasz notoryczne graczy na voice-chacie co mi się bardzo nie podoba. Nikt z moich adminów nie będzie obrażać graczy.
Popraw swoje zachowanie i zobaczymy. 

• Like 2
Posted
UPS! Podanie zostało odrzucone.
Następne podanie składamy 7 dni od odrzucenia! Zapraszamy do składania podań ponownie!

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information