Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

[Odrzucone]Ręka reke myje

Recommended Posts

Posted (edited)

Skarga na [Gracza/Administratora]:

Nick osoby zgłaszającej: Andrzej LEPPER SAMOOBRONA
Nick osoby oskarżonej: dope
Data zdarzenia: 15 minut temu
Opis sytuacji: Dzień dobry, szczęść boże i ratuj się kto może bo polska mentalność daje siwe znaki . Wchodzę na serwer kulturalnie pograć po czym się witam a na przywitanie slyszę od gracza JaProTydno "Zamknij pizde" po czym znowu sie witam i slyszę to samo. Najzwyczajniej to zlałem i wszedlem do druzyny ct. Gdy wszedlem wiekszosc graczy zaczeła mnie obrażac i moją rodzinę gdy na sam koniec stawiając wisnienke na torcie przyszedl dope po czym najpierw dał mi bana na ct a 5 minut pozniej permamentnego na serwer. Niewiem co wam zrobiłem ale przykro jest mi patrzeć na to że mam bana na zawsze na moim ulubonym serwerze. Pozdariwam
Dowody (demko z mapy itd.): jail_sebastian grana o 14 20

Edited by mati brygadzista
Posted

Z tego co widzę ban na zawsze jest z powodu prowokacje poczekamy na wypowiedź 

dope

• Like 1

sygnatura marek1.png

Posted

No dobrze, to zacznijmy może od twych banów:

asaaa.png

sadada.png

Większość banów jest za obrazy graczy/adminów + prowokacje. Oczywiście takich osób u siebie nie toleruję dlatego poleciałeś z permem, ile można cię banować skoro z tych banów sobie nic nie robisz? 

asddas.png

Po moim wejściu na serwer gracze od razu zaczęli się skarżyć na twą osobę.

Dostałeś bana na CT za zbugowanie życzenia (doskonale ci o tym mówiłem) no ale skoro nie potrafisz zapanować nad emocjami to wyleciałeś za prowokacje w moim kierunku. 

Ban zostaje

• Like 2

b_560_95_1.png

Posted
UPS! Skarga odrzucona.
Jeżeli się z tym nie zgadzasz - skontaktuj się z nami!

• Like 1
  • Super 1

b_560_95_1.png

Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information