Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Oddaj swój głos w plebiscycie na miesiąc Grudzień! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted (edited)

Imię: Adrian

Coś o sobie: Jestem pasjonatem i aktywnym działaczem w strefie Cybersecurity. Jestem osobą lubiącą dobry żart(również czarny), pozytywną atmosferę, oraz ciągły samorozwój.

Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie: Moim najlepszym atutem jest rozwiązywanie konfliktów oraz umiejętność wyjścia z każdej sytuacji. Uważam również że potrafię dobrze ubrać wszystko w słowa tak, aby dla każdego wszystko było jak najbardziej jasne i zrozumiałe. Poza tym posiadam ogromne doświadczenie w moderacji(silnik strony) forum counter strike.

Doświadczenie na podobnej randzie: zacznijmy od "dołu" posiadałem administratora na kilku modach (diablo,bf,jb,dd2,ffa,sj,dr,pb...), posiadałem UBT 1.6 przez rok/dwa (nie przepadam), następnie moderator około 2lat, po czym awansowałem na istniejącą wtedy range: Admin Forum. Potem sieć dead. Następnie po ~roku znów - admin oraz przez ~2/3 lata opiekun DD2 z pełnym tego słowa znaczeniem. Mam bardzo duże doświadczenie, aż 13 lat gry w cs + forum. Zacząłem młodo, ale przez to znam ten "świat" na wylot i chętnie dorzucę cegiełkę do rozwoju projektu.

Kontakt: Forum (pod ręką cały dzień).

Czy posiadasz tą funkcję gdzieś jeszcze?: Nie, na jednej sieci posiadam tylko rangę zasłużony, która nie oznacza sprawowania nad czymkolwiek pieczy.

Co wprowadził bądź zmienił byś jako moderator: Widać ze dotychczasowa ekipa nie zwleka z niczym i prężnie naprawia ewentualne luki. Myślę że pozostało parę działów na forum które potrzebowały by innowacji i/lub ewentualnych poprawek, oczywiście w odpowiedniej konsultacji z resztą zespołu.

Moje poprzednie podanie zostało odrzucone z braku potrzeby kolejnego moderatora co oczywiście było zrozumiałe. Dlatego też pozwoliłem sobie edytować podanie, skrupulatnie je czytając i aktualizując odpowiedzi do aktualnych zmian. 

Pozdrawiam serdecznie

matt Jestem 7dni w tygodniu na forum.

Edited by D3STINY
  • Like 2
  • Haha 1
Posted
4 minuty temu, D3STINY napisał:

Dlatego też pozwoliłem sobie edytować podanie, skrupulatnie je czytając i aktualizując odpowiedzi do aktualnych zmian. 

Nie wiem dlaczego, ale to mi się nie podoba. Może i jestem jakiś inny czy coś, ale według mnie jeżeli poprzednie podanie zostało odrzucone to kolejne powinno być napisane w jakiś inny sposób, ale to tylko moja opinia. 

Jeżeli chodzi o podanie no to rozpisane dość mocno jak poprzednie, więc nie mam o co tutaj się czepiać, ponieważ czytałem poprzednie podanie w wolnej chwili. Jesteś starym wyjadaczem w tej grze jak i ogarniasz fizykę forum i wszystkiego, a takiej osoby potrzebujemy, bo doświadczeniem musimy zbudować wszystko, żeby potem móc dawać małolatom szansę. Zgadzam się z niektórymi Twoimi wątkami w tym podaniu, więc jestem za zielonym światełkiem.

+Wiek,

+doświadczenie,

+chęć pomocy.

- mój mały minus za skopiowane poprzednie podanie, ale to tylko moja opinia jak wspomniałem.

Zielone światło, powodzenia :-P 

• Like 2
  • Thanks 1

Posted

Jestem na nie 

- Mała aktywnosc na forum

Osoba na takiej randze moim zdaniem powinna byc minimum 2 razy w tygodniu aktywna na forum.

+Doswiadczenie 

Sory ale to moja decyzja a podanie mnie nie przekonuje i wyrazam swoja opinie narazie jestem na Nie

• Like 1
  • Wow 1

image.png.7e0728dc320ee4622bb25cf35348e476.png

Posted

Ja również jestem na NIE 

aktywność na forum prawie zerowa 

Co na duży minus skopiowane jeden do jednego prawie podanie 

powinieneś napisać nowe 

wygląda to tak a kopiuj wklej byle by było 

• Like 2

sygnatura marek1.png

Posted

Nie rozpisując się aż nadto to najgorzej razi w oko te skopiowane podanie, nie włożyłeś chwili czasu w podanie, które decyduje o Twoim przyjęciu do grona Moderatorów forum.
Aktywność na forum jako czas na nim spędzony jest dość niska, dodatkowo posty to głownie odpowiedzi w tematach, czego oczywiście nie neguję, ale przydałoby się dodać coś od siebie.
Na chwilę obecną jestem na nie, lecz nie skreślam oraz liczę na poprawę i widzimy się w kolejnej rekrutacji. Powodzenia.

• Like 3

imagee.jpeg

Posted

Na duży plus zasługuje Twoje doświadczenie, które z pewnością będzie wartościowe dla naszej społeczności. Widać, że wiesz, czym jest moderowanie i jakie wyzwania się z nim wiążą. Również Twój wiek, 27 lat, przemawia za Tobą — dojrzałość i świadomość odpowiedzialności to cechy, które bardzo cenimy.Jeśli chodzi o minusy, zauważyłem, że Twoje podanie jest kopią wcześniejszego zgłoszenia. Choć nie jest to wielka zbrodnia, wartość bardziej indywidualnego podejścia zawsze robi lepsze wrażenie. Kolejną kwestią jest aktywność — nie jest ona powalająca, ale na pewno nie stoi na najgorszym poziomie. To obszar, który można poprawić, co na pewno wpłynęłoby pozytywnie na odbiór Twojej kandydatury.

Podsumowując, widzę w Tobie potencjał na dobrego moderatora. Liczę, że te drobne uwagi weźmiesz pod uwagę, a Twoje doświadczenie i zaangażowanie pomogą w budowaniu jeszcze lepszego forum.

Pozdrawiam serdecznie!

Jestem na tak.

• Like 2
  • Thanks 1

lucifer.png

Posted

Moim zdaniem po co pchać się na jakieś stanowiska mając zerową aktywność, ch*j z doświadczeniem ale gdzie twoja aktywność ? Moja nie zaskakuje ale pisząc podanie i starając się o tą posadę wypadałoby chociażby bardziej aktywnie na forum działać.

Jestem na nie 

- Aktywność 

- Skopiowane podanie

- cało kształt podania gdybym miał możliwość od razu do śmieci by to wylądowało. 

ja jestem nastawiony tak póki cała administracja i użytkownicy nie poznają Ciebie z dobrej strony nie ma po co pisać podań, z czasem sama funkcja przyjdzie ale trzeba czasu.

dope   Soul Dajcie możliwość użytkowniką opcję pisania takie jak:

kolor czcionki jak i również inne rodzaje oprócz podstawowych. Żeby te podania miały ręce i nogi a dla czytelnika, który czyta podanie było wyraziste 

wszystko napisane na biało aż się do wymiotów zbiera 

• Like 1
  • Haha 1
Posted

Jestem na Nie 

Skopiowane podanie nawet nie włożyłeś do tego ręki, z tego co widzę jesteś mało aktywny na forum jestem na NIE 

• Like 1

rounded-in-photoretrica.png.b74c6b2d4f0e792c34a470e85b6d8dd4.png

DC: mental3.1
Steam: M3nt4l 

Posted (edited)

Jestem przechylnie na Tak!

Mam nadzieje, że nie bierzesz na siebie zbyt dużej odpowiedzialności  i nie wpłynie na twoją aktywność na jb gdzie jesteś strażnikiem a wręcz przeciwnie.

- Jak na Moderatora to nie powinieneś iść na łatwiznę z podaniem nawet jeśli informacje o tobie się nie zmieniły...

+ Ambicje 

+ Pomoc & dobro Famecs.pl

+ Doświadczenie

+ Chęć rozwoju

+ Poprawki  forum 

+ Miło widzieć osobę zaangażowaną z własną inicjatywą

:PepeClapping:

Edited by Chrystus Escobar
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted

Póki co również jestem na NIE, co nie zmienia faktu, że następnym razem moja decyzja może być inna.

Co wpłynęło na moją decyzję? Na pewno nie wiek, bo wiek masz odpowiedni. Doświadczenie? Nie mnie to oceniać, bo nie widziałem Cię na w/w randze. Główną moją decyzją, którą się kierowałem było to, że nie widzę "aktywności" - jest to raptem parę postów w dziale JB (głównie) oraz parę postów ogólnych. Popraw tą aktywność i wróć za 2 tygodnie :)

• Like 1
  • Super 1
Posted

Destiny to bardzo w porzadku kulturalny gracz , na serwerze jb wykonuje swoje obowiazki jak nalezy i myślę, że jakis okres probny moglby przejsc i zobaczyc jak sobie poradzi. Jakas aktywnosc na forum jest ( nie najlepsza) , starasz się a każdemu nalezy sie szansa. Powodzenia

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Jeśli zwiększysz aktywność pokażesz że ci zależy i zaczniesz brać czynny udział w życiu forum i pokażesz że się starasz i że masz na to jakiś pomysł to będzie dobrze . Zapraszam do następnego podania 

• Like 1
  • Angry 1
  • Super 1

sygnatura marek1.png

Posted
UPS! Podanie zostało odrzucone.
Następne podanie składamy 7 dni od odrzucenia! Zapraszamy do składania podań ponownie!

• Like 1

sygnatura marek1.png

Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information