Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted
Imię: Mariusz
Coś o sobie: Mam na imię Mariusz i mam 22 lata. Mieszkam w Sieradz od urodzenia. Jestem osobą spokojną, towarzyską i kulturalną, a także nie mam problemów z emocjami. Moimi zainformazainteresowaniami są motocykle, oraz gry komputerowe. Moją ulubioną grą jest Counter-Strike 1.6. 
Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie: Dlaczego nie? jest jeden moderator forum, a wiem dobrze że przyda się para rąk do pracy, jestem bardzo zaangażowany żeby pomóc.
Doświadczenie na podobnej randzie: Doświadczenie mam sporę, prowadziłem nie jedną sieć, i poradzę sobie doskonale na tej funkcji.
Kontakt: Steam, TS, DC, FB,
Czy posiadasz tą funkcję gdzieś jeszcze?: Nie
Co wprowadził bądź zmienił jako moderator: Na pewno rozwój sieci, pilnowanie tematów, kultury graczy i ich wypowiedzi.
  • Like 2

rounded-in-photoretrica.png.b74c6b2d4f0e792c34a470e85b6d8dd4.png

DC: mental3.1
Steam: M3nt4l 

Posted

Jestem za daniem szansy na okres próbny 7 dni.

+wiek 

+ checi 

+znany jestes juz z dd2 i teamspeaka.

Z tego co zauwazyłem jesteś bezkonfliktowy. 

Na swój sposób udzielasz sie w tematach.

- minusem jest to że troche mała aktywnosc na forum , ale myśle że to poprawisz i bedzie git.

Pomoc zawsze sie przyda ;)

U mnie zielone swiatło na okres próbny 7 dni.

• Like 1
  • Thanks 1

200w(1).gif.f69c335abc8de6064cbaa556a021c31a.gif

·gadugadu - 79679539

~ dc | macikfamecs

Posted

A ja jestem na NIE 

podanie słabo rozpisane byle by było 

na forum mała aktywność 

dla mnie najważniejsze jest żeby się rozpisać jakie ma się plany co by się wniosło do ekipy niedawno składałeś podanie na ts 

• Like 1

sygnatura marek1.png

Posted

Ogólnie nie oczekuję od kogoś żeby nie wiadomo jaki życiorys o sobie napisał, ale podanie napisane z błędami gramatycznymi oraz interpunkcyjnymi.
Idąc dalej nie wiem co miało znaczyć słowo: "zainformazainteresowaniami". Aktywność sprowadza się do odpisywania w tematach, a na pewno wychodząc
ze swoją inicjatywą mamy szansę pokazać się z właściwej strony aplikując na dane stanowisko. 
Na chwilę obecną jestem na małe nie, ponieważ w przyszłości nie skreślam kandydatury oraz czekam na wykazanie się swoją osobą.

• Like 3
  • Sad 1

imagee.jpeg

Posted

Na plus mogę zaliczyć Twoją opiekę na serwerze TS3, co pokazuje, że angażujesz się w pewien sposób w życie społeczności. Niestety, na tym kończą się pozytywne aspekty Twojej aplikacji. Jeśli chodzi o minusy, pierwszym, co rzuca się w oczy, jest słaba aktywność. Nie jest ona na poziomie, który mógłby przekonać, że będziesz w stanie skutecznie pełnić obowiązki moderatora. Kolejnym problemem jest samo podanie, które wygląda, niestety, tragicznie. Brakuje w nim staranności, a jego forma sprawia wrażenie, jakbyś napisał je na odczepnego, bez większego zaangażowania. Po jego lekturze odnoszę wrażenie, że bardziej zależało Ci na spełnieniu formalności niż na realnym staraniu się o rolę moderatora.

Podsumowując, Twoje zgłoszenie nie przekonuje mnie, że jesteś gotowy na tę odpowiedzialność. Z tego względu jestem na nie.

• Like 2
  • Sad 1

lucifer.png

Posted

Jeszcze nie zdążyłem się Tobą nacieszyć na stanowisku Admina/Opiekuna TS3, a tutaj cyk - podanie na moderatora. Póki co jestem na NIE, daj się poznać lepiej na forum :)

• Like 1
  • Sad 1
Posted

Też jestem na nie

Jeśli chodzi o taką range która jest moderator, powinienies wykazac sie dobrą ortografią i interpunkcja oraz bardziej wysilic sie dlaczego chcesz ową range.

Daj się nam lepiej poznac i pokaż, że ci zalezy i bede na tak

• Like 1
  • Sad 1
Posted

Obecnie odrzucam czekamy na kolejne podanie pokaż że ci zależy zwiększ swoją aktywować i składaj śmiało podanie dalej a nóż akurat się uda .

• Like 1
  • Super 1

sygnatura marek1.png

Posted
UPS! Podanie zostało odrzucone.
Następne podanie składamy 7 dni od odrzucenia! Zapraszamy do składania podań ponownie!

• Like 1

sygnatura marek1.png

Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information