Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

[Odrzucona] Propozycja - Wydłużenie rundy i mapy

Recommended Posts

Posted

Moim zdaniem jest problem ze zbyt krótkimi rundami oraz trwaniem mapy. Strażnicy którzy ogarniają ct i prowadzą kreatywnie (a takich coraz więcej) brakuje nie raz czasu na dokończenie rundy gdyż wyświetla sie koniec czasu(0,00) i budzi to nie przyjemną atmosfere dla graczy czekających którzy zginęli lub dopiero co dołączyli na serwer. Zazwyczaj takie ciekawe kreatywne prowadzenie które wymaga trochę czasu powoduje że mapa sie kończy najczęściej w środe lub czwartek po czym jest zmieniana mapa a więźniowie nie dotrwają do zabawy gdyż głosowanie na zabawe jest dopiero w piątek.

Także ja proponuje:

-wydłużyć czas trwania rundy z 8 do 10 minut

-wydłużyć czas trwania mapy do 45 minut

• Like 2
Posted

Zgadzam się z Tobą całkowicie. W CT coraz częściej widuje się ludzi kreatywnych, chcących ciekawiej poprowadzić rundę i przeważnie kończy się to tak, że nie wystarcza im na to czasu. Jestem za wydłużeniem rundy z 8 do 10 minut.

• Like 1

200.gif.03f2c148802c5bb7a8cc36e7a2b8df62.gif

"Imagination is more important that knowledge."

Posted

Co do wydłużenia mapy na + zawsze można ją przegłosować ewentualnie.

A co do przedłużenia rundy w mojej opinii zostawiłbym postaw się po stronie buntownika po pierwszych poleceniach gdy musiałby czekać kolejne dodatkowe 2 minuty.

• Like 1
Posted (edited)

Ja za to jestem na nie, większość map kończy się piątek-sobota i myślę że jest to dobry balans. Pomimo że zdarza się, że mapa kończy się w czwartek nie uważam że nie powinniśmy balansować gry wokół wyjątków.

Edited by mocar
  • Like 1
Posted

Jestem na nie 8 minut w zupełności wystarczy nawet jak na kreatywne prowadzenie. Kreatywne prowadzenie to w większości są jakieś zagadki itp.. Co do mapy też na nie zawsze można ja przedłużyć, jeżeli jest takowa chęć dla graczy.  

• Like 1
Posted

Bez przesady xD, wydłużenie mapy do 45 minut? Oczywiście, że jestem na nie.

Jeśli chodzi o wydłużenie do 10 minut również na nie, da się przeprowadzić kreatywnie w 8 minut ;) 

• Like 1

Skończyłem 15 lat, a nie wiem czy dożyje więcej
Może wszyscy chcieliby, ale co zrobić jak ja nie chce?
Nadal ryczę pojebany, nie wiem jak sobie poradzić
Czy to już lękowe stany witają się w mojej bani

Posted

według mnie to te 8 minut to i tak długo jak na rundę - i nie naprawi to problemu. trzeba szukać solucji w innym sposobie
45 minut na jednej mapie może znudzić graczy, a rotacja CTków będzie mniejsza

• Like 1
Posted

Co do rundy, to niezbyt mi to pasuje. Giniesz na poczatku rundy przez bunt, 10 minut czekania+ktos jeszcze po 0:00 bedzie prowadzic. 

Co do mapy, imo jestem za. W zaleznosci od CT mapa konczy sie w czwartek lub trwa 2 tygodnie jak jest lambo w ct XD 

Zawsze można też obie propozycje przetestowac na kilka dni, jak bedzie źle to cofnąć 🤷‍♂️

• Haha 1
Posted

Wydaję mi się że wymienione zmiany nie są aktualnie potrzebne. Serwer prężnie utrzymuję sie na scenie JB a zbyt dużo kombinacji może wyjść na gorsze. Na tą chwilę zostawił bym wszystko tak jak jest.

Na nie

Posted

Jestem na Nie

- Nawet dajac karniaki na poczatkowych poleceniach 3/4 rund konczy sie przed 0:00

- Jeśli jest 0:00 to ct jest  zmuszony do skonczenia rundy a zrobi to w dowolny sposob w 30 sekund

• Like 1
Posted

Uważam że akurat dobry prowadzący ogarnia rundki przed końcem czasu rundy, nie musimy tego zmieniać. Jeśli przedłużymy czas mapy - mamy teraz ok. 35 min i w momencie kreatywnego prowadzenia czy jakiegoś "unikalnego" prowadzącego czasem ostatnia runda potrafi się przedłużyć o 15 minut. Co daje nam już prawię godzinkę. Przedłużymy do 45 minut to analogicznie mapa może dobić do ponad godziny trwania. Czas który CT będzie musiało przesiedzieć będzie za duży. Odrzucam.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information