Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted

Nick w grze: areckilu
Imię: Arek
Link do Twojego Gametracker: https://www.gametracker.com/player/areckilu/193.33.176.236:27015/
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199212221783/
Mutacja głosu [Tak/Nie]: tak
Opowiedz nam coś o sobie: Witam. Jestem Arek mam 27 lat co tu dużo mówic , mam wiele zainteresowan miedzy innymi granie na  komputerze w najrózniejsze gry od strategii po gry RPG , gry fabularne . Jestem osobą cierpliwą i z natury spokojną staram sie zawsze znajdowac złoty środek w kazdej sytuacji , bedąc przy tym obiektywnym i empatyczny , po prostu staram sie zrozumiec każdego , przy czym jestem stanowyczy i nie pozwalam sobie wejsc na głowe.
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Dlaczego ? Poniewaz chce pilnowac porzadku i przestrzegania regulaminu , chce zeby kazdy gracz mógł cieszyc sie ze  sprawiedliwej rozgrywki. nie chce zeby ktokolwiek był pokrzywdzony lub poszkodowany . 
Znajomość AMX  w skali [1-10]: 2
Znajomość regulaminu serwera: 10/10
Składka [Tak/Nie]: TAK

• Like 2
  • Super 3
Posted

Cześć, wypowiem się ponieważ gram aktywnie na serwerze. Co do AMX - prawda, prawdą jest to bardzo mało, lecz to jest kwestia kilku godzin, dni aż ogarniesz wszelkie podstawy, które są Ci potrzebne, więc tego da się nauczyć szybko. Co do podania - fajnie napisane jak na posadę strażnika, GT też nie jest najgorsze, a wiek to bardzo duży plus.

+Wiek,

+Chęci pomocy,

+Składka

-Konto pod podanie na forum,

Jestem za okresem próbnym, powodzenia ;) 

• Like 1

Skończyłem 15 lat, a nie wiem czy dożyje więcej
Może wszyscy chcieliby, ale co zrobić jak ja nie chce?
Nadal ryczę pojebany, nie wiem jak sobie poradzić
Czy to już lękowe stany witają się w mojej bani

Posted

żeby okres 7dni próby wykonał pokazał co umie  jestem na tak 

Lucifer Morningstar,

Masz 24h na edytowanie swojej wiadomości i dodanie dlaczego jesteś na tak. Inaczej usunę post a Ty zostaniesz nagrodzony punktami.

• Like 1
Posted (edited)

Jestem jak najbardziej na tak. Niejednokrotnie widzieliśmy się na serwerze, gdzie nie zauważyłem żadnych problemów z Twoją osobą. Dodatkowo chętnie i kreatywnie prowadzisz. Bans również 'czysty'. Jesteś bardzo dobrym kandydatem na to stanowisko, jedynym problemem jest znajomość amx. Już teraz uzupełniaj swoją wiedzę na youtube/dokumentacji amxbans, aby w między czasie podbić poziom. Resztę pomoże Ci osoba wdrażająca Cię na rangę, jeżeli się uda.

Edited by D3STINY
  • Like 1
Posted

Dam szanse 

+wiek
+ogarnia
+w ct widuje. 
+ aktywnosc

• Like 1

200w(1).gif.f69c335abc8de6064cbaa556a021c31a.gif

·gadugadu - 79679539

~ dc | macikfamecs

Posted

Jestem na tak. Jesteś aktywny na serwerze, widuję cie w ct.

Znajomość regulaminu 10/10 podejrzewam że jest naciągane bo kiedyś widziałem u ciebie błędy w prowadzeniu.

Jestem za okresem próbnym 

• Like 1
Posted

Na tak

Szczerze, miałem nadzieje, że złożysz podanie.

Bardzo się starasz jeśli chodzi o grę w ct, pomagasz prowadzącemu jak należy, nie latasz po mapie jak niektórzy i kreatywnie prowadzisz

Nie mam osobiście do ciebie żadnych zastrzeżeń i moim zdaniem zasługujesz na szansę.

+gt

+składka

+znajomość regulaminu

- jedyny minus to ten amx, ale myślę, że na spokojnie sie poduczysz lub poprzypominasz sobie co i jak.

Powodzenia

• Like 1
Posted

Jestem na tak. Nie było z tobą problemów odkąd gram na serwerze. Amx może słabo, ale każdy musi dostać szansę. 

• Like 1
Posted

Jestem za okresem próbnym 

+ Wiek 

+ Chęć pomocy w rozwoju serwera

+ Składka 

+ Regulamin 

- AMX 

- Rejestracja pod podanie 

• Like 1

rounded-in-photoretrica.png.b74c6b2d4f0e792c34a470e85b6d8dd4.png

DC: mental3.1
Steam: M3nt4l 

Posted

Przemawia za mną Twoja kandydatura, jesteś aktywnym graczem i nigdy nie ma z Tobą problemów. Często Cię widuje w CT co jest na duży plus. Nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń oraz Twoje GT nie należy do najgorszych a wręcz przeciwnie. Podanko krótkie, zwięzłe i na temat. Jestem za daniem Tobie szansy, masz mój głos. 

• Like 1

200.gif.03f2c148802c5bb7a8cc36e7a2b8df62.gif

"Imagination is more important that knowledge."

Posted

Podanie przyjmuję. Odbierz rangę w odpowiednim dziale. Zgłoś się do mnie na PW w celu ustalenia szczegółów.

• Like 2
Posted
Podanie zostało rozpatrzone POZYTYWNIE! Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale w przeciągu 48h!
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information