Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

[Odrzucone]Skarga na [Administratora]: Lucifer Morningstar

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick osoby zgłaszającej: prudi
Nick osoby oskarżonej: Lucifer Morningstar
Data zdarzenia: Przed chwilą ( +/- 01:30)
Opis sytuacji: Pada cetek, nowy prowadzący wydaje polecenie bezruch, nie ruszam się - inny gracz się próbuje buntować co skutkuje jego śmiercią. Azjatkalove daje mi życzenie a admin mnie slayuje za dobrze wykonane polecenie i mi wmawia że się ruszałem na bezruchu xD
Dowody (demko z mapy itd.): http://909948.node47.pukawka.pl/hltv-2411300105-jail_kakao_beta-1732925100-1732927440.zip  29:10 do 31:30

Lucifer Morningstar ale ty rozumiesz że jak ktos nie ma życzenia przyznanego a mikro jest off to go nie slychac? To co powiedzialem slyszlalem tylko i wylacznie ja, na demku moze to uslyszec kazda osoba.

Btw mowisz o bezruchu a nawet nie byl odliczony XD?

2.11 Klawisz musi odliczać każde polecenie. uwu

Edited by prudziak
uwu
  • Sad 1
Posted

No, my bad wydawało mi się, że się ruszałeś. Każdemu może zdażyć się błąd. Vandal też był przekonany, że się ruszałeś. 

Dodatkowo zapytam Cię dlaczego powiedziałeś do Vandal w 29:50 "wypierdalaj cwelu"?

prudziak powiedziałeś przed tą sytuacją. Zresztą wracając do samej skargi na demku ruszyłeś się po komendzie bezruch akurat obserwowałem tego drugiego gracza i kątem oka widziałem jak się ruszałeś za co zostałeś właśnie zgładzony.

• Like 2

lucifer.png

Posted

Powiedziałem, bo mogłem XD. Tylko na demku to słychać  bo nie dostałem życzenia więc co się czepiasz? lmao

Posted

Generalnie sytuacja wygląda następująco, dostaliście we dwójkę polecenia bodajże "bezruch", gdzie jeden z TT uciekał, więc CT chciał go zabić, a podczas próby jego zabójstwa po poleceniach się lekko ruszałeś, po zabiciu TT przez CT dopiero stanąłeś w miejscu i to widać na demku. Niby sekundy, sekundami lecz to widać. 
ReQiuAdmin DD2 dobrze wspomniał, bo według mnie to też nie jest powód do robienia nie wiadomo czego. Sytuacja według mnie wygląda tak - jedni by Ci dali życzenie, drudzy nie, ja np. zaliczam się do drugiej części osób, bo dla mnie się ruszyłeś. Fakt, faktem że Lucifer Morningstar postąpił lekko za szybko, lecz jest to doświadczony administrator, który widział to co widziałem np. ja, czyli gracz który akurat wtedy patrzał co się dzieje na serwerku. Oczywiście można podpiąć to "sekundowe" ruszenie się do tego, że się nie ruszyłeś, lecz można i podpiąć pod to, że się ruszyłeś.  Nie chodzi mi o to, żeby wybielać czy cokolwiek oskarżonego, lecz po prostu czułem potrzebę dołożenia swoich 5 groszy, ponieważ tak jak wspomniałem - widziałem tą akcje. 

A co do Twojego zachowania - wiadomka to jailbreak, tutaj każdy w większości nawija sarkastycznie, a najlepszym przykładem jest azjatkalove lecz Ty z tym przeginasz i to srogo, w sumie nie tylko Ty, bo jest jeszcze kilka osób, które za bardzo nadużywają "przeklinania z umiarem". I nie, nie mogłeś tak napisać do drugiego gracza, więc to jest idiotyczne tłumaczenie. 

Pozdrawiam cieplutko. 

• Like 1
  • Super 3

Skończyłem 15 lat, a nie wiem czy dożyje więcej
Może wszyscy chcieliby, ale co zrobić jak ja nie chce?
Nadal ryczę pojebany, nie wiem jak sobie poradzić
Czy to już lękowe stany witają się w mojej bani

Posted

Po obejrzeniu demka, wnioski są następujące. Admin zareagował na "faworyzację" ze względu na to że ruszałeś się na bezruchu, lecz nie zostało to odliczone, i dlatego zostałeś zgładzony a w rzeczywistości pod względem poleceń mogłeś się ruszać. Co do twoich wyzwisk, w momencie gdy zostaje ostatni więzień to słychać mikrofon. Nabluzgałeś mu od cwordów dwukrotnie, na demku to słychać jak i w grze było to słychać. Powiedzmy że Ty zawiniłeś jak i Lucek który nie powinien Cię gładzić. Jeśli CT był pewny, powinien Cię zabić. Jeśli mam was karać za takie coś gdzie mogliście to załatwić na u@ czy gdzieś na priv, Ty ban za obrazę a Lucek za tego slaya. Czy jest to potrzebne? Uważam że nie. azjatkalove  Ciebie się tyczy odliczanie poleceń jak i Vandala. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś post.

• Like 1
  • Super 2
Posted
UPS! Skarga odrzucona.
Jeżeli się z tym nie zgadzasz - skontaktuj się z nami!

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information