Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

• BETAMod
Opublikowano

Witajcie drodzy użytkownicy nadszedł mój czas aby się pożegnać , piszę to ze smutkiem z większą częścią ekipy jestem od poprzednich projektów czy też nazw forum . Spędziłem bardzo dużo czasu włożyłem w to sporo wysiłku aby być na stanowisku na jakim jestem czy już byłem obecnie. Famecs to śmiało mogę nazwać swoim miejscem w Internecie zaciszem w którym mogłem odpocząć od obowiązków domowych czy po prostu od pracy usiąść pogadać , popisać . Mam wielkie nadzieje że chłopaki będą ciągnąć to dalej i będziemy jedną z najbardziej rozpoznawalnych sieci na polskiej scenie cs. Zapytacie dlaczego ? Ostatnim czasem nie mam ani chwili nazbyt dla siebie czy ten żeby posiedzieć z żoną w domu czy z dziećmi , praca na można powiedzieć 2 etaty tutaj mogę podziękować naszemu pięknemu państwu które każe się uśmiechać i płacić chore ceny prądu tu też ogrzewanie musiało być przerobione co wiązało się z dużymi kosztami i pozbyciem się prawie wszystkich oszczędności , podwójny etat zabrał mi czas który poświęcałem na forum i sieć . Z powodu jego braku resztę chce poświęcić rodzinie bo jak wiadomo jest to jedna z najważniejszych wartości w życiu . Chciałbym z całego serducha podziękować 

Soul   NYSHUN   WilQ.

za danie mi szansy nauczenie mnie bardzo wielu rzeczy za ich szczodrość i wielkie serducho . Jesteście swoje chłopy panowie . 
Dodatkowo chciałbym podziękować za tchnienie powiewu świeżości i aktywności na forum nightvz  oraz całej jego ekipie która zasiliła nasze szeregi .

Chciałbym też pogratulować roboty Moderator róbcie panowie to co robicie. Macie piękną zgraną ekipę żegnam się mimo to nie mówię ostatniego słowa będę was odwiedzać i sprawdzać jak wam idzie . W przyszłości kto wie może powrócę do was jak wszystko się wyklaruje . 
Na sam koniec chciałbym każdemu z was kto jest na forum i kto to będzie czytał chciałbym życzyć wam wesołych świąt spędźcie ten czas z rodziną czy to z osobami które są wam bliskie . Tak samo życzę wam samych pomyślności w nowym nadchodzącym roku by był o niebo lepszy niż już ten mijający . Życzę wam aby famecs było topową siecią na polskiej scenie . 
Dziękuję za wszystko i trzymajcie się do usłyszenia .

Pozdrawiam Mareczek Powrócił

• Dzięki 1
  • Smutny 7

sygnatura marek1.png

• Redaktor
Opublikowano

To i ja coś napiszę od siebie.

Również chciałbym Ci podziękować za szansę na początku w UBT, a następnie na Moderatorze. Jesteś jednym z administratorów, którego widać nie było, a który robił dużo - szacunek Ci się należy, a przede wszystkim podziękowania za Twój wkład w naszą sieć. Przykro się to czyta, lecz każdy rozumie, że rodzina jest najważniejsza, a ja jako Twój podopieczny życzę Ci wszystkiego najlepszego, żeby wszystko się ułożyło i żebyś do nas jeszcze wrócił. 

Będzie Ciebie brakować Mareczek, ale tak jak wspomniałem - powodzenia i dziękuje w imieniu swoim jak i wszystkich <3 

• Lubię to! 2
  • Super 2

• VIP
Opublikowano

Mam nadzieję, że twoje problemy znikną i wrócisz na dobre tory. Miło było z tobą pracować, ale szkoda, że nie poznaliśmy się lepiej. Tak jak napisał mój przedmówca robiłeś dużo, ale się nie pokazywałeś. Chcę podziękować ci za danie mi szansy na stanowisku moderatora i pozwolenie na działanie na forum.

Życzę ci spokojnych i wesołych świąt, żebyś mógł odpocząć chwilę od swoich problemów w rodzinnym gronie <3

• Lubię to! 3
  • Super 1

Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.

• Właściciel
Opublikowano

@Mareczek Powrócił dzięki za te lata współpracy. Mam nadzieję, że jeszcze się zobaczymy i będziemy współpracować! :) Oby wszystko szło w dobrym kierunku!

• Lubię to! 2
  • Super 3

spacer.png

Opublikowano

Tak jak już pisałem. Trzymaj się i życzę Ci samych sukcesów w życiu Rodzinnym jak i zawodowym. Mam nadzieję, że się szybko spotkamy z powrotem.

• Lubię to! 1
  • Super 3

imagee.jpeg

• Właściciel
Opublikowano

Trzymaj się i wróć do nas jak tylko poukładasz sobie wszystko 🙂 Czekamy na ciebie 🙂

• Super 2
  • Administrator
Opublikowano

Majster, ogarniaj tam wszystko i liczę na to że wrócisz. Odpoczywaj, i wracaj silniejszy! Trzymam kciuki! :5867:

• Lubię to! 1

night-daffy-2.png.1e0bcca1f82d4ab99e680bee837284e8.png

Opublikowano

Nareczka mareczek, oby sie wiodło, żebyś robił to co chcesz a nie to co musisz, wesołych świąt wariacie!.

• Lubię to! 1

image.png.2bf775f1b8c3704566ffbea2ec7bae20.png

• BETAMod
Opublikowano (edytowane)

Nie było nam dane zamienić ze sobą zbyt dużo słów lecz uważam że podejmujesz dobrą decyzję - bo jak sam wspomniałeś - rodzina jest najważniejsza. Liczę że uda Ci się poskładać wszystko do kupy i wrócisz do swoich rang.

Również życzę wesołych i rodzinnych świąt.

Powodzenia!

Edytowane przez D3STINY
  • Lubię to! 1

destiny.png.1132d2dd171ebbd7a0c5cdbe27d719b0.png.6e92e73bb7b0a464f1e8cce3a165b1da.png

• Redaktor
Opublikowano
Użytkownik pożegnany! Mamy nadzieję że jeszcze zawitasz u nas na sieci!
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie