Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

[Odrzucone]Podanie na straznika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze:Baxton
Imię:Kornel
Link do Twojego Gametracker: 

Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199809826986/
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak
Opowiedz nam coś o sobie: Jestem Kornel mam 17 lat interesuje sie sportami walki glownie boks do grania w cs 1.6 wrocilem nie dawno temu poniewaz mialem lekka przerwe i postanowilem wrocic na stare smieci ogolnie jestem spokojny lecz mam krotki ląt i latwo jest mnie wkurzyc :)
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : chcialbym sprobowac byc w tej roli straznika i chcial bym wesprzec serwer jak tylko moge
Znajomość AMX  w skali [1-10]: 3/10
Znajomość regulaminu serwera: 6/10
Składka [Tak/Nie]: Nie

• Lubię to! 1
  • Redaktor
Opublikowano

Z powodów mojej gry na serwerze jestem skłonny wypowiedzieć się pod Twoim podaniem.

Zacznę może od tego, że link do gametracker`a, który podałeś jest zły - o to prawidłowy link: https://www.gametracker.com/player/BAXTON/193.33.176.236:27015/

Zaledwie 800 minut na serwerze co daje nam średnio 13 godzin spędzonych na serwerze.

4 minuty temu, Quń napisał:

ogolnie jestem spokojny lecz mam krotki ląt i latwo jest mnie wkurzyc :)

To nie jesteś spokojny, jesteś osobą którą da się łatwo sprowokować co jest bardzo dużym minusem. 

5 minut temu, Quń napisał:

Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : chcialbym sprobowac byc w tej roli straznika i chcial bym wesprzec serwer jak tylko moge

Ty nie będziesz w tej roli tylko jak już tą rolę obejmiesz. Jeżeli już piszesz podanie to zwróć uwagę chociaż na posługiwanie się językiem Twoim ojczystym prawidłowo. 

6 minut temu, Quń napisał:

Znajomość AMX  w skali [1-10]: 3/10

Bardzo mała znajomość AMX, dla mnie to nawet nie jest podstawowa znajomość, lecz tego się da nauczyć, więc to nie jest żaden duży minus ani plus.

6 minut temu, Quń napisał:

Znajomość regulaminu serwera: 6/10

Jak chcesz karać użytkowników za coś czego dokonali nie będąc w 100% pewnym, że jest to złamanie regulaminu?

Składka również jest na nie, więc nie widzę tutaj chęci pomocy serwerowi, a tylko i wyłącznie podanie napisane od niechcenia. 

Jestem na nie.

• Lubię to! 1
  • Super 1

Opublikowano

Jestem na NIE. Dosłownie wczoraj zadałem ci 2 pytania kiedy byłeś w ct i twoim zdaniem jest 1 polecenie do odwołania oraz więźniowie muszą wyjść z celi do 7:00. Strażnik powinien pilnowac aby był przestrzegany regulamin na serwerze a jeśli ty nie znasz regulaminu to nie wiem w jaki sposób chcesz pilnować porządku na serwerze. Polecam zapoznać sie z regulaminem a dopiero potem walczyć o range jaką jest Strażnik

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • BETAMod
Opublikowano (edytowane)

Kojarzę Cię z serwera, lecz wydaję mi się że to za wcześnie. Nie widziałem za dużo prowadzeń w Twoim wykonaniu więc ciężko się tutaj wypowiedzieć. Zetknąłem w amx i banów na Twój nick nie widzę, tutaj plusik. 

Link do Twojego GT nie działa - jedyny Baxton jaki jest w GT to BAXTON.

Cytat

Screenshot_2024-12-29-15-07-18-675_com.brave.browser-edit.thumb.jpg.4d7da3e7c41997c22ad42b7d27bd4550.jpg

Jeżeli to Twoje GT to uważam że na tą chwilę nie ma braków w administracji na tyle, aby przymykać aż tak oko. Poczekałbym, pokazał się w CT i spróbował następnym razem. Na tą chwilę jestem na nie.

A no i podanie jakby od niechcenia. Wybacz ale nie przekonuję mnie to.

Edytowane przez D3STINY
  • Lubię to! 1
  • Super 1

destiny.png.1132d2dd171ebbd7a0c5cdbe27d719b0.png.6e92e73bb7b0a464f1e8cce3a165b1da.png

Opublikowano

Jestem na nie.  Link do GT nie działa to nie jestem wstanie stwierdzić jak z aktywnością. W CT to Cię tam nie widziałem.

• Lubię to! 1
  • Super 1
Opublikowano

z mojej strony nie, też mam małe zastrzeżenia odnośnie twojej kadencji gdyby się rozpoczęła.

• VIP
Opublikowano

Jestem na Nie. Na sam początek powiem tak, że nie podoba mi się i nie przekonuje mnie twoje podanie. Podałeś zły link do GT co już w ogóle jest dla mnie jakieś dziwne bo nie jest ciężko taki link dodać z twoim nickiem, ale ok. Widuje cię czasem w CT, ale za dużo ciebie tam nie ma. Wczoraj tak jak Just ZelusAdmin JB  wspomniał dostałeś 2 pytania które są samą podstawą, a ty się na nich wywaliłeś co od razu cie skreśla z kandydatury, ze względu na brak znajomości regulaminu. Kolejna sprawa to znajomość AMXX na poziomie 3/10 to też jest jakiś żart.

+Wiek
-Brak znajomości regulaminu
-GT

• Super 1

Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.

• BETAMod
Opublikowano

Na NIE

konto pod podanie 

podanie nie przekonuje 

bledny gt 

mała skala amxx 

• Lubię to! 1
  • Super 1

sygnatura marek1.png

Opublikowano (edytowane)

jestem na nie pograj na jailbreaku daj sie poznac to moze sie uda za jakis czas :troll:

podanie pewnie pisane na szybko

brak znajomosci amx

Edytowane przez wiedźmin
Opublikowano

Baxton rzadko kiedy widuje cie na serwerze . Więc moim zdaniem ciut za mała aktywnosc . Pograj więcej  , także po stronie CT i wtedy napisz podanie :) na ten moment niestety jestem na nie :)

• Lubię to! 1
  • Administrator
Opublikowano
UPS! Podanie zostało odrzucone.
Następne podanie składamy 7 dni od odrzucenia! Zapraszamy do składania podań ponownie!

night-daffy-2.png.1e0bcca1f82d4ab99e680bee837284e8.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie