Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: KIK
Imię: Mikołaj
Link do Twojego Gametracker:  https://www.gametracker.com/player/KIK/193.33.176.236:27015/
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199371757404/
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak
Opowiedz nam coś o sobie: Cześć nazywam się Mikołaj mam 23 lata, gram głównie w Cska 1.6 i trochę apex legends.
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Rekrutacja jest otwarta i myślę, że się nadaje i będę przydatny.
Znajomość AMX  w skali [1-10]: 6
Znajomość regulaminu serwera: Tak
Składka [Tak/Nie]: Tak

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Piwko 1
  • Redaktor
Opublikowano

Mikołaj - dość znana persona w świecie JB, pamiętam Cię bodajże z serwera fufiego, na którym nie łamałeś regulaminów, a tylko i wyłącznie cieszyłeś się grą.

Podanie może i nie jest napisane jakoś superowo, lecz pamiętajmy, że jest to tylko i wyłącznie rola Strażnika, a nie podanie na choćby np. Moderatora forum.

Twój profil na GT wygląda okej, składka jest, znajomość regulaminu jest - jestem na tak.

Kompetentna osoba na to stanowisko.

• Lubię to! 1
  • Super 2

Opublikowano

KIK- dobry gracz, nie wdający się w niepotrzebne debaty. Nie ucieka od gry w ct, radzi sobie bardzo dobrze. Miła osoba, znająca regulamin. Dojrzałość w mojej opinii na wysokim poziomie, jak i kultura. Znajomość AMX dodatkowym atutem. Jestem na Tak.

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • BETAMod
Opublikowano

Cześć KIK, bardzo Cię lubię jako gracza, dlatego nie potraktuj mojej opinii jako atak. Uważam że nie jesteś na tą chwilę dobrym kandydatem na to stanowisko. Domyślam się że wiesz o czym mówię - częste obrażanie graczy którzy Cię zabili, częste wchodzenie w niepotrzebne dyskusję, zaczepianie młodszych graczy itd. Nie zdarza się to często - ale zdarza. Aegis napisał że to podanie tylko na strażnika - lecz dla zwykłego gracza jesteś osobą z rangą która powinna reprezentować serwer jak najlepiej, co niestety nie zawsze się udaje. Jestem na tą chwilę na nie

• Lubię to! 2
  • Super 2

destiny.png.1132d2dd171ebbd7a0c5cdbe27d719b0.png.6e92e73bb7b0a464f1e8cce3a165b1da.png

Opublikowano

Witam. Ogólnie powiem tak : Kik lubię cię, ogarniasz w CT , często Cie tam widuję, potrafisz kreatywnie prowadzić. Jednak często też dajesz ponieść się emocjom , dajesz się często prowokować innym graczom . Nic osobistego , ale na tą chwilę jestem na nie. 

• Lubię to! 1
  • Super 2
Opublikowano

Według mnie idealny kandydat :D

+ bardzo doświadczony

+ dojrzały

+ ogarnięty

+ wprowadza powiew świeżości i dynamiki po stronie CT, co jest dla graczy takich jak ja bardzo pożądane

- mało rozwinięte podanie, ale jestem zdania, że i tak każdy zna cię z serwera

Na TAK

• Lubię to! 1
  • Super 2

forumkik.png.6cda9256be0b7de7473443ce4959203b.png

Opublikowano

Jestem na nie, ponieważ no miałeś przygody z ucieczką z CT oraz często gubisz polecenia jakie podałeś do odwołania lub źle powtarzasz podczas prowadzenia.

• Lubię to! 1
  • Super 2
Opublikowano

na tak

Kika znam troche dluzej, mial op serwera jb, dobrze sobie radził. Chetnie wchodzi do CT(jak mnie nie ma), nie wdaje sie w klotnie, aktywnosc jak najbardziej na + 

• Lubię to! 1
  • Super 2

image.gif.313fd860535c563ef9f831a3021ed781.gif

Opublikowano

Jestem na tak , znam Cie chwile czasu i wiem jaki jestes ;)

+doswiadczenie (był opiekunem na innej sieci i ten serwer upadł jak cos)

+wiek

+ogarniety

• Lubię to! 1
  • Super 2
Opublikowano

Na tak,

+Zawsze opanowany,

+wysoka kultura osobista,

+wiek jest zdecydowanie odpowiedni,

malutki - chwilami podwinie ci sie noga podczas prowadzenia, ale nikt nie jest alfą i omegą.

• Lubię to! 1
  • Super 2
Opublikowano

Jestem tutaj w twoim przypadku na nie. Jesteś naprawde wkumany w czacze jak to działa na serwerze, ale wydaje mi sie, ze twój zestaw cech będzie ci tylko przeszkadzać jako jednostka zarządzająca.

• VIP
Opublikowano

Jestem na tak, jesteś znany w community JB, więc to dużo znaczy i świadczy o tym, że wiesz na czym polega tryb i potrafisz prowadzić w CT.

+Wiek
+Znany w community JB
+GT
+Często w CT

• Super 2

Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.

Opublikowano

Jestem skromnie na Tak, jeśli nie dostaniesz szansy to nie dowiemy się czy się nadajesz.

+Wiek

+Radzisz sobie w CT

+Doświadczenie w JB

+ Nie widziałem byś sprawiał jakieś problemy.

• Lubię to! 1
  • Super 1
Opublikowano

Co do twojej kandydatury mam pewne wątpliwości bo wiem że poradziłbyś sobie jako strażnik ale tak jak osoby wyżej wspomniały że niejednokrotnie nie zawiadamiając nikogo opuszczasz CT. Na ten czas jestem za okresem próbnym 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Opiekun serwera
Opublikowano

Kiku, cieszymy się, że napisałeś podanie, aby dołączyć do naszej załogi. Myślę, że większość graczy miała już okazję Cię poznać na serwerze i jesteśmy pewni, że świetnie odnajdziesz się w swojej roli oraz w powierzonych obowiązkach. Podanie oczywiście przyjmuję! 

Zgłoś się do mnie na pw/ts3 w celu ustalenia szczegółów.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Opiekun serwera
Opublikowano
Podanie zostało rozpatrzone POZYTYWNIE! Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale w przeciągu 48h!
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie