Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: hawaje
Imię: Oskar
Link do Twojego Gametracker:  https://www.gametracker.com/player/hawaje/193.33.176.236:27015/
Link do profilu STEAM:  https://steamcommunity.com/id/xdxdx12332/
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak
Opowiedz nam coś o sobie: 
Mam na imię Oskar, mam 21 lat i pochodzę z Pomorza. Poza graniem w CS 1.6 pasjonuję się koszykówką i lubie sie napic
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Gram w CS 1.6 od bardzo długiego czasu, zaczynałem już w wieku 12lat i doskonale znam zasady panujące .Regularnie gram na serwerze i jestem dostępny w godzinach, gdy czasami brakuje administracji. Dzięki temu mogę szybko reagować na niepożądane zachowania.Jestem osobą odpowiedzialną i sprawiedliwą. Potrafię podejmować decyzje bez emocji, zawsze kierując się dobrem społeczności i zasadami serwera.
Znajomość AMX  w skali [1-10]: 5-6
Znajomość regulaminu serwera:  Znam bardzo dobrze
Składka [Tak/Nie]:  Tak

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Piwko 1
  • Redaktor
Opublikowano

Znam Cię z serwera, potrafisz się zachować. Podanie jest napisane na prawdę w przyjemnej formie, nie ma tutaj dużo zbędnych rzeczy, które gdzieś tam mogą być minusem, bo przecież - po co pisać coś, co nic nie wnosi nam do naszej kandydatury.  Znasz regulamin serwera - nie masz na swoim koncie żadnych banów z przeszłości, składka jest. Znajomość AMX jest prosta i łatwa do ogarnięcia, dlatego jestem za tym aby dać Tobie szansę. Masz 21 lat, więc idąc tokiem myślenia niektórych osób powinieneś być dojrzały.

Tak jak wyżej, jestem na tak.

• Lubię to! 1
  • Super 1

• BETAMod
Opublikowano (edytowane)

Jesteś stałym graczem naszego serwera, chociaż parę razy spotkałem się z uszczypliwościami z Twojej strony. Nie wiem czy takie złośliwe "wybuchy" nie powodowały by nadużyć na Twojej randze. Z drugiej zaś strony poza tym nie widziałem problemów. Jestem za daniem Ci szansy w postaci okresu próbnego, lecz tak aby ktoś przyglądał się Twoim poczynaniom na początku. 

Edytowane przez D3STINY
  • Lubię to! 1
  • Super 1

destiny.png.1132d2dd171ebbd7a0c5cdbe27d719b0.png.6e92e73bb7b0a464f1e8cce3a165b1da.png

Opublikowano

Dobry gracz, opanowany na serwerze, nie wdający się w niepotrzebne dyskusje. dojrzałość jest dużym plusem jak i znajomość regulaminu. Często widać go na serwerze. Myślę, że warto jest dać mu szanse. Jestem na Tak.

• Lubię to! 1
  • Super 1
Opublikowano

Ogólnie jestem na tak z jednym minusem, iż mało Cię w CT wiedzę, ale jako stały bywalec to wiesz z czym to się je. Osoba jest w moim mniemaniu godna tego stanowiska.

• Lubię to! 1
  • Super 1
Opublikowano

na tak

stały bywalec,

doświadczenie w modzie typu JB,
nie wdaje się w jakieś zbędne kłótnie,
Brak minusów :classic_rolleyes:

• Lubię to! 1
  • Super 1

image.gif.313fd860535c563ef9f831a3021ed781.gif

Opublikowano

Jestem na tak. Często cie widuje na serwerze oraz znasz regulamin.

Jesteś ogarniętą osobą która będzie w stanie ogarnąć nie jeden problem.

Jedyny minus jest taki że wogóle cie w ct nie widuje.

• Lubię to! 1
  • Super 3
Opublikowano

Jestem za okresem próbnym, myślę że powinieneś częściej wchodzić do CT, bo widziałem cię tam raz lub dwa.

- zdarza się, że jesteś konfliktowy

+ duży staż

+ ogar

• Lubię to! 1
  • Super 2
Opublikowano

bardzo lubie twoją obecność, ale jestem na nie. nie wydaje mi się, abyś był odpowiednią osobą na tym stanowisko. jako obserwator pare razy usłyszało mi się coś nagadywał, i przez to mam obawy.

• VIP
Opublikowano

Jestem na tak, miałem możliwość z tobą rozmawiać i trochę się pośmiać na discord i sprawiasz wrażenie pozytywnej osoby. Jeśli chodzi o twoją grę nie mam do niej całkowicie zastrzeżeń, ale mógłbyś częściej się pojawiać w CT.

+GT

+Wiek
+Doświadczenie

kolega lubi się napić jak wspomniał :pepe_laugh:

• Super 2

Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.

Opublikowano

Jestem na Tak i na okres próbny.

+Gracz który broni swojego zdania

+Dobrze znana nam osoba

+GT

+Składka/wiek/Brak branów

Wolisz buntować się w każdy możliwy sposób po stronie terro. Zapraszam do CT którego unikasz.

• Lubię to! 1
  • Super 2
Opublikowano

Hawaje :) grając nie stwarzałeś jakiś większych problemów , za mało Cię widzę po stronie CT ale mam nadzieję że będę cię tam częściej widywał :)  . Jestem za okresem próbnym :)

• Lubię to! 1
  • Super 2
Opublikowano

jestem na tak

znam go z serwera jb

amxx bardzo dobry

znajmosc regulaminu bardzo dobra

dobry ziomek  :PepeGif:

• Administrator
Opublikowano

Nie miałem i nie spotkałem się problemami/krzywymi akcjami z twoją osobą. Przyjmuję na okres próbny, liczę na poprawę twojej aktywności. Trzymam kciuki i zapraszam na pw/ts3/dc w celu ustalenia szczegółów.

• Lubię to! 2
  • Super 1

night-daffy-2.png.1e0bcca1f82d4ab99e680bee837284e8.png

• Administrator
Opublikowano
Podanie zostało rozpatrzone POZYTYWNIE! Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale w przeciągu 48h!

night-daffy-2.png.1e0bcca1f82d4ab99e680bee837284e8.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie