Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

[Odrzucone][Strażnik JB] Bonesi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podanie można złożyć posiadając grupę  Użytkownik na forum. 

Ukończone min. 16 lat 

Znajomość oraz akceptacja regulaminu serwera, oraz regulaminu admina. 

Brak ostrzeżeń na swoim koncie (Jeśli owe posiadasz, musisz je odrobić) 

Min. 20 godzin spędzone na serwerze. 

Min. dwutygodniowy staż na serwerze. 

Wysoka kultura osobista, dojrzałość, odpowiedzialność. +/- trzymam nerwy na wodzy, jeszcze nawet gaga nie dostalem a co dopiero bana

Dobra opinia wśród graczy i administracji. 

Wysoka aktywność na forum i serwerze. 

Przynajmniej 5 postów na forum. 

Posiadanie gry wykupionej na platformie steam. 

Posiadanie sprawnego mikrofonu. 

==========================================

Nick w grze: Bonesi

Imię: Paweł

Link do Twojego Gametracker: LINK

Link do profilu STEAM: Bonesi

Mutacja głosu [Tak/Nie]: TAK

Opowiedz nam coś o sobie:

Siema jestem producentem muzycznym i czlowiekiem wielu talentow muzyka to moj zywiol a jb to moja druga ośka, czasem tez do ziomeczka wpadne w tekkena pograc. Ogarnieta mam banie czasem odklejka wleci ale rzadko i w sumie to taka niegrozna nikomu nie wadze po prostu sobie jestem i staram sie nie szukac wrogow a przyjaciol pozdro

Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? :

jb moda/mapy/funkcje znam jak wlasna kieszen z zasadami tego serwera ktore sa lekko zmodyfikowane niz na serwerach jb  bardziej mojego klimatu zdazylem sie oswoic i w pelni je szanuje. Zaden punkt nie powinien mi stanowic problemu. Adminowalem swojego czasu na naprawde poteznych jailbreak'ach zeby nie sklamac o ile dobrze pamietam w latach 2014-2023/24 wiec doswiadczenie jest ogromne od znajomosci charakterystyki moda po oczekiwania graczy itd. - bylem bezbłędny w swoim fachu. Moim skromnym zdaniem mam nienaganną opinie wsrod spolecznosci jbka w chwili obecnej, lecz przyznam ze miewalem gorsze momenty przez ktore czesc uzytkownikow moze miec do mnie uraz. Chcialbym sprobowac swoich sil w troche nowym dla mnie klimacie jako reprezentant i udowadniac swoja wartosc zeby wzbijac sie na wyzsze szczebla, dziekuje.

Znajomość AMX  w skali [1-10]:  10. Umiem sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znam dużo dodatkowych komend, do tego umiem w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary, umiem także pisać pluginy.

Znajomość regulaminu serwera: w 100% znam regulamin wewnetrzny serwera

Składka [Tak/Nie]:  Tak 

• Super 1
  • Piwko 1
  • Redaktor
Opublikowano (edytowane)

Jesteś egoistycznym dzieciakiem, który szuka wszędzie zaczepek. Masz się za jakiegoś króla serwerów JB, pomimo że Twoje umiejętności grania kończą się na nie powiem czym. 

Dwa - tworzyłeś przecież nie dawno swój serwer, po jakiego składasz tutaj podanie skoro robisz swój projekt? 

Trzy - Podanie nic nie znaczy, skoro jesteś jaki jesteś.

55 minut temu, Bonesi napisał:

+/- trzymam nerwy na wodzy, jeszcze nawet gaga nie dostalem a co dopiero bana

-, nie żadne neutral. Nie jesteś kulturalny, a jesteś tylko i wyłącznie osobą szukającą tych zaczepek. Już nawet nie wspominam o sytuacji, którą z Tobą miałem, gdzie płakałeś o to i wyzywałeś ludzi, bo wygrali zabawę o 10 rano na serwerze XD. 

Jestem na nie. Może gdybyś zaczął widzieć w sobie jakieś wady, a nie tylko w innych to zmieniłbym zdanie.

Rzeczywiście nie miałeś banów:

image.thumb.png.d823e0604f14ef19343dd779a304e031.png

Edytowane przez Aegis
  • Lubię to! 1

• Administrator
Opublikowano

Tworzysz sobie swój serwer to go twórz. Posiadasz rangę na innym forum, podanko odrzucam.
image.png

• Lubię to! 3

night-daffy-2.png.1e0bcca1f82d4ab99e680bee837284e8.png

• Administrator
Opublikowano
UPS! Podanie zostało odrzucone.
Następne podanie składamy 7 dni od odrzucenia! Zapraszamy do składania podań ponownie!

• Lubię to! 2
  • Smutny 1

night-daffy-2.png.1e0bcca1f82d4ab99e680bee837284e8.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie