Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick w grze: Eziekk
Imię: Adam
Link do Twojego Gametracker: 
https://www.gametracker.com/player/Eziekk/193.33.176.236:27015/
Link do profilu STEAM: steamcommunity.com/id/johnycs
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak
Opowiedz nam coś o sobie: Z Cs 1.6 pierwszą styczność miałem już w wieku 7 lat za sprawą starszego kuzyna i szybko pokochałem tę grę. Lubię angażować się w życie serwera na którym aktualnie gram i z rzeczy o mnie najważniejszych, posiadam wysoki dystans do siebie i dobrze sobie radzę w sytuacjach stresowych. Byłem niejednokrotnie adminem przez długi okres czasu na serwerach jb i nie tylko. Z początku ciężko było mi się zaaklimatyzować z waszymi obyczajami, aczkolwiek uważam, że ten etap już za mną i reprezentując serwer będę świecić przykładem dla graczy :D
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Nie planowałem tego obrotu spraw, ale jeśli jest potrzeba na nowych strażników to jestem zdania, że przydadzą się osoby, które mają już jakieś doświadczenie i będą podchodziły do tematu myśleniem wielowymiarowym. Oczywiście zauważyłem, że w porach nocnych (kiedy w większości gram) tych adminów czasem nie ma i tu bym widział lukę, którą mógłbym załatać na ten moment.
Znajomość AMX  w skali [1-10]: 7/8
Znajomość regulaminu serwera: Tak
Składka [Tak/Nie]: tak

Edytowane przez Eziekk
  • Lubię to! 1
  • Super 2
  • Piwko 1

forumkik.png.6cda9256be0b7de7473443ce4959203b.png

Opublikowano

Ja jestem na tak

Czekalem na okazje zeby moc sie wypowiedziec publicznie na temat twojej osoby w troche odswiezonym formacie

Nie przepadalismy za soba ale z biegiem czasu udowodniles ze jestes normalny, ogarniety i mozna z toba gadac jak z czlowiekiem

+Wiek

+Aktywnosc

+Mapmaker

+Doswiadczenie

gl

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Jestem na tak , znam Cie nie od dzisiaj więć co sie bede rozpisywac 

+wiek

+sexi glosik

+doswiadczenie 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • BETAMod
Opublikowano

Jestem zmieszany co do Twojej kandydatury. Dobrze można z Tobą porozmawiać, oraz tworzysz mapy dla naszej sieci co jest na duży plus. Zauważyłem jednak że czasem jesteś przemądrzały - wybacz ale tak to wygląda, co mam nadzieję ogarniesz.

Ogarniasz zasady oraz wiesz jak dobrze prowadzić rundę - kreatywnie. Grasz również w nocy gdzie potrzeba administracji. Jeżeli zluzujesz troszkę to jak najbardziej jestem na tak, za okresem próbnym.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Piwko 1

destiny.png.1132d2dd171ebbd7a0c5cdbe27d719b0.png.6e92e73bb7b0a464f1e8cce3a165b1da.png

Opublikowano

Oczywiście, że tak
Często wchodzi do CT, ogarnia, pomocny dla graczy, stworzył wiele map.
Szczególnie doświadczenie na ogromny +
Aktywny w porach nocnych :D

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

image.gif.313fd860535c563ef9f831a3021ed781.gif

Opublikowano

Jestem na tak CT ogarniasz nie wdajesz się w konflikty.  Nie było z tobą problemów, więc dla mnie zielone światełko.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Redaktor
Opublikowano

Jestem na tak, ogarnięta osoba, doświadczona, a przede wszystkim nie sprawia problemów.

Znana persona w świecie JB jak i niektórzy z pozostałych kandydatów, lecz tutaj jak napisałem - 0 problemów.

+Wiek

+GT

+Doświadczenie

+Bezkonfliktowość.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

• VIP
Opublikowano

Jestem na tak, znam cię i wiem, że nie jesteś osobą z pierwszej łapanki, a twoja kandydatura najbardziej mnie przekonuje ze względu na to, że kiedyś razem byliśmy adminami na innym jb.

+Wiek

+Doświadczenie

+Dod. umiejetności jak tworzenie map

+GT

Ode mnie zielone światło, powodzenia!

• Dzięki 1

Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.

Opublikowano

Jestem na tak. Ostatnio widzę cie bardzo często na serwerze, ogarniasz CT oraz jesteś bezkonfliktowy. Znasz regulamin oraz potrafisz kreatywnie poprowadzić

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Super 1
Opublikowano

Jestem na TAK, ale pod jednym warunkiem - że znów zaczniesz kreatywnie prowadzić jak kiedyś :D.

Ostatnio widzę w tobie znaki wypalenia, ale mam nadzieje że jeżeli dostaniesz się w szeregi administracji tchnie to w Tobie powiew świeżości.

+ b. często w CT

+ ogarnięty

+ bezkonfliktowy

+ aktywność

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Super 1
Opublikowano

wielkie propsy na pewno, co nie miałem okazji przekazać personalnie za te wszystkie mapki które dla nas konstruujesz :D:D przybijam 5 ^^

jestem ogólnie tutaj za okresem próbnym, chęci kolegi do rozwoju serwera na pewno przewyższają normę

ode mnie dzięki, i powodzenia : P

Opublikowano

Eziek :) No cóż :d masz doświadczenie, często widuje w CT , masz pomysły na kreatywne prowadzenie . Jednogłosnie jestem na Tak :)

• Lubię to! 1
  • Administrator
Opublikowano

Podanie przyjmuję, twoim pierwszym obowiązkiem jest poprawa aktywności. Zapraszam na pw/ts3/dc w celu ustalenia szczegółów.

• Lubię to! 2

night-daffy-2.png.1e0bcca1f82d4ab99e680bee837284e8.png

• Administrator
Opublikowano
Podanie zostało rozpatrzone POZYTYWNIE! Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale w przeciągu 48h!
  • Lubię to! 1

night-daffy-2.png.1e0bcca1f82d4ab99e680bee837284e8.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie