Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

[Odrzucone]Podanie na strażnika - Mervo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

•Nick w grze: Mervo
•Imię: Krystian 
•Link do Twojego Gametracker: https://www.gametracker.com/player/Mervo/193.33.176.236:27015/
•Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199783028339/
•Mutacja głosu [Tak/Nie]: Niestety nie.
•Opowiedz nam coś o sobie: Witam wszystkich bardzo serdecznie. :kapelusznik: Imię me Krystian, wiosen 15. Gram tu na Jailu, prawie że od początku tego serwera. Dużo, chyba nie muszę się rozpisywać, większość ludzie mnie zna lub kojarzy. Uwielbiam grać w gry typu CS 1.6 , itp. Od początku września byłem strażnikiem, a później adminem na tym serwerze.
•Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Ponieważ chcę powrócić do starych obowiązków aby, wesprzeć naszą administracji jb. Tak jak mówiłem wcześniej, posiadałem już tę rangę i nie było raczej ze mną jakiś większych problemów. Jeśli potrzeba jest pomoc przy pilnowaniu porządku na serwerze, to jestem chętny. :D
•Znajomość AMX  w skali [1-10]: 8/10
•Znajomość regulaminu serwera: Bardzo dobra
•Składka [Tak/Nie]: Tak

Pozdrawiam wszystkich <3

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Redaktor
Opublikowano (edytowane)

Złożyłeś rezygnację zaledwie 17 dni temu z powodu braku czasu, jeżeli już masz ten czas oraz poukładałeś swoje wszystkie sprawy to jestem za.

+Doświadczenie

+GT

+Składka

-Mutacja.

Tylko żebyś znowu za nie długo nie odszedł z powodu braku czasu, istnieje coś takiego jak urlop.

Edytowane przez Aegis
  • Lubię to! 1
  • Super 1

Opublikowano

Mam pewne obawy, dlatego jeszcze na NIE. Jestem za daniem szansy w kolejnej rekrutacji, uważam że minęło zbyt mało czasu jeszcze na twój powrót.

Pograj trochę jeszcze bez tej rangi i pokaż nam, że ci zależy.

- gt

+ doświadczenie

• Lubię to! 2
Opublikowano

tutaj na TAK. definitywnie, a tłumaczenie jest zbędne bo w mojej opinii poprzednia kandydatura była okej :D

• VIP
Opublikowano

Jestem na nie, z tego powodu, że nie dawno napisałeś rezygnacje dokładnie to 17 dni temu. Skąd pewność, że znów nie napiszesz kolejnej rezygnacji zamiast wziąć urlop na ten czas, tak jak mogłeś to zrobić wcześniej. Ogólnie powiem tak, że jako admin byłeś spoko i zawsze sobie jakoś tam radziłeś, więc to jest ten plus, ale góra zadecyduje co dalej.

+Wiek
+Byłeś już adminem

+Składka

• Lubię to! 1
  • Super 1

Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.

Opublikowano

Jestem na Nie
+ GT
+ Składka 

- Składać rezygnację i po chwili znowu pisać podanie na strażnika

- Mutacja 

• Lubię to! 2

E(Banerzewntrzny4824).thumb.png.5fd37d0ec86f35ed66017b86002b77b5.png.40fbf5a87949d1e3f6a587b53c99ffaa.png

Opublikowano

jestem na nie

brak znajomosci amx

pewnie podanie pisane na szybko

minus mutacja

pograj na serwie długo daj sie poznac 

Opublikowano

Dałbym Ci szansę, ale jakiś czas temu napisałeś rezygnację, a teraz chcesz wrócić. Jako admin dawałeś sobie radę, ale po rezygnacji jak dla mnie trochę za szybko. Jestem na nie.

• Lubię to! 2
  • BETAMod
Opublikowano (edytowane)

Na tą chwilę jestem na nie. Głównym powodem jest to że niedawno zrezygnowałeś z powodu braku czasu, mija paręnaście dni i piszesz podanie. Poza tym byłbym na tak ale brak zdecydowania jest dużym problemem - bo kto wie czy zaraz jednak nie zorientujesz się że czasu brak i złożysz ponowną rezygnację. Ułóż u siebie to co potrzeba i spróbuj ponownie.

Edytowane przez D3STINY
  • Lubię to! 2

destiny.png.1132d2dd171ebbd7a0c5cdbe27d719b0.png.6e92e73bb7b0a464f1e8cce3a165b1da.png

Opublikowano

Jestem na Tak :PepeClapping:

-Przed napisaniem twojej rezygnacji spadła twoją aktywność.

-Zamiast pisać pochopnie rezygnację 17 dni temu było wziąć urlop. 

+ Doświadczenie 

+ Składka

+ GT

+Jak na taki wiek radziłeś sobię bardzo dobrze.

+ Jesteś od dawna na serverze

+ Degradacja z Admina na Strażnika będzie dla ciebie motywująca. Zwłaszcza że działasz na dobro servera. Mniejsza odpowiedzialność pomoże ci w odzyskaniu aktywności.

• Lubię to! 1
  • Super 1
Opublikowano

Szkoda ze myślę zbyt pochopnie napisałeś tą rezygnację :( . Personalnie jako do osoby nic nie mam jestem 100% na tak masz doświadczenie pokazałeś że potrafisz . Jednak z tyłu głowy pozostają obawy czy za jakiś czas znów nie napiszesz rezygnacji . Ale na tą chwilę byłbym za okresem próbnym jak najbardziej :)

• Lubię to! 1
  • Super 1
Opublikowano

Lubię cie mervo, masz już doświadczenie na tym stanowisku, ale nie ma pewności że znowu nie złożysz rezygnacji. Proponuję pokazać nam twoją aktywność na serwerze, dłużej pograć i napisać podanie przy następnej rekrutacji. Narazie jestem na nie

• Lubię to! 2
  • Administrator
Opublikowano

Nie było z tobą większych problemów i to mogę szczerze przyznać. Jedyną zagwozdką była u Ciebie aktywność i chęć pokazania się. Mam nadzieje że poprawisz to i pokażesz mi że Ci zależy. Minutki nabite na dzień w którym napisałeś podanie, a po napisaniu podania już praktycznie zerowa aktywność. Trzymam kciuki i na chwilę obecną podanie odrzucam.

• Lubię to! 4

night-daffy-2.png.1e0bcca1f82d4ab99e680bee837284e8.png

• Administrator
Opublikowano
UPS! Podanie zostało odrzucone.
Następne podanie składamy 7 dni od odrzucenia! Zapraszamy do składania podań ponownie!

• Lubię to! 1

night-daffy-2.png.1e0bcca1f82d4ab99e680bee837284e8.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie