Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

[Odrzucone]Podanie na Strażnika bakuus18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: bakuus18
Imię: Patryk
Link do Twojego Gametracker:  https://www.gametracker.com/player/bakuus18/193.33.176.236:27015/
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199147971633/
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak.
Opowiedz nam coś o sobie: Mam na imię Patryk, mam 24 lata. Na co dzień mieszkam w Holandii w Rotterdamie jak i zarówno tam pracuję. Moja praca opiera się na jeździe po całej Holandii lawetą i zbieranie naszych agencyjnych samochodów z oddziałów które są uszkodzone, brudne lub jeżeli wymagają serwisów. Jestem osobą sumienną, zorganizowaną jak i otwartą na wszelakie kontakty. Interesuję mnie piłka nożna która w Holandii jest bardzo popularna i Kibice (Mowa o Holendrach) są bardzo zaangażowani w Życie swoich ulubionych klubów. Na koniec chciałbym dodać, że większość osób może mnie kojarzyć, widywać wraz z moją dziewczyną która mi towarzyszy przeważnie podczas gry. Pozdrawiam Pana Pyskatego i Rycha! 

Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? :  Chciałbym wesprzeć naszą społeczność, aby każdy był szanowany i równo traktowany bez względu w jakim wieku są nasi gracze, szacunek należy się dla każdego, nieważne jaki błąd popełnił.
Znajomość AMX  w skali [1-10]: Myślę, że na 4 spokojnie.  (Byłem Adminem JB już na nieistniejącej już sieci serwerów z przed kilku lat, ale dla zainteresowanych jak ktoś będzie potrzebował sprawdzić, jestem w stanie podać).
Znajomość regulaminu serwera: Znam, czytałem niejednokrotnie jak i po niedawnej jego aktualizacji.
Składka [Tak/Nie]:  Tak, jak najbardziej. 

• Lubię to! 1
  • BETAMod
Opublikowano

Witaj, z tego co zaobserwowałem to ciężko się wypowiedzieć ze względu na to że nie widuje Cię po stronie CT. Chociaż możliwe że sie mijamy - co na pewno ktoś wypunktuje jeśli faktycznie prowadzisz dobrze. Podanie napisane ładnie. GT też niczego sobie. Moim zdaniem powinieneś bardziej się wykazać i spróbować ponownie. Na tą chwilę jestem na nie. Powodzenia i tak ^^

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

destiny.png.1132d2dd171ebbd7a0c5cdbe27d719b0.png.6e92e73bb7b0a464f1e8cce3a165b1da.png

Opublikowano

Byłbym w stanie dać Ci szansę, ale nigdy Cię nie widziałem w CT, więc nie wiem jak sobie tam poradzisz. Ogólnie też nie było z tobą też problemów, wiec to jest duży plus. Myślę jak już to okres próbny.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Bakus moim zdaniem mało grasz w ct ogólnie rzadko Cię tam widuje , gdybym częściej cie tam widywał byłbym skłonny dać Tak. Do tej pory jak byłem na serwerze nie widziałem problemów związanych z twoja osobą.  Jestem za tym żeby dać Ci szanse i okres próbny :)

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Nie widuje cie wogóle w ct . Mimo że na ten czas nie było z tobą problemu to nie jestem w stanie stwierdzić jak dobrze poradziłbyś sobie jako strażnik. Na tę chwile jestem na nie

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Daj się poznać graczom! 

Wchodz czesciej do ct i bardziej sie udzielaj na serwerze, bo ja osobiscie cie w ogole nie znam, czego nie moge powiedziec o innych kandydatach.

W tej rekrutacji na nie.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

jestem tutaj za okresem próbnym dla kandydata, niestety nie miałem okazji pograć w twojej obecności więcej czasu ale wydaje mi się, że możesz się tutaj przydać jeżeli masz takie chęci :D
ode mnie powodzenia, oraz pozdrowienia :D

• Administrator
Opublikowano

GT nie jest jakoś zbytnio zadowalające, coś tam jesteś coś Cię nie ma. Nie widziałem Cię razu po stronie CT a gram zwłaszcza w CT dosyć często. Chciałbym byś poprawił swoją aktywność na serwerze, a konkretnie jako prowadzący Ct-ek. Jednym z obowiązków strażnika jest jednak umiejętność prowadzenia w tym CT, ponieważ będziesz musiał wiele razy rozwiązywać problemy związane z tą drużyną. Dzisiaj odrzucam podanko. Powodzenia przy następnej rekrutacji.
image.png

• Lubię to! 3
  • Super 1

night-daffy-2.png.1e0bcca1f82d4ab99e680bee837284e8.png

• Administrator
Opublikowano
UPS! Podanie zostało odrzucone.
Następne podanie składamy 7 dni od odrzucenia! Zapraszamy do składania podań ponownie!

night-daffy-2.png.1e0bcca1f82d4ab99e680bee837284e8.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie