Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
Opublikowano

A więc przyszedł czas i na mnie :(

Miałem nie pisać żadnego pożegnania, ale polubiłem tutaj trochę osób i coś mnie łączy z tą siecią i ludźmi którzy tutaj są. Chciałbym bardzo podziękować wszystkim, a w głównej mierze to całemu personelowi administracji Soul nightvz WilQ. NYSHUN  i dawniej Mareczek Powrócił  bo to wasza decyzja wpłynęła na to czy będę mógł wykonywać pracę moderatora na forum. WilQ.  Tobie dziękuję za przyjęcie mnie do zespołu redakcji i rozwinięcia i pokazania mi pewnych funkcji których jeszcze wtedy nie znałem. Nie sądzę, żebym wykonał dużo pracy na czas przez jaki byłem tutaj i działałem, ale wydaje mi się, że dołożyłem pewną cegiełką do historii tej sieci. Wraz z tym pożegnaniem również zwalniam ważne stanowisko na forum dla osób które mają czas i chęć pomagania w rozwoju sieci. Chciałbym wspomnieć również o paru osobach z którymi będę miał wspomnienia ze wspólnej gry i rozmów na TS3, a są nimi Aegis , SpIzGaNyy , dope  i parę innych osób, ale one o tym raczej wiedzą. Powinienem wam powiedzieć powód mojego odejścia, a jest nim to, że CS 1.6 już nie sprawia mi takiej przyjemności z gry jak kiedyś, a też zajmuję sie innym projektem nie związanymz CS'em na który muszę poświęcić czas. Powoli również wkraczam w dorosły świat i chciałbym się skupić bardziej na tym, niż graniu w gry które w sumie były ze mną od zawsze. Na tym bym chciał zakończyć całe moje pożegnanie, a Wam wszystkim życzyć wszystkiego dobrego i czerpania z życia przyjemności, a w głównej mierze to dobrego zagospodarowania swoim czasem bo tego wszyscy mamy mało. Trzymajcie się i dbajcie o siebie i swoich bliskich, będzie mi was wszystkich bardzo brakować, ale czasem wbije pograć i pogadać z wami <3

Jak na razie, do zobaczenia?

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Wow 1
  • Smutny 10
  • Piwko 1

Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.

Opublikowano

Żegnaj stary! Szkoda, że odchodzisz, ale totalnie rozumiem, czasem trzeba iść dalej i zająć się innymi sprawami. Zostawiasz po sobie dużo dobrego, |
nawet jeśli myślisz inaczej. Powodzenia w nowym projekcie i w dorosłym życiu – trzymam kciuki, żeby wszystko się układało po Twojej myśli.
Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wpadniesz pogadać albo coś zagrać. Trzymaj się i wszystkiego dobrego! <3

• Lubię to! 3
  • Super 1

.

• Właściciel
Opublikowano

Szkoda, że dowiaduję się tutaj, no ale okej. Żyj brachu! Świat stoi otworem :)

• Lubię to! 2
  • Super 1

spacer.png

• Właściciel
Opublikowano

Trzymaj się :)

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Administrator
Opublikowano

Trzymaj się, zajrzyj kiedyś ;)

• Lubię to! 2
  • Super 1

night-daffy-2.png.1e0bcca1f82d4ab99e680bee837284e8.png

Opublikowano

nie zapomnij skąd tutaj przybyłeś... :D pozdrowienia, wszystkiego dobrego życzę no i mam nadzieję, że zawitasz jeszcze tu do nas 

Opublikowano

Trzymaj się i zaglądaj czasem ;)

• Lubię to! 1
  • Super 1

imagee.jpeg

• BETAMod
Opublikowano

Trzymaj się powodzenia z innymi rzeczami. Wpadaj do nas co jakiś czas !

• Lubię to! 1
  • Super 1

sygnatura marek1.png

Opublikowano

Trzymaj się azjatka powodzenia i mam nadzieję że wbijesz na JB poprowadzić zielone czerwone 

• Lubię to! 1
  • Super 1
Opublikowano (edytowane)

nie odchodz nie rob tego :pepesad: 

nie zgadzam sie 

Edytowane przez wiedźmin
  • Opiekun serwera
Opublikowano

Trzymaj się w ciepełku:5867:

• Lubię to! 1
  • Super 1
Opublikowano

Żegnaj ty mój Gejmerze, z kim ja będę grał w scribble ? Będzie brakować mi tych kut***w, gówien itd...
No cóż trzeba patrzyć w przyszłość iść do przodu trzymam kciuki, że uda Tobie się. Ja też uważam, że 1.6 już tak się wypalił, że ja już niee grywam w to jak 
to robiłem kiedyś. 
Mam nadzieje, że jeszcze się złapiemy na TS na gierki :DDD

• Lubię to! 1
  • Super 1

shirakami sygnatura.jpg

• VIP
Opublikowano

@Eziekk Eziu oczywiście, że wpadnę na święta jak będę miał wolny czas to z chęcią podbije i coś poświrujemy razem :D

• Lubię to! 1

Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.

Opublikowano

Azjaaatka po co te popisy?...

Nie no.. trzymaj się, dużo szczęścia, rozwijaj się i bądź silny!

i oczywiście wpadaj czasami jak będziesz mieć możliwość!

• Lubię to! 1
  • Super 1

miszkasygnagotowe.png.3e55584fae2ebdd5a4364deaca59ef93.png

• Właściciel
Opublikowano
Użytkownik pożegnany! Mamy nadzieję że jeszcze zawitasz u nas na sieci!
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie