Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor
Opublikowano

pytaniedniafamecs.png.2c195838d2aa7b3522c716821bc77659.png.0dba7916d2f36d83bb601b904ca61e36.png.e2f0205427c3d0f0c5bec95c0800fce6.png.977ac1f94fefe66fdb0066703022f1b8.png

Jak wygląda Twoja rozmowa z samym sobą?

• Lubię to! 2
  • Super 1

Opublikowano

Dziwnie, czasami rozmawiamy na bardzo dziwne i randomowe tematy. Najczęściej są to rozmowy o czymś ważnym przed czymś ważnym jeśli wiesz o co chodzi. Wizualizacja tego jak rozmowa może przebiegać i jak do niej podejść.

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Codziennie rozmawiam ze sobą poprzez medytację.

Również rozmawiam ze sobą podczas refleksji, podam przykład:

Gdy spotka mnie coś co mnie w sobie rozczarowało czy po prostu w danym dniu nie poszło tak jak miało, stało się coś złego to lubię usiąść w ciemnym pomieszczeniu gdzie światła padają z latarni z zewnątrz i wyciągam wnioski rozmawiając z samym sobą.

- Czy miałem na to wpływ?

- Jak mogę zrobić to lepiej gdy sytuacja się powtórzy?

- Jakie lekcje mogę wyciągnąć z tej sytuacji dla siebie?

- Lubię powtarzać sobie słowa, która podnoszą mnie na duchu "The past is the past" i stwierdzić, że wszystko w moim życiu dzieje się po coś.

Rozmawiam ze sobą również przed stresującymi bądź nowymi wyzwaniami zamykając oczy i mówiąc sobie ile już przeszedłem i co przeszedłem.

Rozmawiam ze sobą na siłowni, kiedy jest to trening na oczyszczenie, czyli kiedy jestem zły. 

Pewnie jest tego więcej ale dbam o to by mieć kontakt z samym sobą, uważam że kontakt duchowy jest bardzo ważny w moim życiu i ogólnie w życiu każdego z nas.

Pozdrawiam! :)

Edytowane przez Shameless
  • Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie