Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: ZjaranyCJ 
Imię: Szymon 
Link do Twojego Gametracker:   https://www.gametracker.com/player/ZjaranyCJ/193.33.176.236:27015/
Link do profilu STEAM:   https://steamcommunity.com/profiles/76561199537650361/ 
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak 
Opowiedz nam coś o sobie: Mam na imię Szymon mam 21 pochodzę z polski jestem z warmi i mazur interesuje sie motoryzacją i od kilku tygodni krypto w cs'a gram juz od 6 lat znam amx'a znam gram na serwerach jb od 3 lat mniej więcej jestem osobą która ma do siebie dystans oraz staram sie szybko reagować jak gracz potrzebuje pomocy również chodzę na siłownie i gram z kolegami i w siatkę i piłkę nożną od pewne czasu ograniczam wulgaryzmy chociaż wiem ze czasem mi sie wymykają ale naprawdę ograniczam je i co tam jeszcze moge powiedzieć pochodzę z starej ekipy z jb za czasów lucyfera i tak dalej oraz. Jestem regularnym graczem na serwerze znam zasady na serwerze i mam doświadczanie 

Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? :  

Chciałbym zostać strażnikiem, ponieważ zależy mi na utrzymaniu porządku i bezpieczeństwa  . Wierzę, że w tej roli będę mógł pomóc w eliminowaniu niepożądanych zachowań, takich jak oszustwa, łamanie zasad, czy agresywne zachowania. Moim celem jest stworzenie przestrzeni, w której wszyscy gracze będą czuli się komfortowo i sprawiedliwie traktowani.

Jestem odpowiedzialny, komunikatywny i dobrze zarządzam emocjami, co jest kluczowe w tej roli. Ponadto, mam doświadczenie w moderowaniu społeczności, więc wiem, jak radzić sobie z trudnymi sytuacjami i zapewniać, aby wszyscy uczestnicy gry przestrzegali zasad. 
Znajomość AMX  w skali [1-10]: 7 
Znajomość regulaminu serwera: 8 
Składka [Tak/Nie]: 
 Tak  
ps { Kocham was } 

Opublikowano (edytowane)

Jestem na nie
-Graleś ze starą ekipą lucyfera ale na serwer JB wróciłeś nie dawno daj się lepiej poznać innym 
-Ban na CT, w niedziele otrzymaleś bana na CT za zrobienie FK na graczu Tsue to Tsurugi i upierałeś się mocno w fakcie że trzymał granat który w ciebie poleciał i go zabiłeś, jednak po obejrzeniu demka przez Admina eX4mAn, okazało się że nawet Tsue nie posiadał takowego w swojej dłoni, wielokrotnie padały FK czy też różne sytuacje w których gracze skarżyli się na twoją grę po stronie CT, 
-Aktywność, na serwerze grasz dopiero od 24.01.2025 stycznia czyli do dnia dzisiejszego jest to tydzień, zbyt krótko i nie jest to staż na serwerze którego się oczekuje od osób starających się o role strażnika 

image.thumb.png.ad6a94df4e55718ebea75a3e034f47f1.png

Edytowane przez dr3k
Opublikowano (edytowane)

Na nie 

Jak jesteś w ct to potrafisz zrobić fk i się do tego nie przyznajesz i idziesz w zaparte że tego nie zrobiłeś 

Daj poznac się gracza jak wróciłeś na jb

Dajesz się ponieść emocja czasami 

Edytowane przez Tsue To Tsurugi
  • Haha 1
Opublikowano

Na nie

Słaby gt 

Słaba  rozpoznawalnosc 

ostatnio ban na ct 

daj się poznać , pograj dłużej 

Opublikowano

Na razie jestem na nie. Często są uwagi do twojego prowadzenia w CT oraz często popełniasz błędy.  Posiadasz też krótki staż na serwerze  popraw go. 

Opublikowano

Jestem na nie na tą chwilę,  zbyt dużo pomyłek po stronie CT wynikających z  z braku znajomości regulaminu , grasz od niedawno w sumie i ostatnio z tego co kojarzę był ban na CT

Opublikowano

Jestem na Nie

- Jesteś nowy, ledwo sobie radzisz. 

-Admini muszą ci pomagać i czuwać 

-Pograj popraw skillsy daj się poznać

-Przy twojej osobie przez nieporozumienia krążą awantury.

Opublikowano

Jestem na nie

-Slyszałem wiele skarg na twój temat

-Sam dostrzegałem w twoim prowadzeniu wiele minusów

Plusem jest to że ostatnio trochę cie widze szczególnie w ct lecz niestety widać że nie zdążyłeś zapoznać sie z regulaminem i zasadami serwera

• Redaktor
Opublikowano

Kilka spalonych kont, na aktualnym vac XD? Dla mnie to jest w ogóle hit, że dostałeś administratora na naszym jakimkolwiek serwerze bez żadnej weryfikacji.

Jestem na nie.

• Opiekun serwera
Opublikowano
UPS! Podanie zostało odrzucone.
Następne podanie składamy 7 dni od odrzucenia! Zapraszamy do składania podań ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie