Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: Tsue To Tsurugi
Imię: Marcin
Link do Twojego Gametracker: https://tsarvar.com/pl/player471732-Tsue+To+Tsurugi
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/PinGuiN_13/
Mutacja głosu [Tak/Nie]:Tak
Opowiedz nam coś o sobie:

Szanowna Administracjo,

Zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie na stanowisko strażnika w trybie Jailbreak. Mam na imię Marcin, mam 21 lat i od 6-7 lat aktywnie gram w Counter-Strike 1.6, a szczególnie w tryb Jailbreak.

Moje doświadczenie w tej grze nauczyło mnie nie tylko zasad i mechaniki rozgrywki, ale również odpowiedzialności i fair play. Jako strażnik chciałbym dbać o porządek i zapewniać graczom uczciwą zabawę, jednocześnie wspierając innych członków administracji w egzekwowaniu zasad serwera.

Jestem osobą komunikatywną, potrafię szybko reagować w stresujących sytuacjach i w razie potrzeby podejmować trudne decyzje. Wierzę, że moje doświadczenie oraz zrozumienie zasad gry pozwolą mi skutecznie pełnić rolę strażnika.

Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojego podania i możliwość przyłączenia się do zespołu jako strażnik. Dziękuję za poświęcony czas i rozważenie mojej prośby.

Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? :
Od dłuższego czasu jestem zapalonym graczem w Counter-Strike 1.6 i zauważyłem jak ważna jest rola strażnika w utrzymaniu porządku i sprawiedliwości na serwerze. chciałbym przyczynić się do stworzenia przyjaznej i fair atmosfery dla wszystkich graczy. uważam ze moje doświadczenie oraz umiejętności w grze pozwolą mi skutecznie egzekwować zasady i pomagać innym graczom.
Podsumowując jestem zmotywowany, aby wprowadzić pozytywna atmosferę na serwerze 
Znajomość AMX  w skali [1-10]:3 może 4/10 (wiem ze mało ale można się nauczyć żeby było lepiej)
Znajomość regulaminu serwera:7
Składka [Tak/Nie]: aktualnie nie 

• Super 2
Opublikowano

Jestem na TAK!

Tsue To Tsurugi to człowiek legenda ;) jeśli nie zabije cię headshotem, to przegada na śmierć w CT. Jego pasja do Jailbreaka jest tak wielka, że nawet więźniowie sami się poddają, żeby posłuchać jego wykładów o zasadach serwera.

Podanie solidne, chęci są, a jak nauczy się AMX-a, to kto wie – może kiedyś będzie rządził serwerem twardą, ale sprawiedliwą ręką! Dajcie mu blachę, zanim zacznie pisać kolejne wypracowanie!

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem na Tak
Tsue to aktywny gracz JB oraz jego społeczności nigdy nie widziałem z nim problemów czy też jakieś większe dramki aferki
uczestniczy często w życiu serwera oraz jego forum za co otrzymał range użytkownika miesiąca i uważam że zasłużoną 
+Czesto prowadzi w CT
+ Miły, opanowany, kulturalny
+Aktywny
+Komunikatywny chłopak, nie zlewa innych stara się pomagać
+Zangażowanie w życie serwera
+GT

Edytowane przez dr3k
  • Dzięki 1
Opublikowano

Tak, powinien dostać tego strażnika.

Nie będę się za bardzo rozpisywał, ale główne powody to aktywność, znajomość regulaminu oraz co najważniejsze gra po nocach :D

Jak widać w GT codziennie jest po kilka godzin - kiedy nie wejdę na serwer to go widzę. Znajomość AMX wystarczająca - nic więcej poza amxmodmenu mu nie będzie potrzebne.

• Dzięki 1
Opublikowano

Na Tak

+ Aktywny na serwerze i CT

+ Zna i przestrzega regulamin

+ Wiek

+ Doświadczony na serwerach JB

+ Nie wdajesz się w niepotrzebne sprzeczki, nie widzę w twoim zachowaniu niczego niepokojącego.

• Dzięki 1
Opublikowano

Na Tak

Bez większego rozpisywania się jest odpowiednią osobą na to stanowisko, gdyż jest pomocny (udziela porad lub odpowiada na pytania, gdy jakiś gracz tego potrzebuje), aktywny na serwerze, ogarnia ct (potrafi dobrze prowadzić bez faworyzowanie jakichś graczy), zna i przestrzega regulaminu i dodatkowo nie jest wulgarny lub nie wdaje się niepotrzebne sprzeczki z innymi graczami.

• Dzięki 1
Opublikowano

Jestem na Tak, brak jakichkolwiek przeciwwskazań czemu miałby nie dostać szansy, jest kulturalny, bardzo często jest w CT. 

• Dzięki 1
Opublikowano

Jestem Na Tak 

+Aktywny
+Komunikatywny ,nie zlewa jak moze to pomoze 
+Zangażowanie w życie serwera
+GT

• Dzięki 1
Opublikowano

Jestem jak najbardziej na tak często widuje po stronie CT chętnie pomagasz , nawet jeśli nikt nie jest chętny,  często widuje cie na serwerze więc to też duży plus :)

Jestem też osoba bezproblemową bynajmniej ja będąc na serwerze nie zauważyłem,ylem z t9ba żadnych problemów Jestem za . :)

• Dzięki 1
Opublikowano

Myślę, że można dać szansę. W CT Cię często widzę i dobrze sobie radzisz oraz nie było z tobą większych problemów.

• Dzięki 1
  • Super 1
Opublikowano

Myślę, że dałbym szansę na próbę.

+ zaangażowany 

+ zrównoważony psychicznie

+ podanie przekonuje

+ doświadczenie 

+ Prowadzenie CT

• Dzięki 1
  • Super 1
Opublikowano

Sympatyczna osoba która aktywnie spędza czas na serwerze. Udowodnił znajomość regulaminu i zdobył sympatie wielu użytkowników. Moim zdaniem najlepszy kandydat na to stanowisko do tej pory

• Dzięki 1
  • Super 1
  • BETAMod
Opublikowano (edytowane)

Kandydaci w aktualnej rekrutacji to praktycznie same solidne osoby. Znasz zasady gry, często wchodzisz do CT oraz pomagasz w ogarnięciu serwera. Nie widzę żadnych przeciwwskazań abyś dostał szansę i spróbował się w tej roli. Na pewno wszyscy pomożemy Ci z amxx na początku. Jestem na tak

Edytowane przez D3STINY
  • Dzięki 1
  • Super 1

destiny.png.1132d2dd171ebbd7a0c5cdbe27d719b0.png.6e92e73bb7b0a464f1e8cce3a165b1da.png

• Opiekun serwera
Opublikowano

Przyjmuję podanko :peepoHey:
Zapraszam na dc/ts3/pv

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Super 1
  • Opiekun serwera
Opublikowano
Podanie zostało rozpatrzone POZYTYWNIE! Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale w przeciągu 48h!
  • Lubię to! 1
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie