Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: KIK
Imię: Mikołaj
Link do Twojego Gametracker: https://www.gametracker.com/player/KIK/193.33.176.236:27015/
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199371757404/
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak
Opowiedz nam coś o sobie: Cześć nazywam się Mikołaj mam 23 lata, gram głównie w Cska 1.6 i trochę apex legends.
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Uważam że byłem i będę przydatny, mam czas i chęci. 
Znajomość AMX  w skali [1-10]: 6
Znajomość regulaminu serwera: Tak
Składka [Tak/Nie]: Tak

• Lubię to! 1
  • Piwko 2
Opublikowano

Tak

+Zawsze chętny do ct

+Sprawowal sie dobrze w tej roli

+Doswiadczenie zwiazane z Jb 

• Super 2

image.gif.313fd860535c563ef9f831a3021ed781.gif

Opublikowano

Jestem na tak
+aktywny w CT
+sprawował się w tej roli
+Aktywność na serwerze
+Dobra opinia wsród graczy JB
- Nie dawne odejście jedyne co jest minusem w twojej ponownej próbie jest pytanie czy znowu nie napiszesz rezygnacji ze względu na brak czasu, jeżeli nie to chętnie zobacze go w roli strażnika na serwerze 

• Super 2
Opublikowano

Jestem na Tak

+Wiek

+ Zna regulamin

+ Ogarnia CT

+ Aktywny na serwerze

+ GT

Jedyny minus taki dostrzegłem to twoja rezygnacja 19.01 z powodu braku czasu, a po niespełna 2 tygodniach piszesz ponownie podanie.

• Super 2
Opublikowano

Na Tak

+Zna bardzo dobrze regulamin.

+Bardzo dobrze prowadzi w ct i dodatkowo potrafi robić to w sposób kreatywny.

+Jest dosyć aktywnym graczem i często gra, gdy nie ma żadnego admina na serwerze.

+Doświadczenie

• Super 2
Opublikowano

Jestem również na TAK

Z mojego punktu widzenia bardzo przyjemny Facet, dobrze prowadzi w CT i przede wszystkim posiada już daną wiedzę na temat „Pilnowania Porządku”.

• Super 1
Opublikowano

Jako strażnik radziłeś sobie. Często w CT. Też często widać Cię na serwerze. Pytanie czy znowu za 2 tygodnie nie napiszesz rezygnacji. Myślę, że można dać drugą szanse. 

• Super 2
Opublikowano

Ogólnie kiku jak byłeś strażnikiem byłeś aktywny ,dobrze sie z tobą wspólpracowało ,robiłeś mega robotę co jest na plus . Ale duży minus za to że nas opuściłeś :( . Pytanie teraz czy znów tego nie zrobisz . Tutaj nie mam zdania czy jestem na tak czy jestem na nie jest za dużo zamieszania z twoja osobą

• Super 1
Opublikowano

Jesteś osobą sympatyczną i widać było twoje zaangażowanie kiedy byłeś strażnikiem chociażby tworząc konkurs dla graczy którzy mieli możliwość zdobycia naprawde fajnej nagrody sponsorowanej przez ciebie. Dzięki temu ludzie widzą zaangażowanie administracji i wywiera dobrą opinie wśród innych graczy. Nie było raczej z tobą problemów niemniej jednak twoja rezygnacja była dosyć szybka z twojej poprzedniej kadencji bycia strażnikiem i nie wiadomo czy znowu nie skończy sie to tak że coś ci sie odwidzi i zrezygnujesz ponownie. Poczekałbym jeszcze chwile i zobaczył jak sie sprawujesz na serwerze czy jesteś aktywny czy nie i ewentualnie poczekał do następnej rekrutacji. Narazie jestem na nie

• Redaktor
Opublikowano

Weryfikując to, że dostałeś strażnika 3 stycznia, a zaledwie lekko ponad dwa tygodnie później odszedłeś to jestem na nie. W porządku, że potrafisz się zachowywać, jesteś sympatyczny, ale to nie wszystko - jaką pewność mają właściciele, że nie odejdziesz znowu po dwóch tygodniach? żadną. Pomijam fakt, że nawet nie wziąłeś urlopu i nie próbowałeś go wziąć w tamtym czasie, wolałeś iść na łatwiznę i zrezygnować, a później napisać jeszcze jedną kandydaturę. 

Odczekaj chwilę jak napisał mój przedmówca i wtedy próbuj, na nie.

GL ;) 

Opublikowano

Nie powinno się wypowiadać w podaniu ale myślę, że to będzie istotne, chłopaki miałem nie mieć komputera. Mam komputer z sobą i będę miał, więc chętnie tutaj będę grał i był aktywny jako strażnik :D

• Haha 1
  • Super 1
  • BETAMod
Opublikowano

Oj kiku. Na pewno jesteś doświadczoną i bardzo dobrą osobą na to stanowisko, mówiłeś mi również o swoim wyjeździe, teraz mówisz że komputer będziesz mieć - okej

Jedyny minus który muszę Ci tu wypunktować to to że po rezygnacji zmieniło się Twoje podejście do graczy - a konkretnie - serwerowo zwana "kultura".  Mimo to ciężko tutaj dać nie, to były pojedyńcze przypadki. Jestem na tak

• Super 1

destiny.png.1132d2dd171ebbd7a0c5cdbe27d719b0.png.6e92e73bb7b0a464f1e8cce3a165b1da.png

Opublikowano (edytowane)

Na Nie. Nie widzę sensu wypisywać plusów czy minusów, tylko czysty monolog. Twoja kandydatura na obecną chwilę nie ma żadnego sensu. Byłeś strażnikiem około 2 tygodnie (uważam że to za krótki okres żeby pokazać jak bardzo się jest ogarniętym wbrew temu co piszą niektórzy) następnie odszedłeś z posady przez rzekomy brak czasu, mimo że na serwerze wciąż Cię widziałem, a teraz po kolejnych dwóch tygodniach raptownie czas masz i zgłaszasz gotowość do „służby”? Powinieneś udowodnić to, że ten czas faktycznie znów masz, pograć trochę na serwerze i udowodnić to, że jesteś do dyspozycji na nowo, a następnie złożyć podanie przy następnej rekrutacji. Wtedy będę jak najbardziej na tak. Na ten moment absolutnie nie można wierzyć Ci w to czy znów nie zrezygnujesz z jakiegoś błachego powodu. 

Edytowane przez Eteer
  • Super 1
  • Opiekun serwera
Opublikowano

Podanie przyjmuję. Odbierz rangę na forum i zgłoś się do mnie na dc/ts3/pv po nadanie permisji.

• Piwko 1
  • Opiekun serwera
Opublikowano
Podanie zostało rozpatrzone POZYTYWNIE! Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale w przeciągu 48h!
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie