Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: bakuus18
Imię: Patryk
Link do Twojego Gametracker: https://tsarvar.com/pl/player471732-bakuus18
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199147971633
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak
Opowiedz nam coś o sobie: Mam na imię Patryk, mam 24 lata. Na co dzień mieszkam w Holandii w Rotterdamie jak i zarówno tam pracuję. Moja praca opiera się na jeździe po całej Holandii lawetą i zbieranie naszych agencyjnych samochodów z oddziałów które są uszkodzone, brudne lub jeżeli wymagają serwisów. Jestem osobą sumienną, zorganizowaną jak i otwartą na wszelakie kontakty.
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Niestety w poprzedniej rekrutacji nie udało mi się z powodu małych bilansów, ale myślę, że teraz zostało to naprawione, również chciałbym wyciągnąć swoją pomocną dłoń i pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze i zapewnieniu graczom dobrej i sprawiedliwej rozgrywki.
Znajomość AMX  w skali [1-10]:  7 (Wgrywanie na FTP, ustalanie cvar'ów, obsługa amxmodmenu)
Znajomość regulaminu serwera: TAK
Składka [Tak/Nie]:  Tak

• Lubię to! 1
  • Piwko 1
Opublikowano

Na Tak!
- No i Składka się zgadza :D 

• Dzięki 1
Opublikowano

Bakus no widuje cie na serwerze  tego nie da się ukryć Nie pamiętam jakiejkolwiek zlej sytuacji zwiazanej z twoja osoba . Jesteś też doświadczonym graczem . Znajomość amx też jest u Ciebie dużym plusem :)

• Dzięki 1
Opublikowano

Ogólnie nie ma z tobą problemów. Grasz od dłuższego czasu na serwerze ale nigdy Cię w CT nie widziałem co jest dużym minusem.  Dał bym ci okres próbny.

• Dzięki 1
Opublikowano

Okres próbny 2 tygodnie

+ Wiek
+ Chęć pomocy 
+ Doświadczenie 
+ Ogarnięty 

• Dzięki 1

E(Banerzewntrzny4824).thumb.png.5fd37d0ec86f35ed66017b86002b77b5.png.40fbf5a87949d1e3f6a587b53c99ffaa.png

Opublikowano

Na Tak

+ Komunikatywny

+ Pracowity

+ Bezproblemowy

+ Sprawiedliwy

+ Ogarnięty 

Liczę że będziesz się angażować jeszcze bardziej niż obecnie i będzie to dla ciebie motywująca posada

• Dzięki 1
Opublikowano

"Człowiek, który zbiera auta po całej Holandii, a na serwerze zebrać się do CT nie może." :p  Lub ja cie nie widuje

Patryk, podanie wygląda solidnie, ale co z Twoją obecnością w CT? Mam wrażenie, że częściej widzę lawety na drodze niż Ciebie na serwerze w tej roli! W związku z tym jestem za okresem próbnym – trzeba sprawdzić, czy potrafisz zbierać nie tylko samochody, ale i porządek na serwerze.

• Haha 2
Opublikowano

widuje cie na serwerze i problemów z tobą nie było. Pamiętam twoje poprzednie podanie które napisałeś, widze twoje podanie teraz i od tamtej pory mimo naszych opini na temat twojego bycia w ct  nie zmieniłeś tego i nadal cie tam nie widać. Jestem za okresem próbnym żeby sprawdzić jak sobie poradzisz

• Dzięki 1
  • BETAMod
Opublikowano

"Znamy" się z serwerka, jesteś osobą ogarniętą, pomagasz administracji i zwracasz uwagę graczom łamiącym regulamin. Jedyny minus to faktycznie mało Cię widać było w CT (jak grałem - ostatni tydzień miałem zawalony i mnie nie było, lecz widzę opinie innych że nadal jest z tym problem) 

Dopóki podania nie zostaną rozpatrzone, postaraj się jak najczęściej wchodzić do CT i pokaż że dajesz radę.

Mimo tego - jestem na tak.

• Dzięki 1

destiny.png.1132d2dd171ebbd7a0c5cdbe27d719b0.png.6e92e73bb7b0a464f1e8cce3a165b1da.png

• Opiekun serwera
Opublikowano

Podanie przyjmuję. Odbierz rangę na forum i zgłoś się do mnie na dc/ts3/pv po nadanie permisji.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Opiekun serwera
Opublikowano
Podanie zostało rozpatrzone POZYTYWNIE! Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale w przeciągu 48h!
  • Piwko 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie