Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick w grze:Quń
Imię:Kornel
Link do Twojego Gametracker: https://www.gametracker.com/player/Quń/193.33.176.236:27015/
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199809826986/
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak
Opowiedz nam coś o sobie: Witam Jestem Kornel mam 17 lat , moją pasją jest granie w gry komputerowe głownie takie jak ,cs1.6,cs2,Valorant,GTA V i Minecraft jestem uczniem szkoły zawodowej w pile uczę sie jako elektryk jestem już w 3 klasie , a w wolnym czasie uprawiam sport głownie boks i piłkę nożną , jestem osobą rozrywkową i lubię sie dobrze pobawic ze znajomymi w wolnych chwilach.
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Chciałbym spróbować swoich sił w tej roli i mam do tego chęci 
Znajomość AMX  w skali [1-10]: 3/10
Znajomość regulaminu serwera: 8/10
Składka [Tak/Nie]: Tak

Edytowane przez 𝘾𝙒𝙇 Quń
Opublikowano (edytowane)

Chciałbym serdecznie polecić gracza qun do objęcia rangi Strażnika na serwerze Jailbreak. Jest to osoba, która swoją postawą, zaangażowaniem oraz znajomością regulaminu serwera idealnie nadaje się do pełnienia tej roli.

Dlaczego właśnie qun?

🛡 Sprawiedliwość i opanowanie
Gracz qun potrafi podejmować rozsądne i sprawiedliwe decyzje, nie kierując się emocjami czy osobistymi uprzedzeniami. Jego działania zawsze są zgodne z zasadami serwera, co sprawia, że jest godnym zaufania kandydatem. Potrafi ocenić sytuację i dostosować swoją reakcję – czy to poprzez ostrzeżenie, mutowanie, a w razie konieczności także banowanie graczy łamiących zasady.

Aktywność i zaangażowanie
Jednym z najważniejszych czynników w pełnieniu roli Strażnika jest częsta obecność na serwerze. qun jest aktywnym graczem, który regularnie spędza czas na Jailbreaku i doskonale zna społeczność serwera. Dzięki temu ma świetny kontakt z graczami i jest w stanie szybko reagować na wszelkie sytuacje wymagające interwencji administracyjnej.

Znajomość regulaminu i zasad Jailbreak
Nie wystarczy tylko aktywność – Strażnik powinien doskonale znać regulamin serwera, a qun nie tylko go przestrzega, ale również pomaga innym zrozumieć jego zasady. Zawsze chętnie wyjaśnia mniej doświadczonym graczom mechanikę rozgrywki oraz zasady panujące na serwerze.

Komunikatywność i kultura osobista
Jest to gracz, który wyróżnia się wysoką kulturą osobistą i dobrą komunikacją. Potrafi w sposób spokojny i rzeczowy wytłumaczyć sytuację, unika niepotrzebnych konfliktów i zawsze stara się działać dla dobra serwera i jego społeczności. Dzięki temu buduje pozytywną atmosferę i pomaga utrzymać porządek.

Dobra ocena sytuacji i skuteczność w działaniu
Jako Strażnik kluczowe jest szybkie reagowanie na sytuacje, które mogą zakłócać grę innym użytkownikom. qun ma doskonałe wyczucie, kiedy wystarczy pouczyć gracza, a kiedy konieczne jest zastosowanie muta, kicka czy bana. Nie działa pochopnie, ale gdy sytuacja tego wymaga, nie waha się podjąć odpowiednich kroków, aby zapewnić innym komfortową rozgrywkę.

Podsumowując, uważam, że qun doskonale sprawdzi się w roli Strażnika na serwerze Jailbreak. Jest odpowiedzialnym, sprawiedliwym i doświadczonym graczem, który nie tylko dba o porządek, ale również przyczynia się do pozytywnej atmosfery wśród społeczności. Jego aktywność, znajomość regulaminu oraz umiejętność sprawiedliwej oceny sytuacji czynią go idealnym kandydatem na tę rangę.

Z pełnym przekonaniem polecam go do tej roli i jestem pewien, że będzie świetnym Strażnikiem!

Edytowane przez Woxik
nightvz, (edytowane)

Niezłe AI :pepe_facepalm:

Edytowane przez nightvz
  • Haha 8
Opublikowano

Myślę, że można dać szanse. Często widywany w CT oraz daje radę. Kandydat jest też aktywnym graczem.  W sumie też nie było z nim większych problemów.

• Dzięki 1
Opublikowano

Można szanse dać :) czasem się troszkę zakręcisz w wydanych poleceniach ale to jest do ogarnięcia:) widziałem u ciebie dobra znajomość regulaminu co jest też na plus . Często widuje na serwerze jestem za okresem próbnym :)

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Skoro składasz podanie to znaczy, że ci zależy więc jestem za okresem próbnym.

+ Sprawiedliwość i opanowanie

+ Aktywność i zaangażowanie

+ Znajomość regulaminu i zasad Jailbreak

+ Komunikatywność i kultura osobista

+ Dobra ocena sytuacji i skuteczność w działaniu

Edytowane przez Chrystus Escobar
  • Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Ciężko jest mi sie wypowiedzieć na twój temat. Ostatnio widuje cie trochę więcej na serwerze niż przed twoim poprzednim podaniem przy poprzedniej rekrutacji. Napewno minusem u ciebie jest brak kultury który mam nadzieję zostanie zmieniony jesli przyjmiesz stanowisko

Strażnika. Były również z tobą problemy w ct i udwodniłeś nie raz że nie znasz podstaw regulaminu serwera a w podaniu zaznaczyłeś 9/10. Śmierdzi mi kłamstwem.  Co prawda troche minęło od tamtej pory i mogło sie to zmienić. Jestem za okresem próbnym tylko i wyłącznie jeśli zostaniesz przepytany z regulaminu

Edytowane przez Just Zelus
  • Dzięki 1
Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej na tak. Kultura wiadomo wymaga poprawy, ale nie zmienia to faktu, że jest bardzo częstym i dość rozgarniętym graczem na serwerze który może pilnować tego co się dzieje w danym momencie. Na serwerze widzę go bardzo często, w CT podobnie, da się z nim pośmiać i mimo wszystko jest komunikatywny, a takich nam też trzeba. Problemem w oczach wyższych może być doświadczenie, choć w moich jest to totalnie drugoplanowe, bo nie oszukujmy się, ale strażnik jako ranga, to nie jest siódmy cud świata. Każdy jakoś zaczynał i zbierał swoje doświadczenie, a jak ktoś ma je nabyć jeśli nie dostaje możliwości? Jestem za okresem próbnym na conajmniej 2 tygodnie, sprawdzić jak sobie radzi i wtedy zastanawiać się czy byt tego gracza na strażniku ma jakikolwiek sens. Jeśli mu nie wyjdzie przynajmniej będziemy wiedzieć, że się do tego nie nadaje, a tak to żyjemy w niewiedzy. 

• Dzięki 1
  • Opiekun serwera
Opublikowano
UPS! Podanie zostało odrzucone.
Następne podanie składamy 7 dni od odrzucenia! Zapraszamy do składania podań ponownie!

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie