Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick w grze: dR#r3k45a1512
Imię: Jakub
Link do Twojego Gametracke/TSARVARr: 
dR#r3k45a1512, Odtwarzacz CS 1.6, Serwer 193.33.176.236:27015
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/Gowienko/
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak
Opowiedz nam coś o sobie: Jestem Jakub w tym roku kończe 19 lat obecnie mieszkam na mazurach i tam się uczę w technikum w 4 klasie 
Obecnie gram na serwerze JB w 1.6 oraz w między czasie gram w Fivem czy też Marvel Spiderman 2, głównie interesuje się uniwersum marvela oraz innymi serialami typu Cobra Kai,Lucyfer, The Rookie (dla osób które lubią seriale policyjne gorąco polecam The Rookie) Interesuje się działanami departamentu LAPD w Stanach Zjednoczonych oraz procedurami tamtszego departamentu policji

Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Aktywnie uczestnicze w życiu serwera jestem stałym członkiem społeczności i często rozmawiam z graczami czy też pomagam, jestem odpowiedzialny 
oraz sumienny do obowiązków które wykonuje.

Znajomość AMX  w skali [1-10]: 3 użytkowałem go bardzo dawno temu i trochę zapewne zapomniałem 
Znajomość regulaminu serwera: Tak
Składka [Tak/Nie]:
Tak

Edytowane przez dr3k
  • Piwko 1
Opublikowano

Jestem na nie.

Jesteś nieopanowanym emocjonalnie chłopakiem. Byłem świadkiem kłótni w której uczestniczyłeś i obrazales. W moich oczach straciłeś dużo w tej sytuacji. (Jeżeli nie pamiętasz to była kłótnia z KISem) Mogłeś ten temat wyjaśnić i go zakończyć ale Ty wolałes w ta "brnąć" dalej i przy okazji obrażać. Przykro mi ale nie pasujesz w mojej opinii po tej sytuacji na to stanowisko. Przy okazji pragnę zaznaczyć że jest to tylko moja opinia i proszę o jej uszanowanie. Czasami jedna sytuacja może zepsuć Twój dobry wizerunek a później jest go naprawić bardzo ciężko;)

Z pozytywnych aspektów :

+Grasz w CT

+Amx

Aczkolwiek podkreślam że jestem na NIE na chwilę obecną.

• Dzięki 1
Opublikowano

Minusów raczej nie widze, często grasz na serwerze i przebywasz w ct. Wydaje mi sie że że twój ostatni angaż na forum, discordzie i serwerze pokazuje że sie nadajesz. Jestem na tak

• Dzięki 1
Opublikowano

Myślę, że można dać szansę często w CT jesteś oraz dajesz sobie radę. Nie ma też z tobą problemów co jest na duży plus, a co do amx każdy musi się kiedyś nauczyć, a na pewno jakiś admin pokaże ci co i jak.

• Dzięki 1
Opublikowano

Jestem za daniem Ci szansy . Często Cie widuje na serwerze. Poza tą jedną sytuacja gdzie kłóciłeś się z kisem nie widziałem z Tobą jakiś większych problemów.  Ogarniasz , często widuje w ct jestem za okresem próbnym 

• Dzięki 1
Opublikowano

Na tak, ogarnia i nie ma z nim problemów. I oczywiście najważniejsze ma mikro składka i mutacja plus zna regulamin.

• Dzięki 1
Opublikowano

Mimo, że ma problem ze zdaniem egzaminu na prawo jazdy to jest to najlepsze kandydat. Podzielam zdanie przedmówców co do aktywności. Na AMX to nikt nie patrzy - idzie to ogarnąć w 5 minut.

Złoty człowiek.

• Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano

tak

+aktywny

+czesto w ct

+ogarnia 

-nie umie łuku samochodem

• Dzięki 1
  • Haha 1

image.gif.313fd860535c563ef9f831a3021ed781.gif

• Opiekun serwera
Opublikowano

Podanie przyjmuję odezwij się do mnie na ts3/dc/pv w celu poznania dalszych szczegółów. 

• Opiekun serwera
Opublikowano
Podanie zostało rozpatrzone POZYTYWNIE! Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale w przeciągu 48h!
  • Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie