Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick w grze:_WinstonTV

Imię:Jakub

Link do Twojego Gametracke/TSARVARr: https://www.gametracker.com/player/_WinstonTV/193.33.176.236:27015/

Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199807159284/

Mutacja głosu [Tak/Nie]: Oczywiście że tak

Opowiedz nam coś o sobie: Witam z tej strony Jakub mam 19 lat pochodzę z województwa dolnośląskiego, ogólnie interesuje się piłką nożną oraz pracuje jako operator maszyny. Często z znajomym oraz z dziewczyną wyjeżdżamy w różne miejscowości np żeby się spotkać z kimś kogo poznaliśmy w gierce i mamy dobry kontakt podaliśmy sobie Messengera itd, oczywiście jestem osobą opanowaną i mam bardzo duży dystans do siebie, lubię sobie pożartować z kimś i się pośmiać, jestem osobą neutralna w różnych kłótniach,spinach mieczy graczmi.

Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Chciałbym zostać strażnikiem ponieważ interesuje mnie tryb jailbreaku, chciałbym spróbować czegoś nowego, znam wiele komend administracyjnych, wielokrotnie spotkałem się na serwerze że wieczorami po 22/23 jak nie ma adminów/strażników gracze łamią regułamin będąc w CT przez których się strasznie irytowało siedzenie i granie. Również chciałbym pomagać w utrzymaniu porządku na serwerze oraz zapewnić innym graczom przyjemne doświadczenia również chce mieć wpływ na atmosferę panującą na serwerze, uważam że również mogę pomóc w rozwiązywaniu konfliktów między osobami oraz zapewnić dobrą zabawę.

Znajomość AMX w skali [1-10]: 5 ale oczywiście człowiek się non stop uczy :)

Znajomość regulaminu serwera: Uważam że regulamin znam patrząc na przykład na skalę to 6/7 [1-10]

Składka [Tak/Nie]:  oczywiście że tak.

Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania pod kątem dania nowym graczom spróbować i wykazać się.

Edytowane przez _WinstonTV
Opublikowano

Często go widze, pomocny, jak trzeba to pojdzie do ct. 

Jak dla mnie to tak

ps. jak coś mieszkam w lubuskim, zapraszam ;)

yeah-budy-ronnie-coleman.gif.3e9dbc53cc1f36b67163b93fc9438c31.gif

Opublikowano

Jestem za okresem próbnym 

+ Wiek 

+ Chęci 

+ Rozpisane podanie 

+ Składka 

E(Banerzewntrzny4824).thumb.png.5fd37d0ec86f35ed66017b86002b77b5.png.40fbf5a87949d1e3f6a587b53c99ffaa.png

• Redaktor
Opublikowano

Wszystko dobrze Jakubie, rozpisałeś podanie, fajnie to wygląda, ale jak to ja zawsze mam jakieś ale. Zacznijmy od tego, że masz na serwerze przegrane 17 godzin - to bardzo, bardzo mało. Aplikując na takie stanowisko również powinieneś zaznajomić się z regulaminem w 100%, Ty masz się nie uczyć regulaminu podczas rozgrywki, Ty masz go znać. Jak chciałbyś karać kogoś podczas gry za punkt wymieniony w regulaminie, skoro nawet nie wiesz że taki punkt istnieje? Samo rozpisanie kandydatury to nie jest wszystko, kiedyś wspominałem, że można mieć krótkie treściwe podanie, a można mieć rozbudowane, w którym nie ma nic sensownego. W punkcie "coś o sobie" większość Twojej wypowiedzi to gadanie o swoim związku, ale poczekaj...co to ma do rzeczy gdzie poznałeś swoją kobietą? Punkt coś o sobie - według mnie jest przeznaczony do napisania o swoim charakterze, dobrych stronach oraz złych stronach, a nie o autobiografii. 

1 godzinę temu, _WinstonTV napisał:

znam wiele komend administracyjnych

Skoro znasz wiele komend administracyjnych, a w znajomości AMX dałeś sobie 5/10 to raczej znasz chyba te podstawowe komendy - przynajmniej tak mi się wydaję, lecz mniejsza o to. Banów żadnych na swoim koncie nie posiadasz, w sumie - jakbyś posiadał jakiegokolwiek bana mając 17 godzin przegrane to raczej by Cię to od razu wykluczyło z tej posady - przynajmniej tak mi się wydaję. 

Konto steam świeże, jestem ciekawy - posiadałeś przed tym kontem jakieś inne konto, czy może po prostu dopiero kupiłeś steama? Oczywiście to tylko moje pytanie i ciekawość, która nic nie wprowadza do mojej opinii. 

1 godzinę temu, _WinstonTV napisał:

Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania pod kątem dania nowym graczom spróbować i wykazać się.

Nie ma czegoś takiego "dać się wykazać" - jeśli właściciele zauważą, że podanie jest dobre to Ci je przyjmą, a jeśli stwierdzą, że jest napisane za szybko lub cokolwiek innego to je odrzucą, a to co napisałeś nic nie zmieni w ich decyzji, takie troszkę - branie na litość.

Jestem neutralnie nastawiony z lekką nagonką na nie, pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)

Na Nie

- Nie widze byś się angażował 

- Jak cię Poznam i zobaczę częściej na jb to zmienię zdanie 

+ ładne podanie 

Jestem prawie pewny że jutro i po jutrze też gt nie nabijesz. Tak jak wczoraj i przedwczoraj 

Edytowane przez Chrystus Escobar
Opublikowano (edytowane)

Twoja pierwsza aktywność na serwerze oraz pojawienie się na nim to 26.01.2025 co daje nam okres 1.5 tygodnia grania na serwerze
jest to zbyt krótki okres grania na serwerze, od osób które starają się o role strażnika wymaga się minimalnego okresu 2 tygodni grania na serwerze.
image.png.2c74f5d1456f91734770bd557ff7bae4.png

- Nie można polegać na tym że nowe osoby mają się wykazywać na roli strażnika, można to robić nie posiadając nawet tej rangi 
poza tym jak sam wspomniałeś "Nowym graczom" jesteś jednym z nich i musisz pograć trochę dłużej na serwerze żeby każdy mógł cię lepiej poznać dowiedzieć się kim jesteś zanim zostanie powierzona ci funkcja strażnika na ten moment jestem na Nie.

Link do twojego GT z TSARVRA: 
_WinstonTV, Odtwarzacz CS 1.6, Serwer 193.33.176.236:27015

Edytowane przez dr3k
  • Piwko 1
Opublikowano
2 godziny temu, LuKaJ napisał:

ps. jak coś mieszkam w lubuskim, zapraszam ;)

jak to sie odnosi do podania?

Wracając.

Oczywiście, że nie. Jesteś miłym, dobrym chłopakiem, ale prawda jest taka, że pojawiłeś się znikąd jakiś czas temu, a 3/4 osób pewnie jeszcze nie wie kim Ty jesteś. Posiedź dłużej na serwerze, daj się poznać wszystkim, a przy następnej rekrutacji, kiedy to będzie znów otwarta spróbuj szczęścia jeszcze raz. Problemów z Tobą nie było, co jest ogólnym plusem, trzymaj tak dalej, nabij aktywność, daj się poznać wszystkim, a z pewnością zmienię swoją opinię. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Myślę, że trochę za szybko dla Ciebie. Daj się poznać i pokaż, że Ci zależy. Coś tam widziałem Cię w CT, więc na plus.

Opublikowano

Za szybko myśle, pograj trochę, siedz wiecej w tym ct i pokaz ze ci zalezy. Narazie na nie

Opublikowano

Troche za szybko pograj se, jestes dosyc nowym graczem Zapoznaj sie bardziej ze serwerem

Opublikowano

Na nie , pograj dłużej daj się poznać,  wykaż chęci i spróbuj przy następnej rekrutacji :)

Opublikowano

Nie było z tobą problemów i widać było aktywność w ct ale jak gracze wspomnieli wyżej jesteś zbyt krótko na serwerze. Daj sie poznać innym graczom, aktywnie spędzaj czas na serwerze i spróbuj w następnej rekrutacji!!😉

• Piwko 1
Opublikowano
UPS! Podanie zostało odrzucone.
Następne podanie składamy 7 dni od odrzucenia! Zapraszamy do składania podań ponownie!

• Piwko 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie