Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick w grze: Quń
Imię: Kornel
Link do Twojego Gametracker: 
https://www.gametracker.com/player/Quń/193.33.176.236:27015/  /https://tsarvar.com/pl/player471732-Quń
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199809826986/
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak
Opowiedz nam coś o sobie: Witam Jestem Kornel mam 17 lat , moją pasją jest granie w gry komputerowe głownie takie jak ,cs1.6,cs2,Valorant,GTA V i Minecraft jestem uczniem szkoły zawodowej w pile uczę sie jako elektryk jestem już w 3 klasie , a w wolnym czasie uprawiam sport głownie boks i piłkę nożną , jestem osobą rozrywkową i lubię sie dobrze pobawic ze znajomymi w wolnych chwilach.
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Chciałbym spróbować swoich sił w tej roli i mam do tego chęci 
Znajomość AMX  w skali [1-10]: 3/10
Znajomość regulaminu serwera: 8/10
Składka [Tak/Nie]: Tak

Edytowane przez 𝘾𝙒𝙇 Quń
  • Haha 3
  • Redaktor
Opublikowano

Gdybyś chociaż wykazał się chęciami, a tego nawet tutaj nie ma, dlaczego? Podanie skopiowane 1:1 z poprzedniego, które zostało napisane 01.02.2025, odnośnik  Poprzednie podanie. Czekanie na szczęśliwe zakończenie jest zazwyczaj mylne, a tutaj na pewno takiego nie będzie, bo chłopaki, a w szczególności najcik raczej nie toleruje takich zagrywek jak kopiowanie podania 1:1. Oczywiście, mam świadomość, że to tylko kandydatura na strażnika, ale i tutaj trzeba wykazać jakieś chęci, a nie tylko liczyć na szczęście jak wspomniałem. Choć przepraszam, jedyne co się zmieniło to to, że zmieniłeś nastawienie do składki, bo w tamtym podaniu byłeś gotowy ją opłacić, a teraz nie jesteś - co jest minusem oczywiście, lecz nie wnikam dlaczego tak, a nie inaczej. Po trzecie - jedyne co zrobiłeś od poprzedniego podania na forum np. to wypowiedziałeś się w jednym, dwóch tematach i zmieniłeś awatar - zerowa aktywność i na forum, a w szczególności praktycznie zerowa w dziale JB - piszę praktyczna, ponieważ wypowiedziałeś się jak wspomniałem raz, dwa w podaniu na strażnika innej osoby. 

Jestem na nie, wykaż chęci i pokaż, że chcesz to stanowisko zdobyć, a nie liczysz na szczęście.

GL :) 

• Lubię to! 1

Opublikowano

sorki Quń lubię cię szanuje ale podnie prawie skopiowne co wczesniej pisale chęci do ct masz ogarniasz ct ale twoja kultura za dużo przeklinasz gracze mogą to załapać powinneś
zmien swoja kulturke i wtedy bede na tak
+chęci 
+regulamin znasz 

• Dzięki 1
Opublikowano

Na Nie

- Podanie skopiowane co do jednego, nawet nie wykazałeś chęci pisząc podanie

+ Chęć
+  GT

+ Wiek 

• Dzięki 1

E(Banerzewntrzny4824).thumb.png.5fd37d0ec86f35ed66017b86002b77b5.png.40fbf5a87949d1e3f6a587b53c99ffaa.png

Opublikowano

Na tak

chłopakowi zależy na posadzie i się stara a odrzucenie podania z powodu skopiowanego podanie to dla mnie śmiech xd. 

co to zmienia ? Rozumiem, że jakby to było podanie na moderatora to mozna Się przyczepić , ale na strażnika ? Bez przesady. Co ma napisać nowego? Że zjadł pączka czy np lubi schabowego z ziemniakami ?

Nie wspomnę gdzie wypowiada sie jeden  z moderatorów gdzie bez bicia przyznam się nie widziałem ani razu na serwerze xd 

Jak mamy wyciągać już takie sprawy jak aktywność na forum, to kto z adminów wykazuje wzorowa lub chociaż dobra aktywność jeśli chodzi o forum? Obowiązek mamy wypowiadania się w dziale  jailbreak a nie Ogólnie na forum ,  Tak nam mówią dlatego tego się trzymamy . Co ma do tego forum ? To że nie wykazuje aktywności na forum nie świadczy że nie okazuje jej na serwerze . Chyba i tak najważniejszy jest serwer i jego

rozgrywka tak?

regulamin zna , stara się ma chęci  

Co do kultury to nikt święty nie jest i myślę, ze na spokojnie ją poprawi .

Minus to składka , zawsze da się dogadać  

nightvz,

Obowiązki macie takie same tu i tu :) 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Super 3
Opublikowano

Ja bym dał szansę wykazać się, nawet na okres próbny

+ Jest Aktywny

+ Wiek

+ Ogarnia CT

Jednym z kluczowych punktów minusowych jest Twoja kultura zachowania, która w kilku sytuacjach była na niezadowalającym poziomie.

Mimo tego dalej uważam, że jest to do dopracowania, i jestem za daniem mu szansy, TAK

• Dzięki 1
Opublikowano

Jestem na Tak

Kreatywność 
Za bardzo cię jeszcze nie znam ale wydajesz się gitem
Z tego co narazie widzę to aktywność jest git
Za dużo przekleństw i wdawania się w niepotrzebne kłótnie 
Skopiowane podanie 

Jestem tak samo ZA
 okresem próbnym (2 tygodnie)
Można dać szanse.

• Dzięki 1
Opublikowano

Nie mam nic do dodatnia względem poprzedniego podania i wypowiedzi. Po prostu jestem na Tak, ale za okresem próbnym. Strażnik, to czas rozwoju i nauki podstaw. Udowadniania swojej wartości i tego czy się nadajesz. Jeżeli nie zda testu, to najwyżej go wyrzucicie i będziecie wiedzieć, że nie jest wart jakiejkolwiek uwagi na przyszłość. Na ten moment, jestem za daniem mu szansy na wykazanie się. Podanie co prawda mogłoby być trochę estetyczniejsze, miałem nadzieję, że przy tej próbie nie będzie skopiowane tylko napisane w nowej czystej formie, ale jest jak jest. Reasumując - jestem za okresem próbnym na dwa tygodnie. 

Opublikowano (edytowane)

Popieram zdanie mikiego, Najważniejsze jest to że gra na serwerze i przesiaduje tam codziennie, aktywność na forum też jest w obowiązkach ale nie musi wypowiadać się w każdym temacie głównie chodzi o dział JB, a o wypowiadaniu się w podaniach osób których nigdy nie widziano na serwerze to też dobry żart, "Gość się wypowiedzial w 2 tematach od ostatniego podania" XD Dlatego teraz zadam fundamentalne pytanie, on się stara o role Strażnika na serwerze 1.6 ? czy o role na Forum, według mnie odpowiedz jest prosta piorytetem jest w tym przypadku serwer, a nie Forum i robienie postów przez tydzień żeby jeden moderator który nigdy nie wbił na serwer był na tak, Oczywiście jestem za okresem próbnym można iść dalej

Edytowane przez dr3k
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Podanie przyjęte. Odbierz rangę na forum i zgłoś się do mnie na dc/ts3/pv po nadanie permisji.

• Super 1
Opublikowano
Podanie zostało rozpatrzone POZYTYWNIE! Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale w przeciągu 48h!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie