Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick w grze: Marian

Imię:Marian

Link do Twojego Gametracke/TSARVARr: [JailBreak] FAMECS.pl | KLASYK | LOSOWANIE VIP | KANTOR | GANGI | RESET 19.01 : Top Players

Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198196608370/

Mutacja głosu [Tak/Nie]: Aye

Opowiedz nam coś o sobie: Doberek tu Marian z Wrocławia, zajmuje się montażem internetu i wszelkimi działaniami z nim związanymi tzn. konfiguracje urządzeń, naprawy etc. W 1.6 gram odkąd wyszedłem z przedszkola rzecz jasna z przerwami, ostatnio wróciłem i napierdzielam na tym jakże cudownym jailbreaku. Z kulturą osobistą chyba nie ma u mnie problemu, ale zostawiam to do oceny innym. Sporów unikam, a jeśli już takowe powstają rozwiązuję je w sposób merytoryczny unikając wszelkich obelg czy prostackich zachowań. Zainteresowania: Wszystko co interesujące ;p Jak ktoś chce wiedzieć więcej niech pyta ;)

Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Sprawa jest prosta, nie zawsze jest ktoś kto może zareagować w sytuacjach tj. łamanie regulaminu, nadużywanie bindów, bycie toksycznym lub dręczenie innych graczy poprzez obrazy słowne, a bezczynność/niemoc podczas takowych irytuje mnie(rzecz jasna nie tylko mnie;p) jak mało co. Krótko mówiąc chciałbym pomóc dopilnować porządku na serwerze i bronić sprawiedliwości na nim.  Posiadałem już admina i strażnika na serwerach jb w przeszłości w przedziale 5-10 lat temu więc uważam, że wiem z czym co się je.

Znajomość AMX w skali [1-10]:  5

Znajomość regulaminu serwera: Proszę mnie przepytać, wydaje mi się że nie posiadam w tym temacie żadnych ubytków.

Składka [Tak/Nie]:  To zależy

Edytowane przez Marian
Opublikowano

Dał bym Ci szansę, ale na razie jestem na nie. W CT Cię nie widuje, aktywność szwankuje. Jako, iż nie było z tobą problemów to nie zamykam przed tobą drzwi, ale jak poprawisz aktywność oraz CT jak najbardziej dał bym Ci szansę.

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Nie no oczywiście, że na Nie. Na dobra sprawę nawet nie wiem kim ty jesteś, widziałem cię może kilka razy w TT, ale też nic nie wniosłeś swoją obecnością na serwer. Daj się poznać, posiedź dłużej na serwie, wbij kilka razy do CT i próbuj ponownie. Na ten moment, nie widzę jakichkolwiek powodów do tego, żebyś przeszedł pozytywnie rekrutację. 

A o ile ja dobrze pamiętam Marian to jest zakaz wypowiadania się w swoim podaniu. Skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i trzymać się zasad jakie panują przy podaniu, to życzę powodzenia XDDDD. A wypowiedź nie jest z przysłowiowej dupy, nikt Cię na serwerze nie zna zbytnio, jak mamy powierzyć Ci rangę strażnika serwera, skoro nic o Tobie nie wiemy? Nie ośmieszaj się chłopaku. 

Edit2: Od tego są komentarze pod podaniem big brainie XDDD. Stawiam Cię w świetle takim jakie jest, a że jest ono złe to nie mój problem. Moje prywatne bóle? Człowieku jesteś randomem. Prócz jednej styczności z Tobą, to w ogóle się nie znamy XD. Weź leki Marian, bo ewidentnie coś Ci się odkleja. Teraz będziesz reagował tak na każdą niepochlebną opinię o Tobie? XDDDD

Edytowane przez Eteer
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Eteer napisał:

Nie no oczywiście, że na Nie. Na dobra sprawę nawet nie wiem kim ty jesteś, widziałem cię może kilka razy w TT, ale też nic nie wniosłeś swoją obecnością na serwer. Daj się poznać, posiedź dłużej na serwie, wbij kilka razy do CT i próbuj ponownie. Na ten moment, nie widzę jakichkolwiek powodów do tego, żebyś przeszedł pozytywnie rekrutację. 

Wypowiedź z przysłowiowej dupy haha, ale niech będzie ;) O ile dobrze pamiętam to jesteś jednym z toxiców których właśnie miałem na myśli ;p

Wypowiedziałem się w swoim temacie z tego względu, że piszesz totalne pierdoły i  nie odniesienie się do nich stawia mnie tylko w złym świetle, a jedyną osobą jaka się w tym momencie ośmiesza jesteś ty misiaku. Najciekawsze jest to, że wypowiadasz się za wszystkich ;D Eteer  Nie obchodzą mnie twoje prywatne bóle, ale widać że sporo ich jest. Więcej nie mam zamiaru "dyskutować", bo z tobą to bezcelowe, pozdrawiam

Edytowane przez Marian
r4gee,

Nie wypowiadasz się pod swoim podaniem

• Haha 2
Opublikowano

Na NIE 
- brak zakupionej orginalnej wersji gry
- Składka 
| napisales "to zależy"  od czego zależy, są jasno opisane odpowiedzi [Tak/Nie]: wybierasz jeden z tych odpowiedzi i tyle wiec nie wiadomo czy sie zgadzasz
- Mała aktywność
- Mała aktywność ct

+ wiek
+ AMX 

Daj sie bardziej poznac graczą 

Narazie Jestem Na Nie

Opublikowano (edytowane)

Przykro mi ale jestem na NIE

-Ucieczka z ct wczoraj była, dobrze że był drek i Kik i ci powiedzieli że masz wrócić bo tak to już ucieczka by była.

-Słaba aktywność 

-Składa raz dasz raz nie dasz tak to odczytuje po tym jak napisałeś 

+ Chęci 

+ Amx

+ Wiek

Edytowane przez _WinstonTV
  • Opiekun serwera
Opublikowano

image.png?ex=67b4f619&is=67b3a499&hm=576f8d6ccded7a22bd075e196a2436e6382eb4036b5de3d766d3a7b51fa93146&=
Zakaz proszenia użytkowników o wypowiedz w swoim podaniu  

• Super 1
  • r4gee zablokował/a i odblokował/a ten temat
Opublikowano
UPS! Podanie zostało odrzucone.
Następne podanie składamy 7 dni od odrzucenia! Zapraszamy do składania podań ponownie!

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie