Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

• BETAMod
Opublikowano (edytowane)

No niestety bądź stety - nadszedł ten czas. Nic się nie zmienia na sieci względem rekrutacji osób pod względem "popierdzielimy na ts3 - pisz podanie dostaniesz rangę". Widać właśnie teraz jak bardzo psuje to całą sieć, nie bezpośrednio - a na "okrętkę", delikatnie i pozwoli drąży ten projekt.

Azjatka - czy wy kiedykolwiek słyszeliście co on wygaduje na naszych serwerach? Tutaj jest możliwość: https://famecs.pl/topic/1462-odrzuconeskarga-na-destiny/#comment-8333

Jest to osoba która sprawuję tutaj dosyć wysokie rangi, na które zresztą z łatwością wskakuje jak kangurek. A to mod a to opiekun dd2 a to teraz jeszcze technik DC. Ludzie, uważam że jest to osoba która powinna posiadać co NAJWYŻEJ administratora serwera pod stałą kontrolą, dodam że to on spowodował konflikt wchodząc komuś na DC i wrzucając jakieś gówno omijając zabezpieczenia. Tłumaczenia typu "wskazał im błąd" to bzdura bo nawet jeśli robisz np. bugbounty to nie wchodzisz i nie wrzucasz zdjęć pokrojonych zwierząt na stronę klienta, tylko informujesz ich poprzez prywatną wiadomość o błędzie.

Inni moderatorzy życzący śmierci innym użytkownikom na raka 🤣 No sory jak wy nie widzicie w tym konfliktu to wybaczcie, może coś ze mną jest nie tak.

Olewanie osób starających się na rzecz "znajomków" którzy łażą za wami po voicechatach byleby polizać wiadomo co.

Nie dawanie banów graczom gdy potrzeba bo "lepiej to zrobić jak będzie full serwer - więcej osób bedzie widzieć jak dostaje bana". 

A no i brak możliwości rozwoju u was, mimo że staram.. chociaż nie - ostatnio olałem - starałem się dosyć mocno aby zacząć owocną i solidną współpracę od samego przeniesienia tutaj z 1s (na prawie puste forum) serwera jailbreak (zobaczcie moją aktywność, posty, treść postów/tematów i oceńcie sami drodzy użytkownicy. a w zamian dostałem:

Screenshot_2025-01-14-12-14-36-945_com.brave.browser-edit.thumb.jpg.744aa91adadef8bcafd868c80a6dc08f.jpgScreenshot_2025-01-14-12-12-16-428_com.brave.browser-edit.thumb.jpg.7803457052b760ed02332dcc65be6c34.jpgScreenshot_2025-01-14-12-11-09-355_com.brave.browser-edit.thumb.jpg.a610ba6b654935beb45b68196baeb05a.jpg

"Bo nie jestem aktywny" lub/i "bo się nie znamy".

Rozumiem że wypadłem po prostu gorzej na tle innych kandydatów - chociaż widząc co się dzieje teraz to śmiecham z tego podejścia po raz kolejny.

Starczy negatywów 

Ekipo JB - jeszcze się zobaczymy na serwerku parę razy, poprowadzimy mapkę z rana czy z dwie. Poznałem tutaj dużo fajnych i pozytywnych osób które na pewno będę pamiętał.

Nie mówię że odchodzę na stałe - mówię że póki co znikam z życia na forum bo ja ze swoją rangą, a raczej jej brakiem i tak nic tu nie zmienie, dopóty główna administracja nie zmieni "systemu" funkcjonowania sieci.

nightvz Soul jest idealnym przykładem dlaczego tak robię. Nie musisz tego rozumieć. Jestem "fake" bo na messengerze mam inne imię? Na forum w podaniach podawałem prawdziwe.

//night wiek masz imie masz, sory ale nigdy nikt nie potrzebował więcej, mimo że miewałem i "Twoją" aktualną rangę. Z resztą nie widzę potrzeby podawania bardziej szczegółowych danych, dla właśnie bezpieczeństwa.

Edytowane przez D3STINY
  • Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Super 1
  • Piwko 3

destiny.png.1132d2dd171ebbd7a0c5cdbe27d719b0.png.6e92e73bb7b0a464f1e8cce3a165b1da.png

• Opiekun serwera
Opublikowano

Do zobaczenia na porannej warcie na jb!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie mam nic do dodania prócz tego, że w zasadzie się z Tobą zgadzam. Decyzja o odejściu jest jak najbardziej zrozumiała, ale nie ukrywam też, że w pewnym sensie smutna, bo na tyle co zdążyłem Cię poznać, to widziałem że ogarniasz otaczającą Cię rzeczywistość. Radzę dokładnie wyższym przeczytać kilka razy to co napisałeś i wyciągnąć wnioski na przyszłość. Do zobaczenia na JB. 

A i o te walentynki i tak jestem zazdrosny 

• Lubię to! 1
  • Administrator
Opublikowano

Ciężko jest zaufać osobie, którą można powiedzieć jest fake'em. No sory, ale nikt nie zaufa osobie ktora fake'uje nawet swoje imie. Rozumiem chęć bycia anonimowym, ale bez przesady..
Miałeś być doceniony, mogę to zdradzić. Rezygnując nie ma co ani kogo awansować. Żegnam :)

D3STINY Kto to ma wiedzieć czy podajesz fake czy prawdziwe. Podając od początku prawdziwe, byłoby to wiadome :) 

• Piwko 1

night-daffy-2.png.1e0bcca1f82d4ab99e680bee837284e8.png

• Właściciel
Opublikowano
31 minut temu, D3STINY napisał:

No niestety bądź stety - nadszedł ten czas. Nic się nie zmienia na sieci względem rekrutacji osób pod względem "popierdzielimy na ts3 - pisz podanie dostaniesz rangę". Widać właśnie teraz jak bardzo psuje to całą sieć, nie bezpośrednio - a na "okrętkę", delikatnie i pozwoli drąży ten projekt.

Azjatka - czy wy kiedykolwiek słyszeliście co on wygaduje na naszych serwerach? Tutaj jest możliwość: https://famecs.pl/topic/1462-odrzuconeskarga-na-destiny/#comment-8333

Jest to osoba która sprawuję tutaj dosyć wysokie rangi, na które zresztą z łatwością wskakuje jak kangurek. A to mod a to opiekun dd2 a to teraz jeszcze technik DC. Ludzie, uważam że jest to osoba która powinna posiadać co NAJWYŻEJ administratora serwera pod stałą kontrolą, dodam że to on spowodował konflikt wchodząc komuś na DC i wrzucając jakieś gówno omijając zabezpieczenia. Tłumaczenia typu "wskazał im błąd" to bzdura bo nawet jeśli robisz np. bugbounty to nie wchodzisz i nie wrzucasz zdjęć pokrojonych zwierząt na stronę klienta, tylko informujesz ich poprzez prywatną wiadomość o błędzie.

Inni moderatorzy życzący śmierci innym użytkownikom na raka 🤣 No sory jak wy nie widzicie w tym konfliktu to wybaczcie, może coś ze mną jest nie tak.

Olewanie osób starających się na rzecz "znajomków" którzy łażą za wami po voicechatach byleby polizać wiadomo co.

Nie dawanie banów graczom gdy potrzeba bo "lepiej to zrobić jak będzie full serwer - więcej osób bedzie widzieć jak dostaje bana". 

A no i brak możliwości rozwoju u was, mimo że staram.. chociaż nie - ostatnio olałem - starałem się dosyć mocno aby zacząć owocną i solidną współpracę od samego przeniesienia tutaj z 1s (na prawie puste forum) serwera jailbreak (zobaczcie moją aktywność, posty, treść postów/tematów i oceńcie sami drodzy użytkownicy. a w zamian dostałem:

Screenshot_2025-01-14-12-14-36-945_com.brave.browser-edit.thumb.jpg.744aa91adadef8bcafd868c80a6dc08f.jpgScreenshot_2025-01-14-12-12-16-428_com.brave.browser-edit.thumb.jpg.7803457052b760ed02332dcc65be6c34.jpgScreenshot_2025-01-14-12-11-09-355_com.brave.browser-edit.thumb.jpg.a610ba6b654935beb45b68196baeb05a.jpg

"Bo nie jestem aktywny" lub/i "bo się nie znamy".

Rozumiem że wypadłem po prostu gorzej na tle innych kandydatów - chociaż widząc co się dzieje teraz to śmiecham z tego podejścia po raz kolejny.

Starczy negatywów 

Ekipo JB - jeszcze się zobaczymy na serwerku parę razy, poprowadzimy mapkę z rana czy z dwie. Poznałem tutaj dużo fajnych i pozytywnych osób które na pewno będę pamiętał.

Nie mówię że odchodzę na stałe - mówię że póki co znikam z życia na forum bo ja ze swoją rangą, a raczej jej brakiem i tak nic tu nie zmienie, dopóty główna administracja nie zmieni "systemu" funkcjonowania sieci.

Czuję się wywołany do tablicy, ale już jako całkiem neutralny gość :)

Wystarczyło zamienić ze mną 2 zdania przez mikro... Nie chciałeś. Ja dostałem kubeł zimnej wody na łeb, może kiedyś wrócimy silniesi? :D

• Smutny 1
  • Piwko 1

spacer.png

Opublikowano

Przykro mi, 3majsie i wracaj szybko gdy będziesz miał wiecej siły i motywacji.

Dla mnie nie ma znaczenie jak masz na imie.

Mojego nikt nie zna, profilowego swojego też nie mam czy to fb czy inne platformy i jakoś ludzie ufają.

A co do Azjatki to powinnien dostać jakies pouczenie jak dla mnie albo rozmowę chodź nie znam całej sytuacji.

Gdy ktoś nie szanuje kogos pracy tak czasem bywa.

Nikogo nie chce urazić, Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Moderator
Opublikowano

:peepoHey:

• Lubię to! 1

bowhbetter.png

Opublikowano

Szkoda, ze zrezygnowales z admina bo dla mnie byles w topce tych lepszych. A teraz odchodzisz :( 

Mimo wszystko liczę, ze zobaczymy sie jeszcze czasami rano, trzymaj sie 🫡

• Lubię to! 2

image.gif.313fd860535c563ef9f831a3021ed781.gif

• Właściciel
Opublikowano

Trzymaj się :)

• Lubię to! 1
Opublikowano
Użytkownik pożegnany! Mamy nadzieję że jeszcze zawitasz u nas na sieci!
  • Lubię to! 3

shirakami sygnatura.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie