Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: VooFy
Imię: Mati
Link do Twojego Gametracke/TSARVARr: https://www.gametracker.com/player/VøøFy/193.33.176.236:27015/
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/wolfie19
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak
Opowiedz nam coś o sobie: Jestem Mati. :kapelusznik: Jestem starym dziadem po 30. Zakochałem się w tym modzie od 2009 roku i nieprzerwanie gram na serwerach JailBreak po dzień dzisiejszy. Prowadziłem też swój serwer ze wzlotami i upadkami. Ostatecznie zakończyłem przygodę z prowadzeniem własnych serwerów i nie zamierzam aktualnie wracać do tego, przynamniej w grze CS 1.6. Ogólnie jestem dość kontrowersyjną osobą, często nie gryzę się w język, co jednak powinienem robić. Z charakteru jestem wybuchowy i lubiący się pośmiać i pożartować. Co prawda moje boomerskie poczucie humoru jest jakie jest, ale no już młodszy nie będę. xD 
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Ogólnie mam trochę więcej czasu teraz i chciałbym pomóc i wnieść małą cegiełkę do tego projektu. Jestem w stanie poprowadzić konkursy, jeżeli będzie to potrzebne. Doświadczenie na tego typu serwerach mam spore jak już wspomniałem wcześniej. Nie jestem stronniczy. Staram się wszystkich traktować jednakowo. 
Znajomość AMX  w skali [1-10]: 7
Znajomość regulaminu serwera: 9
Składka [Tak/Nie]: Tak

• Lubię to! 4
  • Haha 2
  • Super 2
  • Piwko 6
Opublikowano (edytowane)

na TAK
+Był op/włascicielem najlepszego jb w Polsce
+Nie ma chyba nikogo innego z takim doswiadczeniem XD (zapomniałem o Kenon ie 40 letnim tf)
+znamy się z 10 lat i zawsze świetnie sobie radziłeś na tej posadzie ;p 

Edytowane przez KENSIAK
  • Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Haha 1

image.gif.313fd860535c563ef9f831a3021ed781.gif

Opublikowano

nie mam nic przeciwko :) Szkoda tylko ze malo kiedy mamy okazje pograc :( ale ogolnie wydajesz sie byc mega pozytywna osoba , z tego co mi wiadomo masz spore doswiadczenie jesli chodzi o jail :D Jestem za okresem probnym :)

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Opublikowano

Snuffy, znamy się nie od dziś i czuję potrzebę wypowiedzenia się w twoim podaniu patrząc przez pryzmat twojego całokształtu.

Posiadałeś swój serwer jailbreak i przewodniczyłeś w naprawdę oddanej społeczności przez długi czas. Jest to oczywiście ogromnym plusem, ale równocześnie, według mnie, minusem. Mianowicie nie umiem wierzyć w to, że twój charakter nie pozostawi po sobie znaków na serwerze. Podobnie z resztą jest ze mną - stawiam na swoim i lubię dyskutować o aspektach niekoniecznie należących do funkcji admina.

Niemniej jednak nie znam osoby z większym doświadczeniem, która dalej grałaby w tę grę i jestem przekonany, że wniesiesz na serwer dużo pozytywnych wrażeń. Konkursy czy zabawy w mafie to twoja bajka i przyda się nam bardzo osoba, która byłaby tak otwarta dla community.

Jestem na duże TAK :winko:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

forumkik.png.6cda9256be0b7de7473443ce4959203b.png

Opublikowano

Również jestem na TAK! Nie znam zbyt długo Ciebie, ale jesteś w porządku, jesteś aktywny, bardzo często w CT Cię widuję, duże TAK!

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano

Jestem na tak

+Znam z innych serwerów

+Doświadczenie

+Często w ct.

Powodzenia

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Jestem na tak. Doświadczenie, problemów z twoją osobą nie było.

• Dzięki 1
  • BETAMod
Opublikowano (edytowane)

Jesteś osobą szczególnie opanowaną - wydajesz się również osobą która ma dosyć spore pojęcie o modzie jakim jest JB. Nie ma tutaj żadnych przeciwskazań. Jestem jak najbardziej na tak.

Powodzenia!

Edytowane przez D3STINY
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1

destiny.png.1132d2dd171ebbd7a0c5cdbe27d719b0.png.6e92e73bb7b0a464f1e8cce3a165b1da.png

Opublikowano

Na TAK

+ Doświadczenie (niebawem prawdopodobnie emeryt).

+ Wbijanie do ct.

+ Pomaga jeśli ktoś potrzbuje pomocy.

+ Przyjacielski.

Niedawno zacząłem Cie widywać na serwie, lecz zauważyłem, że jesteś wyluzowanym ziomkiem, który nie szuka na siłe spin i jesteś duszą towarzystwa. :classic_cool:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Piwko 1
Opublikowano

Jestem Na TAK
+ Ogarnia ct
+AMX
+ Znajomosc Regulaminu
+ Znajomosc Moda jb

Nie ma z tobą żadnych problemów Jestem za okres Próbnym

image.gif.4a97f3fe15cc438e6b57195a9d9f1e6a.gif

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Dobry gracz, opanowany na serwerze, nie wdający się w niepotrzebne dyskusje. dojrzałość jest dużym plusem jak i znajomość regulaminu. Często widać go na serwerze. Myślę, że warto jest dać mu szanse. Jestem na Tak.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Jesteś z nami od jakiegoś czasu na serwerze i widzę że aktywnie spędzasz czas. Liczę na to że twoje doświadczenie pomoże w rozwoju serwera :D . Podanie przyjęte, odezwij się do mnie w wiadomości prywatnej

• Piwko 2
Opublikowano
Podanie zostało rozpatrzone POZYTYWNIE! Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale w przeciągu 48h!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie