Skocz do zawartości
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: Kacperek.
Imię: Kacper
Link do Twojego Gametracke/TSARVARr: 
GameTracker.com : Player Page for Kacperek.
Link do profilu STEAM: Społeczność Steam :: Kacper
Mutacja głosu [Tak/Nie]: tak 
Opowiedz nam coś o sobie: No siemka , mam 22 lata pochodze z okolic poznania , w wolnych chwilach chodzę na k1 - box + siłownie , w wolnych chwilach wbijam na serwer i gram z ludźmi :p + mam szybki ląd haha ^^ 
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : chciałbym pomóc w rozwoju serwera , na dodatek gdy nie ma adminów gdy wchodzą te trole internetowe i wyzywają graczy chciałbym temu zapobiec.
Znajomość AMX  w skali [1-10]: 6/10
Znajomość regulaminu serwera: Przeczytane , zapoznane.
Składka [Tak/Nie]:  Tak

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Przepraszam Kacper nie mam nic do ciebie ale niestety jestem na nie 

-/+GT 

-co nie jestem na serwie to wdajesz sie w potyczki słowne z graczami które czasem kończą się mute zamiast to olewać to lecisz swoje zeby ta prowokacja trwała dalej 

+ Chęci 

Edytowane przez Tsue To Tsurugi
  • Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

+wchodzisz do CT

+często widuję Cię na serwerze

Lecz szanujmy się xd Wydaje mi się, że jakbyś dostał strażaka zostałbyś zjedzony przez graczy (aktualnie to się dzieje) i nie panowałbyś nad sytuacją. Dodatkowo byłoby ego top.

„(…)na dodatek gdy nie ma adminów gdy wchodzą te trole internetowe i wyzywają graczy chciałbym temu zapobiec.”

Odnosnie tego cytatu powyżej - mam wrażenie, że jest totalnie odwrotnie :)

Podpisuję się pod tym co napisał strażak Tsue To TsurugiStrażnik JB

P.S

Nie szybki, lecz krótki i nie ląd tylko lont (XD)

Edytowane przez Fred
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • Piwko 1
  • BETAMod
Opublikowano (edytowane)

Znamy się ze starych sieci, lecz niestety jest dużo sytuacji kiedy wystarczy lekko Cię zaczepić, nawet nie obrażając a od razu lecą od Ciebie kur** dziw** i szma***. Głównie to jest powodem mojej aktualnej decyzji. Pomijam drobne błędy w prowadzeniu. 

Na tą chwilę jestem na nie.

Edytowane przez D3STINY
  • Lubię to! 1
  • Piwko 3

destiny.png.1132d2dd171ebbd7a0c5cdbe27d719b0.png.6e92e73bb7b0a464f1e8cce3a165b1da.png

Opublikowano

UPS! Podanie zostało odrzucone.
Następne podanie składamy 7 dni od odrzucenia! Zapraszamy do składania podań ponownie
nightvz,

Wypowiadamy się w podaniach z sensem przedstawiając swoją opinię na temat kandydata. Takie posty będą brane jako spam. Edytuj swój post by uniknąć ostrzeżenia.

• Haha 7
  • Smutny 1
Opublikowano

Znam ciebie z serwera, widuje cie czasami w CT, lecz jestes osobą z krótkim lądem, łatwo ciebie sprowokować byś poleciał jakąś wiązanką.

Uważam że ten admin przyda ci się nie tylko do banowania trolli ale też wygrywania twoich potyczek gdy tylko ktoś powie coś nie tak w twoją stronę.

Stwierdzam, że złożyłeś to podanie nie po to żeby pomóc serwerowi a z własnych pobudek by dostać jakąś część władzy. Niektórzy się nie nadaja by nawet kawałek władzy liznąć. Zaliczasz się do nich.

Reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu, dochodze do fundamentalnej konkluzji...
Jestem na
nie

• Lubię to! 5
  • Piwko 2

yeah-budy-ronnie-coleman.gif.3e9dbc53cc1f36b67163b93fc9438c31.gif

Opublikowano (edytowane)

Jak wyżej poprzednicy wspominali zbyt łatwo Cie sprowokować. Twoja gra po stronie ct jest słaba wczoraj było widać zaległości w ogarnianiu ludzi jakieś dziwne wchodzenie do cel czy podchodzenie z byt blisko do więźniów, a admin powinien dawać przykład jak grać w ct.

Edytowane przez eX4mAn
  • Piwko 3
Opublikowano

Dzień dobry, Również jestem na Nie

- 2 posty na forum

- Błędy podczas prowadzenia po stronie CT

- Brakuje ci kultury osobistej

- Mało osób cie zna z servera, przelotnie

- Nie masz autorytetu

+Wiek/Składka/Posiada mikrofon/Aktywny w CT/Starasz się

Popraw swoje zachowanie, daj sie poznać i jeśli nie bedziesz sprawiać problemów może uda się kolejnym razem

"Przeczytane, Zapoznane" to troche za mało

• Lubię to! 1
  • Piwko 1
Opublikowano

Witam, chyba ja się nie muszę rozpisywać Kacperek bo dobrze wiesz jakie mam zdanie o tobie.

- Nie ogarnia ct

- Prowokuje, wdaje się w spiny

- aktywność 

Jestem na NIE

Popraw swoje zachowanie, postaraj się nie wdawać w spiny oraz prowokować a przede wszystkim przeczytaj regulamin z 5x bo dobrze wiemy że słabiutko z nim jak się wykłucasz zawsze "bo ty masz rację" a wychodzi ze nie masz racji.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jestem na NIE,

Jedynymi plusami jest to GT, składka i faktycznie jesteś widoczny w CT

Bywa również mnóstwo zgłoszeń na Ciebie, że wyzywasz Graczy i pchasz się w grę „Słówka”.

Również niejednokrotnie dostawałeś Bany z powodu Ucieczki z CT nie tylko ode mnie ale i również od innych Strażników czy Administratorów. 

Moja opinia jest taka, żebyś dał się poznać bardziej ludziom by zauważyli u Ciebie zmianę i dopiero za jakiś czas spróbował znowu.

Pod spodem wycinek z Bansa: IMG_2293.thumb.jpeg.dcc3138517a7f54a9760ba905b41f662.jpeg

• Lubię to! 2
  • Piwko 1
Opublikowano (edytowane)

Myślę, że każdy kto pisał przede mną miał w swoich wypowiedziach trochę racji i nie będę się niepotrzebnie powtarzać.

Podpisuję się pod większością i proponuję poprawę wyżej wymienionych minusów - wtedy można pomyśleć nad okresem próbnym :D 

Edit: Duży plus za częste przebywanie w CT, osobiście nie widziałem notorycznych błędów, ale jeśli jest jak ludzie piszą to dostosuj się do poprawnego prowadzenia u nas i to na pewno pomoże przy następnym podaniu :kapelusznik:

Edytowane przez Eziekk
  • Lubię to! 1

forumkik.png.6cda9256be0b7de7473443ce4959203b.png

Opublikowano

Kacperek personalnie nic do ciebie nie mam , ale musze sie zgodzic z wypowiedzia innych osob dajesz sie za latwo sprowokowac nie raz sam musialem cie uspokajac aby ukrocic twoje wypowiedzi zeby nie poszly za daleko . popracuj nad sobą i sprobuj nastepnym razem . Jestem na nie

• Lubię to! 1
  • Opiekun serwera
Opublikowano

Skoro tyle osób już się wypowiedziało, czas na werdykt :classic_ninja: Przeglądając twoje bany, zauważam powtarzającą się u ciebie ucieczkę z CT. Kolejną kwestią jest to, że zamiast odpuścić, pchasz się w niepotrzebne potyczki i dajesz się sprowokować. Jest to jedna z kilku rzeczy, których oczekuje się od dobrego admina – nie wdawanie się w niepotrzebne dyskusje oraz nie dać się sprowokować. Mało cię widziałem poza tym na serwerze. Na ten moment odrzucam twoje podanie, ale pograj więcej, nie wdawaj się w niepotrzebne konflikty i spróbuj w następnej rekrutacji napisać podanie.

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Super 1
  • Opiekun serwera
Opublikowano

Podanie odrzucone.png

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie