Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted
Imię:Mateusz
Coś o sobie: Cześć mam na imię Mateusz,mam 23 lata, posiadałem własne forum, na wielu serwerowniach byłem CEO oraz OWNER, dopiero tu wpadłem ale widzę, że przyda wam się pomoc, jestem chętny ogarnięty, pomocny.
Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie: Posiadam doświadczenie, kulturę osobistą, prowadziłem własną sieć oraz forum.
Doświadczenie na podobnej randzie: Znakomite.
Kontakt: SMS, DC, FB, FORUM, WHATSAPP
Czy posiadasz tą funkcję gdzieś jeszcze?: NIE
Co wprowadził bądź zmienił jako moderator: Na chwilę obecną jako moderator wprowadził bym porządek oraz podejrzewam, że kilka nowości po kontakcie z Administracją forum, jeśli takową szansę uzyskam, wiem że nie spełniam wymagań pod względem postów oraz czasu spędzonego na forum aczkolwiek liczę na to że administracja spojrzy na doświadczenie a nie czas spędzony, pozdrawiam.
  • Like 2
  • Super 1
Posted

Cóż jestem skłonny dać szansę rozwijajmy skrzydła nowych użytkowników chętnie witam 

a że powiew nowej krwi się przyda chęci masz 

doświadczenie też 

jestem skóry dać szansę 

wiec na tak 

• Like 1
  • Thanks 1

sygnatura marek1.png

Posted

Jestem na TAK

Powody up

• Thanks 1
Posted

Jestem skłonny dać Ci możliwość, żeby dołożyć cegiełkę do Naszej społeczności i dołączenia do Naszego składu, ale ja proponuję zacząć od rangi Redaktora. Czemu? Chciałbym żebyś pokazał, że Ci zależy i żebyś zaczął od innej strony. Wiadomo, że na razie forum nie wymaga samych rang Administracyjnych i Moderacyjnych, a miło by było zobaczyć aktywność w dziale redakcji, a myślę, że jak pokażesz wtedy zaangażowanie ze swojej strony właśnie począwszy od rangi Redaktora, wtedy dam Ci możliwość awansowania na rangę Moderatora. Odnosząc się do podania- doświadczenie doświadczeniem, ale ja chcę zobaczyć chęci oraz aktywność.

• Like 1

imagee.jpeg

Posted

Hmm, może i dobry pomysł, tylko czy sam zainteresowany będzie nim zainteresowany? Co sądzisz ChemicznY ?

• Like 2
Posted

Ma to sens, wspinać się po drabinie po szczeblach na górę :) 
Nie muszę robić tego z rangą jakąkolwiek, mogę robić i bez, ładnie tu macie a trochę pusto i mogę pomóc bez fukncyjnych :D 

Powiedzmy, że trochę się podpaliłem widzą 0/1 w możliwości wskoczenia na daną pozycję aby przejść do szerszego działania.
Poznamy się trochę lepiej a nóż widelec może posada będzie jeszcze do obsadzenia :) 
Dziękuję za możliwość wypowiedzenia się w temacie.
Pozdrawiam,
Mateusz.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information