Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted (edited)
Imię: Adrian
Coś o sobie: Jestem pasjonatem i aktywnym działaczem w strefie Cybersecurity. Jestem osobą lubiącą dobry żart(również czarny), pozytywną atmosferę, oraz znastawionie na rozwój.
Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie: Moim najlepszym atutem jest rozwiązywanie konfliktów oraz umiejętność wyjścia z każdej sytuacji. Uważam również że potrafię dobrze ubrać wszystko w słowa tak, aby dla każdego wszystko było jak najbardziej jasne i zrozumiałe.
Doświadczenie na podobnej randzie: zacznijmy od "dołu" posiadałem administratora na kilku modach (diablo,bf,jb,dd2,ffa,sj,dr...), posiadałem UBT 1.6 przez rok/dwa. (Nie przepadam), następnie moderator około 2lat, po czym awansowałem na istniejącą wtedy range: Admin Forum. Potem sieć dead. Następnie po ~roku znów - admin oraz przez ~2/3 lata opiekun DD2 z pełnym tego słowa znaczeniem. Mam bardzo duże doświadczenie, aż 13 lat gry w cs + forum. Zacząłem młodo, ale przez to znam ten "świat" na wylot i chętnie dorzucę cegiełkę do rozwoju projektu. Zobaczymy jak to będzie.
Kontakt: Forum (pod ręką cały dzień).
Czy posiadasz tą funkcję gdzieś jeszcze?: Nie, na jednej sieci posiadam tylko rangę zasłużony, która nie oznacza sprawowania nad czymkolwiek pieczy.
Co wprowadził bądź zmienił jako moderator: Co Ja bym wprowadził? Myślę że na tą chwilę uporządkował działy, wsparł aktualnych h@ w układaniu wszystkiego oraz kombinował z wystartowaniem z Google. A, no i poprawił wzory bo jak widać, są błędy.
Mam dużo wolnego czasu, stąd to podanie - chętnie pomogę.

Przyszedłem tu z JB.

Edited by nightvz
  • Like 1
Posted

MCAPGJk.png.dde8409d32610abefdd2e00cedfaf033.png

• Like 1
  • Super 1

sygnatura marek1.png

• nightvz changed the title to [Odrzucone]  Moderator - Destiny
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information