Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted (edited)

Imię: Adrian

Link do Twojego Gametracker:  https://www.gametracker.com/player/Destiny/193.33.176.236:27015/ GT jak mówiłem, cały czas stabilnie w górę. Zmian nie przewiduję. ^^

Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199111869073/

Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak

Opowiedz nam coś o sobie: Jestem pasjonatem i aktywnym działaczem w strefie Cybersecurity. Jestem osobą lubiącą dobry żart(również czarny), pozytywną atmosferę oraz zapalić

Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : Postarałem się pokazać na serwerze w godzinach popołudniowych (gdzie zazwyczaj gram od rana) wchodząc do CT i prowadząc rundy aby większa. Część administracji mogła zobaczyć jak to "u mnie wygląda i czy jest okej", decyzję oczywiście pozostawiam wam.

Chciałbym pomóc dotychczasowej administracji, zwłaszcza w czasie przeniesienia, oraz przyznaję, jestem przyzwyczajony do grania z amxmodmenu pod ręką, bez użerania się z rana z fk itd. 

Znajomość AMX  w skali [ 1-10]: 8/9

Znajomość regulaminu serwera: Zawsze grając, mam go pod nosem w telefonie. Tak, znam regulamin.

Składka [Tak/NIe]: Coś można rzucić.

Edited by D3STINY
  • Like 2
  • Super 1
Posted

-grasz od tygodnia, co jak dla mnie jest zdecydowanie za krótki okres czasu

-w dalszym ciągu ja nie widziałam Cię w CT(nawet nie wiem, jak prowadzisz) 

-podanie pisałeś parę dni temu i zostało odrzucone, więc dla mnie trochę za szybko 

Tak, jak pisałam w poprzednim podaniu narazie jestem na NIE. Pograj trochę na serwerze, daj się poznać graczom i przede wszystkim zacznij wchodzić do CT częściej, bo niby piszesz, że wchodziłeś, ale ja w dalszym ciągu nie widziałam Cię ani razu. Nawet nie wiem, jak prowadzisz, dlatego popraw te kwestie, daj sobie trochę czasu na serwerze, a będę na tak. 

• Like 1
  • Super 2
Posted

Popieram zdanie kolezanki wyzej, dla mnie grasz za krotko i nie poznalem cie do konca - w zasadzie, to widzialem Cie raz w CT, ale to tylko moje spojrzenie (nie zlapalismy sie w dobrym momencie). Obecnie jestem na nie, zloz podanie za jakis okres czasu i na pewno zmienie zdanie.

• Like 1
  • Super 1
Posted

Jestem na Tak.

Mimo krótkiego stażu na serwerze myślę że można dać Ci szansę. Masz bardzo ładne GT, w miarę często uczęszczasz do CT i dajesz sobie radę. Jesteś kulturalny i nie przypominam sobie żeby były z tobą jakieś większe problemy. Na plus jest też twój wiek i duży staż jako administrator na różnych serwerach.

Życzę powodzenia dalej :)

• Thanks 1
  • Super 1
Posted

Również Tak.
Miałem okazję widzieć cię kilka razy w roli CT, w której dobrze sobie radziłeś. GT wygląda ładnie, jednak krótki staż na serwerze może być problematyczny, aby gracze cię kojarzyli i mieli wyrobioną opinię na twój temat. Mimo wszystko dałbym ci szansę.

• Thanks 1
  • Super 1
Posted

Uważam, że szansa Ci się należy. 

Grałeś nie raz w CT czy to ze mną, czy sam z innymi użytkownikami, dawałeś radę, i ogarniasz moda. 

GT podbiłeś. i widać, że się starasz, co jest kolejnym plusem.

Wydajesz się być fajnym chłopakiem, który stawia na swoim i łatwo nie odpuszcza. 

Mimo tego, że nie masz 2tyg przegranych, jestem za okresem próbnym. 

• Thanks 1
  • Super 1
Posted

Jestem tego samego zdania co Malina, widywałem Cię w CT i dawałeś sobie radę.  Niby jesteś tylko od 6 dni ale GT wygląda bardzo ładnie co jest dużym plusem. Wydajesz się ogarniętym facetem i jestem za okresem próbnym dla Ciebie.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super 1

lucifer.png

Posted

Okres Próbny

Zły nie jesteś, prowadzenie w miare ogarniasz , jesteś bezkonfliktowy kulturalny więc jestem za daniem szansy

• Thanks 1
  • Super 1
Posted

Gość plusuje samym GT, zasuwa i ciągle go widać, ja na tak!

• Thanks 1
  • Super 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information