Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted

NIck w grze: penky
Imię: Wiktor
Link do Twojego Gametracker: GameTracker.com : Player Page for penky
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/p3nky/
Mutacja głosu [Tak/Nie]: Tak
Opowiedz nam coś o sobie: Jestem charyzmatycznym ekstrawertykiem, prócz tego jestem pokorny oraz uczynny, jeśli ktoś daje mi jakąś prace to wykonuję ją najlepiej jak potrafię. Do innych zawsze staram się podchodzić z pokorą, potrafię wczuć się w rolę drugiej osoby i zrozumieć jakiś problem "jego oczami". Powierzone mi zadania oraz obowiązki staram się wykonywać na 100% przez co jestem dokładny w tym co robię. W ciężkich momentach zachowuję zimną krew. Nie ukrywam, że miejsce wśród strażników/administracji serwera jest moim cichym celem do którego dążę. Uwielbiam prace w grupach oraz zdobywać nowe doświadczenia. Jestem osobą ciekawą świata, niezależną, lubiącą spędzać czas w towarzystwie. Sądzę, że powyższe aspekty czynią mnie dobrym kandydatem na jednego z Was.
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? Myślę, że powyższe argumenty oraz moja obecna aktywność na serwerze przemawia za moją kandydaturą. Jestem zdecydowanym i zdeterminowanym człowiekiem. W dzisiejszych czasach mało jest osób, które z dużą dokładnością podchodzą do swojej pracy, więc jestem pewien, że się nadaję. Od samego początku dążę do tego by wspomóc serwer od strony administracyjnej, pilnować porządku oraz dyscypliny. Na serwerze nie wprowadzam złej atmosfery, zazwyczaj staram się wprowadzać tą pozytywną energię i bez żadnego "kwasu" uczestniczyć w zabawie wraz z resztą społeczności.
Znajomość AMX  w skali [ 1-10]: Na dzień dzisiejszy myślę, że takie mocne 5 lecz nie jest dla mnie problemem przyuczenia się na wyższe szczeble.
Znajomość regulaminu serwera: Z regulaminem zostałem zaznajomiony (jeśli czegoś nie będę wiedział bądź będę miał jakieś wątpliwości, skorzystam ze ściągi bo wiadomo człowiek nie robot, nie zapamięta się wszystkiego)
Składka [Tak/NIe]: Tak

• Like 2
  • Super 3

200.gif.03f2c148802c5bb7a8cc36e7a2b8df62.gif

"Imagination is more important that knowledge."

Posted

Szczerze to ode mnie masz zielone światełko, na serwerze nie było z Tobą żadnych problemów. Udzielasz się na serwerze, bywasz w CT oraz masz dobrą aktywność na serwerze. Nie widzę przeciwskazań aby dać Ci szansę.

• Like 1
  • Super 3

lucifer.png

Posted

Nie widziałem cie w ct, co jest na minus - aczkolwiek jesteś dobrym graczem, nie widze w zasadzie innych przeciwwskazan, abys dolaczyl do ekipy. Jestem na tak

• Super 3
Posted

+wiek

+staż na serwerze

+ogarniasz w CT i widziałam Cię wiele razy, jak prowadzisz

Jak dla mnie można dać Ci szansę, ponieważ jesteś aktywnym graczem oraz posiadasz doświadczenie, co widać zarówno po Twoim prowadzeniu w CT, jak i stażu na serwerze. 

• Super 3
Posted

Na tak.
Ode mnie również masz zielone światło. Nigdy nie było z tobą żadnego problemu – udzielasz się na serwerze, jesteś aktywnym graczem, a na twoją korzyść przemawia zarówno wiek, jak i staż na serwerze.

• Super 3
Posted

Mam co do Ciebie mieszane odczucia, z jednej strony udzielasz się, i starasz się pomóc adminom/strażnikom, a z drugiej zdarza Ci się wprowadzić zbędny zamęt. 

Ogólnie aktywny jesteś, i znasz moda.

Minusem jest to, że lubisz sobie przypajacować, ale to każdemu się zdarzy, lecz Ty lubisz przeciągnąć te pajacowanie dalej, popracuj nad tym.

Jestem za okresem próbnym. 

• Super 2
Posted

No cóż mogę więcej mówić, jestem na Tak.

Od ostatniego czasu bardzo często widuję Cię na serwerze. Jesteś kulturalną osobą, która przestrzega regulaminu. W CT uczestniczysz i dajesz sobie radę. Na plus jest też Twój wiek i doświadczenie. Podanie samo w sobie jest napisane ładnie i schludnie, widać że Ci zależy.

Życzę powodzenia dalej :classic_happy: 

• Super 2
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information