Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

[ Przyjęte ] Podanie na strażnika - gigaZombieKiller7DTDplayer

Recommended Posts

Posted

NIck w grze: gigaZombieKiller7DTDplayer (gzk7dp)

Imię: Sebastian    

Link do Twojego Gametracker: otutej

Link do profilu STEAM: otutej

Mutacja głosu [Tak/Nie]: ciężko powiedzieć XD

Opowiedz nam coś o sobie: pracuje jako mechanik oraz hydraulik w elektrowniach wodnych oraz je serwisuje. sumienny w obowiązkach. cechuje mnie obiektywizm, tolerancja, oraz cierpliwość. staram się myśleć dyplomatycznie - unikam konfliktów.
Dlaczego chcesz zostać strażnikiem? : myślę, że mój zestaw cech przydadzą się wam na serwerze.

Znajomość AMX  w skali [ 1-10]: 6-7

Znajomość regulaminu serwera: zostało kilka razy przeczytane

Składka [Tak/NIe]: jak będzie trza to git

• Super 1
Posted

ogółem podanie od tak jest bo jest

ostatnie 30 dni nie wygląda zbyt obiecująco jeśli chodzi o twoja aktywność na serwerze,

konto pod podanie kumam bo nowe forum 

ale dla mnie musisz się bardziej postarać poprawić aktywność 

spędzić z nami więcej czasu i będę na tak na razie na NIE

• Super 1

sygnatura marek1.png

Posted (edited)

+wiek

+wchodzenie do CT i fajne prowadzenie 

+GT sprzed 2 dni kosmos 

-podanie napisane na szybko, co widać

Natomiast mam dużo zastrzeżeń. Nie masz podzielności uwagi praktycznie w ogóle(sytuacja sprzed chwili: powiedziałam coś 2 razy na adminvoice i totalnie to zlałeś), do tego dochodzi zabijanie w pierwszej rundzie i nie wyjaśnianie, za co zabijasz. Powinieneś nad tym zdecydowanie popracować, bo jako strażnik musisz mieć podzielność uwagi, a nie tylko skupiać się na prowadzeniu. Jeżeli chodzi o Ciebie to jakoś za bardzo Cię nie znam i myślę, że jesteś z nami krótko, ale w Twojej kwestii pozostaje neutralna, ponieważ widać, że ogarniasz w CT(jedynie brak podzielności uwagi i te zabijanie w pierwszej rundzie)

Edited by blondie
  • Super 1
Posted

Fajny chłopak, który dużo gra po stronie CT (głownie CT). Kreatywny, fajnie prowadzi, i ogarnia. 

Jakieś błędy się trafią, ale nie ma ich za dużo, ale wierzę, że nad tym popracujesz.

Aktywny jesteś, często zgłaszasz błędy innych graczy na u@.

Jestem za okresem próbnym.

• Super 1
  • PoProstuKlaudia changed the title to Podanie na strażnika - gigaZombieKiller7DTDplayer
Posted

Jestem na Tak. Kolega bardzo aktywny, gra dosłownie od rana do wieczora. Do CT wchodzi, praktycznie, co drugą mapę, a do tego mega kreatywnie prowadzi.  Ode mnie również duży plus za nick :) W skrócie, kandydat idealny.

Pozdrawiam

• Super 1
Posted

Jestem na Tak, kolega aktywnie gra w CT i ogarnia nie można mu tego odebrać. Do tego dochodzi staż na serwerze. Jedyne do czego mógłbym się doczepić to Twoja nieregularna gra na serwerze, raz jesteś a potem Cię nie ma. Mimo wszystko jestem za okresem próbnym,

• Super 1

lucifer.png

Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information