Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted (edited)

1. Pytanie/problem: Propozycja

2. Opis: Witam serdecznie! Wpadł mi do głowy fajny pomysł, aby bardziej zaostrzyć rywalizację między gangami, na przykład poprzez dodanie komendy /wojna. Wojnę mógłby wypowiedzieć tylko lider gangu przeciwko innemu gangowi. Po wypowiedzeniu wojny cała ekipa dostawałaby zadanie, coś w stylu wyprawy – wygrywa ten gang, który szybciej ukończy zadanie, zdobywając losową ilość respektu lub szlugów (do ustalenia). Dodatkowo zbalansowałbym ilość zdobywanego respektu, aby gangi nie awansowały zbyt szybko.

3. Data i godzina wystąpienia problemu: -

4. Mapa wystąpienia problemu: -

5. Materiały poglądowe (opcjonalnie): -

Edited by nightvz
PoProstuKlaudia, (edited)

Inforumuje, że respekt dla gangów był zmieniejszany już 2 razy.

Edited by PoProstuKlaudia
  • Like 2
  • Super 4
Posted (edited)

Ogólnie dobry pomysł, ale nie wiem czy ma to sens jak są, że tak to nazwe 2 gangi gdzie są starzy wyjadacze, więc logiczne, że inne mniejsze gangi gdzie ludzie tak często nie graja nie mają szans. Dodałeś, że za szybko awansują gangi, więc nagroda w stylu respektu mija się z celem, bo to przyspieszy awansowanie. Będzie walka tylko gang top 1 i 2.  Co  do zdobywanego respektu to +.

Edited by eX4mAn
  • Like 1
  • Super 2
Posted

Świetny pomysł, zdecydowanie jestem na tak w obydwu kwestiach. Proponuję również dla przegranej drużyny wprowadzić jakąś małą karę (np. strata  punktów respektu gangu)

• Like 1
  • Super 3
Posted
6 minut temu, eX4mAn napisał:

Ogólnie dobry pomysł, ale nie wiem czy ma to sens jak są, że tak to nazwe 2 gangi gdzie są starzy wyjadacze, więc logiczne, że inne mniejsze gangi gdzie ludzie tak często nie graja nie mają szans. Dodałeś, że za szybko awansują gangi, więc nagroda w stylu respektu mija się z celem, bo to przyspieszy awansowanie. Będzie walka tylko gang top 1 i 2.  Co  do zdobywanego respektu to +.

Dlatego owa funkcja mogłaby zostać dodana po zbalansowaniu respektu dla gangów, żeby miała jakikolwiek sens. 

• Like 2
  • Super 2
Posted

Myślę, że dobrym pomysłem w tym przypadku byłyby sojusze, w których zawierało by się pomiędzy gangami i taka wojna powinna być dostępna dopiero gdy oba gangi będą miały określoną ilość osób na serwerze (np. po 6 osób). 

• Like 2
  • Super 3
Posted
2 godziny temu, r4gee napisał:

1. Pytanie/problem: Propozycja

2. Opis: Witam serdecznie! Wpadł mi do głowy fajny pomysł, aby bardziej zaostrzyć rywalizację między gangami, na przykład poprzez dodanie komendy /wojna. Wojnę mógłby wypowiedzieć tylko lider gangu przeciwko innemu gangowi. Po wypowiedzeniu wojny cała ekipa dostawałaby zadanie, coś w stylu wyprawy – wygrywa ten gang, który szybciej ukończy zadanie, zdobywając losową ilość respektu lub szlugów (do ustalenia). Dodatkowo zbalansowałbym ilość zdobywanego respektu, aby gangi nie awansowały zbyt szybko.

3. Data i godzina wystąpienia problemu: -

4. Mapa wystąpienia problemu: -

5. Materiały poglądowe (opcjonalnie): -

Jestem zza ! co by tu dużo pisać fajna propozycja.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super 2

200w(1).gif.f69c335abc8de6064cbaa556a021c31a.gif

·gadugadu - 79679539

~ dc | macikfamecs

Posted

Bardzo fajny pomysł, kwestia realizacji. Jeśli udałoby się to stworzyć, jak najbardziej za. Zwłaszcza że taka rywalizacja zachęciła by graczy na jeszcze większą aktywność.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super 3
Posted

Jestem za dodaniem wojny gangów. Respektu raczej bym nie ruszał, w ostatnim resecie tylko jeden gang był full w połowie resetu można tak powiedzieć reszta jak już była na full to pod koniec.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Super 1

lucifer.png

Posted

Jestem za ale trzeba by to dobrze jakoś przemyśleć :) wiadomo większa rywalizacja to większa aktywność użytkowników i graczy 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Super 1

sygnatura marek1.png

• nightvz changed the title to [Propozycja] - Gangu/Wojny
Posted

Wszystko w porządku tylko trzeba przemyśleć to jak napisał to administrator nade mną. Zrobienie takiego pomysłu w zły sposób może skończyć się źle, lecz pomysł sam w sobie do najgorszych nie należy.

Myślę, że można dać szansę - o ile będzie fajne rozwiązanie oraz fajna wizja na to.

• Like 1
  • Super 1

Posted

Jest to na dłuższą metę "konkret" propozycja. Czas realizacji może być długi, będziemy myśleć jak to dobrze wykonać.

• Like 1
  • Super 2
Posted
Propozycja przyjęta!
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Super 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information