Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted (edited)

1. Pytanie/problem: propozycja

2. Opis; Dobra stara zabawa "bomba" mianowicie wylosowany więzień zostaje tak zwaną 💣 i jego zadaniem powiedzmy przez czas 20 sekund jest przekazanie bomby innemu więźniowi poprzez uderzenie go pięścią jeżeli nie zrobi tego przed upływem czasu najzwyczajniej wybuchnie.

Myśle, że zabawa urozmaici rozgrywkę i w jakiś sposób gracze będą mogli wrócić wspomnieniami do przeszłości.

3. Data i godzina wystąpienia problemu:-

4. Mapa wystąpienia problemu:-

5. Materiały poglądowe (opcjonalnie):-

Edited by nightvz
  • Like 1
  • Super 3
Posted

Jak najbardziej na tak 

Fajna jest to zabawa a po za tym przypomina mi sie tykajaca bomba 😅

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super 2

200w(1).gif.f69c335abc8de6064cbaa556a021c31a.gif

·gadugadu - 79679539

~ dc | macikfamecs

Posted

Dobra zabawa jak najbardziej na tak 

• Like 1
  • Super 1

rounded-in-photoretrica.png.b74c6b2d4f0e792c34a470e85b6d8dd4.png

DC: mental3.1
Steam: M3nt4l 

Posted

Zabawa miałaby sens gdyby wyłączyć dodatkowe skoki lub chociaż autobh na czas jej trwania jeśli bierzemy pod uwagę wszystkich graczy serwera (warto marzyć xD)

Zwykłym graczom oraz vipom bez szans z svipami raczej nie będzie się chciało czekać 5 minut spectując innych, bo przeważnie tyle ta zabawa trwała przy 20+ więźniach bez limitu czasu (dlatego ja osobiście jej nie lubię). Z doświadczenia tykająca bomba zawsze była najbardziej znienawidzona przez graczy w ostatnich latach, ale na tym serwerze można byłoby zobaczyć jak się przyjmie, bo plugin jest gotowy i wystarczy wgrać :P

Więc jeśli nie pochłonie zbyt dużo czasu technikowi, który mógłby go przeznaczyć na coś ważniejszego jestem na TAK

• Like 1
  • Sad 1
  • Super 1
Posted

Tak jak kolega wyżej powiedział, zabawa miałaby sens gdyby wszyscy mieli równe szanse, tzn. wyłączenie wszystkich przywilejów dla SVIPA. Poza tym myślę, że można spróbować tej zabawy u nas, nie wiadomo jak się przyjmie czy pozytywnie czy negatywnie.. a może akurat? Jestem za wprowadzeniem tej zabawy na serwis i spróbować jej na naszej społeczności. 

• Like 2
  • Super 1

200.gif.03f2c148802c5bb7a8cc36e7a2b8df62.gif

"Imagination is more important that knowledge."

Posted

Ja jestem, jak najbardziej na tak. Zawsze na tej zabawie były dostępne skoki i auto bh, dlatego uważam, że powinno to zostać. Nie jest to żadne utrudnienie dla innych, ponieważ tak, jak każdy mogą kupić SVIPA.

• Like 1
  • Super 3
Posted

Rownych szans nie ma na wielu zabawach, dlatego ograniczanie skakania, akurat na tej zabawie mija się z celem, po coś tego svipa się kupuje.

A druga sprawa jest taka że przecież gasi się autobh podczas zabaw.

Jestem za dodaniem zabawy na serwer.

• Like 1
  • Super 2
Posted

jestem na tak, dodatkowa zabawa do puli to zawsze dobry pomysł dla struktury serwera. jest za dużo strzelanek, więc taka odmiana na pewno wpłynie pozytywnie

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Na tak ciekawa zabawa :D 

• Like 1
  • Super 1

sygnatura marek1.png

• nightvz changed the title to [Propozycja] Propozycja zabawy
Posted (edited)

Może i kolega wyżej ma racje ale gracze którzy mają więcej fps i ogarniają movement mogą bez autobh się rozpędzać w nieskończoność na każdej mapie więc samo usunięcie autobh nie pomoże 

Edited by Just Zelus
  • Like 1
Posted

Postaramy się ją wprowadzić, nostalgiczna zabawa ;)

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information