Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

[Przyjęta] [Propozycja] Deagle, marker, mapa

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam serdecznie!

Przedstawiam kilka propozycji :)

1. Możliwość dodania Deagla wszystkim więźniom naraz. Aktualnie trzeba dawać każdemu z osobna co jest bardzo męczące i zabiera dużo czasu. 

2. Dłuższy marker. Obecnie marker szybko się kończy, co utrudnia prowadzenie.

3. Dodanie mapy jail_budyn. Jest to kultowa mapa, która była grana na większości serwerów. Lubiana przez graczy, zawsze stanowiła jedną z lepszych atrakcji na JB. Dodatkowo, stanowi ciekawe wyzwanie dla CT.

Daje linka jakby ktoś znaleźć nie mógł: https://gamebanana.com/mods/89425

Kilka screenów z mapki (na zdjęciach mój kolega Kenny pozuje jak cos :), ogólnie mega lubimy tę mapę i gramy sobie nawet czasem we dwóch :) )

image.thumb.jpeg.216a6a18f8710fe1e50544a5d161d9fb.jpegimage.thumb.jpeg.d0c76dcf901ff8ee039ddd5fd4bd2aec.jpegimage.thumb.jpeg.eeebff0846b48efd3cfb400e64e85d8a.jpeg

Pozdrawiam

Kuba

Edited by nightvz
  • Like 2
  • Super 3
Posted

Jestem za każdą propozycją od sernika. Wielkie TAK. Nie będę nawet rozpisywać za i przeciw bo są tylko same plusy. Także trzy razy tak, przechodzi Pan dalej.

• Like 1
  • Super 3

lucifer.png

Posted

No to jak mój serdeczny kolego wspomniał lubimy sobie spędzić wieczór we dwóch na tej mapie i powspominać stare czasy. Dzisiaj naszła mnie taka myśl by dodać ową mapę na serwer i wspólnie z resztą graczy zagrać na dobrej mapie. CT będzie musiało kreatywnie poprowadzić rundy oraz dobrze ogarniać strzelanie aby ogarnąć co tam się dzieje. Co co dwóch wyższych propozycji także jestem na tak, kilkukrotnie zdarzyło się aby marker skończył się kiedy nie powinien  to samo z bronią, marnuje się tylko czas i wszyscy tylko spamią "0:00" dekoncentruje się tylko osoba prowadząca.

Pozdrawiam

Mateusz

• Like 1
  • Super 4
Posted

Również na tak, przydatna propozycja przyda się na serwerze 

• Like 1
  • Super 2

rounded-in-photoretrica.png.b74c6b2d4f0e792c34a470e85b6d8dd4.png

DC: mental3.1
Steam: M3nt4l 

Posted

@Kenny Szkoda, że o mnie zapomniałeś :'(
A co do propozycji jak najbardziej na tak, dodawanie deagla osobno jest denerwujące, markier też jest denerwujący jak się kończy.

A co do Budynia, to oczywiście, że jest to mapa, której tu brakuje, na tej mapie CTKI mają szasnę, pokazać swoje umiejętności (znam chłopa, który tą mapę ogarniał z palcem w dupie, a takich jest niewielu) Kto wie, ten wie ;P

• Like 1
  • Super 2
  • nightvz changed the title to [Propozycja] Kilka propozycji :))
Posted

Również jestem na tak 

Propozycje jak najbardziej na +

• Like 1
  • Super 2

200w(1).gif.f69c335abc8de6064cbaa556a021c31a.gif

·gadugadu - 79679539

~ dc | macikfamecs

Posted

1. Zgadzam się, ponieważ rzeczywiście danie deagl’ów większej ilości graczy zajmuje dużo czasu. 
2. Jestem, jak najbardziej za, ponieważ marker szybko się kończy i trzeba czekac na zregenerowanie się go, przez co również CT traci czas. 
3. Uważam, że to fajny pomysł, aczkolwiek jest tyle map do grania, że nie wiem, czy owa mapa w ogóle będzie grana, ale można spróbować. 

• Like 1
  • Super 2
Posted

Uwielbiałem tą mapę na serwerach JB, nie ma jej tutaj i jest to dużym błędem. Marker powinien być dłuższy bo ten jest za krótki. A co do deagl'a to zgadzam się, bywa to denerwujące jak trzeba każdemu z osobna go nadawać. Jestem ZA! :D 

• Like 1
  • Super 2

200.gif.03f2c148802c5bb7a8cc36e7a2b8df62.gif

"Imagination is more important that knowledge."

Posted

Co do pierwszej propozycji - oczywiście, że jestem na tak. Na pewno utrudnia to w jakikolwiek sposób prowadzącemu szybkość i płynność w wydawaniu poleceń.

Co do drugiej propozycji - to prawda, grałem na serwerze chwilę i dosłownie marker kończy się bardzo szybko.

Co do trzeciej - formalność, świetna mapa, która powinna mieć miejsce u nas na serwerze.

Jestem na tak ;) 

• Like 1

`

Posted (edited)
Propozycja przyjęta!
Edited by nightvz
nightvz,

1 i 3 propozycja zostanie dodana. Z markerem, zobaczymy. 

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information