Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted
Imię: Kuba
Coś o sobie: Kuba 23lata mozna byc rzec ze mała legenda z 1.6 znana z dawnych lat. Mieszkam w Szczecinie i pracuje z czasem sie poznamy lepiej :D 
Doświadczenie na stanowisku UBT: ogromne 7lat w UBt 2 lata jako opiekun UBT
Umiejętność obsługi  amxbans: 10/10
Umiejętność oceniania screenów:9/10
Umiejętność oceny demek:9/10
Czy korzystałeś kiedyś ze wspomagaczy (jeśli tak to jakich): hppv3/hppv4/hppv5/hppv6/interium/alternative/ezpasta/vermilion/evol/leis 09/leis 08
Link do steam: https://steamcommunity.com/id/rlsxn/
Link do BANID: https://banid.pl/kto?to=0:1:780738612
Dlaczego chciałbyś objąć to stanowisko: mam ogromne doświadczenie w tym co się dzieje w dziale UBT chciałbym wam pomoc i odciazyc administracje aby nie musiała tego robić 
  • Like 1
  • Haha 2
Posted

Jestem za okresem próbnym z racji że Cię zbytnio nie znam.

+wiek
+ brak banów
+banid tez wporzadku 
+doswiadczenie 
+checi

• Like 1
  • Super 1

200w(1).gif.f69c335abc8de6064cbaa556a021c31a.gif

·gadugadu - 79679539

~ dc | macikfamecs

Posted

Jakub jest stosunkowo nowym użytkownikiem naszego forum, ale i tak dałbym mu szansę oraz wyciągnął rękę w jego kierunku, by dołączył do naszej załogi.
Twoje dotychczasowe doświadczenie to zdecydowany atut, który warto rozwijać. Nie widzę przeciwwskazań, by powierzyć Ci tę rolę.

Ode mnie zielone światełko powodzonka!

Daffy Dack GIFs | Tenor

• Like 1
  • Super 2
Posted

Jako że jestem opiekunem UBT i jestem jedyny :) to jestem na TAK

Doświadczenie 

znajomość ss oraz demek

pomoc się przyda jako że się rozwijamy

DUŻĘ TAK

• Like 1
  • Haha 1
  • Super 1

sygnatura marek1.png

Posted

Jestem na TAK 

Doświadczenie 

Chęci 

• Like 1
  • Haha 1
Posted

Jestem na TAK

+ Wiek

+ Chęć pomocy 

+ Doświadczenie

• Like 1
  • Haha 1

rounded-in-photoretrica.png.b74c6b2d4f0e792c34a470e85b6d8dd4.png

DC: mental3.1
Steam: M3nt4l 

Posted

Moim zdaniem podanie zostało trochę napisane zbyt szybko pod względem czasu jak i samego rozbudowania podania. Dopiero do Nas dołączyłeś i wolałbym, żeby każdy chociaż trochę najpierw Cię poznał z lepszej jak i gorszej strony. Jeśli piszesz o takim doświadczeniu to mam nadzieję, że tak jest, chociaż czas później to zweryfikuje. Moje zdanie jest neutralne, nawet troszkę w stronę "na nie". Daje pole do popisu osobom, które się tym zajmują.

• Like 1
  • Super 2

imagee.jpeg

Posted

Ja powiem krótko, jestem na NIE.

Daj się trochę poznać, pograj trochę z nami.

Podanie wygląda na napisane ot tak, ale doświadczenie jeżeli jest takie jak mówisz to próbuj za 2 tygodnie :)

• Like 1
  • Super 2
Posted

Dobra to sprawa wygląda w następujący sposób. 
Dokonałem analizy twoich historii na bazie steam id przy pomocy „wargoda” byłeś w 70% na wszystkie spalony, nie biorę pod uwagę banów na innych sieciach gdyż u nas nikt cię jeszcze nie złapał. Co do samego podania na szybko napisane dołączyłeś i odrazu podanie jakbyś się chciał skryć ze ubt to nie będzie czitowania. Jako że się rozwijamy i mamy już sporą bazę użytkowników chciałbym już wprowadzić sens taki jaki powinien być. Przywitanie ,danie się poznać i dopiero podanie. Na chłodno odrzucam jeśli nie będzie problemów z tobą ani nikt nie złapie cię na czitowaniu śmiało składaj podanie sprawdzę twoje umiejętności. U nas każdy ma Równe Szanse do następnego ;) 

• Like 4
  • Super 3

sygnatura marek1.png

Posted

MCAPGJk.png.dde8409d32610abefdd2e00cedfaf033.png

• Like 1

sygnatura marek1.png

Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information