Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted
Link do bana z bansa:https://bany-fame.pl/ban_list.php?bid=973
Opis sytuacji:Pewien gracz pytał się admina o unbana na CT ja w żartach, które ten gracz zrozumiał powiedziałem, że go odbanuje oczywiście gracz ten wiedział, że nie mówię na poważnie bo się zaśmiał przy tej sytuacji był r4gee oraz lucifer morningstar, po czym chwilę póżniej dostałem bana za podszywanie się pod administracje. 
Posted

Żarty żartami, może i ten gracz wziął to na żarty ale na serwerze były też inne osoby które mogły nie uznać tego za żart i w sytuacji w której potrzebowałyby admina zgłosiliby się do Ciebie. Jednakże jeżeli obiecasz poprawę i nie będziesz tak więcej robił w przyszłości można bana zdjąć. 

Rychu można żartować ale rób to z głową i bez takich akcji jak dzisiaj

lucifer.png

Posted
27 minut temu, Lucifer Morningstar napisał:

Żarty żartami, może i ten gracz wziął to na żarty ale na serwerze były też inne osoby które mogły nie uznać tego za żart i w sytuacji w której potrzebowałyby admina zgłosiliby się do Ciebie. Jednakże jeżeli obiecasz poprawę i nie będziesz tak więcej robił w przyszłości można bana zdjąć. 

Widać już na serwerze nie można sobie za żartować....   W takim razie niech ci będzie nie będę wprowadzał graczy w błąd.

• Like 1
Posted

Dostajesz UB ale...

Następnym razem proszę się nie podszywaj się pod administrację, to nigdy nie będzie brane jako żart. 

• Like 1

PoProstuSygnatura

Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information