Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

Recommended Posts

Posted (edited)

Wywiad-z-poprostuklaudia-18-11-2024.thumb.png.59518d68d004aa15f4186bdf847cd1ee.png

Cześć wszystkim.

Chciałabym się z Wami podzielić moim pierwszym wywiadem, który udało mi się napisać z Naszą cudowną Administratorką Forum PoProstuKlaudia

Zarówno ja, jak i Klaudia mamy z wywiadem po raz pierwszy do czynienia, więc mam nadzieję, że Wam się spodoba. 

*Jeżeli macie uwagi, co do tego wywiadu możecie je napisać pod tym tematem. 

Miłego czytania!

Redaktor: blondie  

Udzielający/a wywiadu: PoProstuKlaudia

Witaj kochana. Bardzo cieszę się, że to właśnie z Tobą po raz pierwszy przeprowadzam wywiad, ponieważ uważam, że dużo osób chciałoby Cię lepiej poznać, w tym również ja. Najpierw zadam najważniejsze pytanie, czyli: Jak się dzisiaj czujesz i jaka emocja towarzyszy Ci w tej chwili najbardziej? 

Witam. Również cieszę się, że mój pierwszy wywiad przeprowadzasz Ty. Dzisiaj miałam bardzo pracowity dzień, bo zaczęłam pracę o 12-stej w nocy, a skończyłam o 10-tej rano. Był to dla mnie bardzo ważny dzień, ponieważ byłam złożyć podanie o przyjęcie do służby w Policji. W tym momencie emocja, którą najbardziej odczuwam jest ekscytacja i czuję się znakomicie. 

W takim razie cieszę się, że możemy zacząć wywiad z tak pozytywnym nastawieniem. Na sam początek odpowiedz mi na podstawowe pytania, czyli: 

Jak masz na imię? Ile masz lat? Skąd pochodzisz?

Mam na imię Klaudia(tak, jak to mogliście zauważyć po mojej nazwie). Skończyłam 21 lat i pochodzę z województwa Łódzkiego, ale mieszkam na Podkarpaciu w Rzeszowie wraz z moim chłopakiem. 

Rzeszów to jedno z piękniejszych miast! Mogłabyś opowiedzieć coś więcej o sobie, tzn. Gdzie pracujesz? Czy się uczysz? Jakie są Twoje zainteresowania?

Na co dzień pracuję w biedronce, ale nie jest to moja praca marzeń. Mogę Wam polecić masło, które jest teraz w promocji za 4 zł z kartą "Moja Biedronka"xD Studiuję zaocznie Administrację i jestem aktualnie na drugim roku studiów w Częstochowie. Moimi zainteresowaniem jest jazda na rolkach i na łyżwach oraz mój chłopak. 

Domyślam się, że jest to ciężka praca psychicznie, jak i fizycznie, bo z klientem i w jednej z większych sieci detalicznych w Polsce. Wspomniałaś wcześniej o tym, że złożyłaś podanie o przyjęcie do Policji. Czy mogłabyś opowiedzieć o tym coś więcej? Czy zdradzisz Nam również, jaka jest Twoja wymarzona praca? 

Pewnie, że tak. Jeżeli chodzi o podanie to trzeba przejść przez kilka etapów, czyli pierwsze, co trzeba zrobić to je złożyć na Komisariacie Policji, aktualnie czekam na jego rozpatrzenie i spotkanie odnośnie tego, jakie kroki dalej mam podjąć w tym kierunku. Na pewno będę musiała przejść test sprawnościowy, jak i psychologiczny. Natomiast moją taką wymarzoną pracą w przyszłości jest obsługa celno-skarbowa i będę do tego dążyć, aby pracować, jako osoba zdalnie przekazująca informacje na temat ewentualnych zakazanych substancji przemyconych w paczkach, w firmie takiej, jak: UPS,DPD lub InPost. Najprościej to ujmując chciałabym zostać pośrednikiem, ale nie osobą sprawdzającą te paczki. Ewentualnie drugą pracą, którą mogłabym wykonywać jest Administrator w Urzędzie Skarbowym. 

Jest to na pewno bardzo ciekawa praca i z tego, co wiem to bardzo dobrze płatna. Zarówno pierwszy zawód, jak i drugi. Czyli w takim razie kierunek studiów jest związany przyszłościowo z Twoją pracą? 

Tak. Kierunek jest związany z moją pracą w przyszłości. Natomiast wolałabym ukończyć studia na Administracji w specjalizacji obsługi celno-skarbowej, ponieważ po tych studiach, aby gdzieś pracować nie trzeba mieć znajomości, a wystarczą umiejętności. Po Administracji Publicznej można pracować w zawodzie, ale bardziej po znajomościach, niżeli po umiejętnościach. 

Tak właśnie jest w większości przypadków, że ludzie dzięki znajomościom zajmują stanowiska w różnych zawodach. Bardzo cieszę się, że Ty jednak postawiłaś na swoim i będziesz dążyć do celu w tym kierunku. Na pewno udowodnisz coś sobie, jak innym, że nie tylko dzięki znajomościom można pracować w zawodzie, ale  również dzięki ciężkiej pracy i umiejętnościom.  Czy uważasz, że ta praca jest odpowiedzialna? 

Uważam, że ta praca jest bardzo odpowiedzialna, ponieważ odpowiadam za to, aby nie zostały przemycone żadne nielegalne substancje w paczkach, ale myślę, że są bardziej odpowiedzialne prace, w których jesteśmy odpowiedzialni za zdrowie swoje, jak i za zdrowie drugiego człowieka. 

Zdecydowanie się z Tobą zgadzam. W każdej pracy jesteśmy za coś odpowiedzialni. Mniej lub bardziej. Chciałabym Ciebie zapytać, jak poznałaś się ze swoim chłopakiem? Bo ja o tym już słyszałam i wydaje mi się, że innych też to ciekawi. 

Ogólnie z madzią chrypką(taki ma nick w grze) poznaliśmy się właśnie przez CS'a rok temu, a mieszkamy ze sobą miesiąc czasu.

A więc całkiem nietypowe poznanie się. Mam nadzieję, że dobrze Wam się wiedzie i osobiście życzę Wam dużo miłości. A jak długo w ogóle grasz w CS'a i na jakim serwerze zaczynałaś swoją przygodę? 

Dziękujemy. W CS'a gram od około ośmiu lat. Zaczynałam na serwerze 4maps, a później trafiłam na tryb Jailbreak i tak zostałam na nim do dzisiaj. Ogólnie nigdy nie grałam, żeby dobrze grać, tylko aby móc poznawać i porozmawiać z ludźmi. Zawsze dostawałam bany z powodem "Mutacja +16"xD

Masz bardzo długi staż, zresztą widać to po Twojej opiece nad serwerem Jailbreak. Apropo tego bana to twierdzę, że każda dziewczyna, choć raz dostała kicka/bana z takim powodemxD Myślę, że już wystarczy pytań, bo mogłabym tak pytać Cię o wszystko w nieskończoność. Może chciałabyś coś dodać jeszcze od siebie? 

Chciałabym zaznaczyć jeszcze, że jestem wielką fanką postaci z bajki Stich, ponieważ jest on rodzinny, czyli Ohana. Jest pobudzony w pozytywnym sensie, jest wszędzie i przypomina mi mnie samą, dlatego to jest  moja maskotka. Jeszcze taka ciekawostka na sam koniec: 

Książka "Mały Książe" jest życiem, zapamiętajcie! Na wszystkie egzaminy się nadaje, ponieważ jest w tej książce większość motywów literackich. 

*Ohana to słowo, które przez Hawajczyków jest interpretowane, jako rodzina. 

Wszyscy właśnie mogli zauważyć, że bardzo lubisz postać Stich po Twoim avatarze, jak i czapce na serwerze Jailbreak, którą ciągle nosisz, więc fajnie w końcu poznać genezę tego, dlaczego akurat jesteś jego fanką. Jeszcze chciałabym, abyś odpowiedziała na szybkie pytania. 

Woda gazowana, czy niegazowana? 

Gazowana

Siatkówka, czy koszykówka? 

Siatkówka

Laptop, czy komputer? 

Komputer

iOS, czy Android? 

Android 

Dzień, czy noc? 

Noc

Miejsce urodzenia, czy miejsce zamieszkania? 

Miejsce zamieszkania, bo z chrypką.

Tak na sam koniec, czy mogłabyś opisać osoby z forum, które  dla Ciebie wybrałam trzema cechami, które Ci się z nimi kojarzą? 

r4gee  zabawny, dotrzymujący słowa, punktualny 

Synaptic walczący o swoje, cicha woda brzegi rwie, z poczuciem humoru 

ZombieKuba69 zadziorny, szukający zaczepki, czarny humor 

Kochana bardzo dziękuję Ci za ten wywiad. Wspaniale mi się z Tobą rozmawiało(zresztą, jak zawsze).

Ten wywiad był dla mnie czystą przyjemnością. Chciałabyś jeszcze kogoś pozdrowić? 

Ja również bardzo dziękuję, znakomicie mi się z Tobą rozmawiało. Chciałabym pozdrowić najwspanialszą redaktorkę, która przeprowadziła ze mną ten wywiad <3 

Ja Cię również pozdrawiam słoneczko <3 

Edited by blondie
  • Like 2
  • Wow 1
  • Super 12
Posted

Dobra robota :D

• Like 1
  • Super 4
Posted

Zlewają mi się bardzo te kolory, może cos w tym stylu doradzę?
Redaktor [R]: Pytanie
Odpowiadający [O]: Odpowiedź

Maruda jako krokodylek a nie celnik! Dobrze że przestałem jeździć z paczkami/towarem :sure: Jakbym trafił taką Klaudię i by przeszlupała mi całego busa, oszalałbym chyba :emoji_2125:

blondie,

Kolor był na prośbę Klaudii, więc nie protestowałam:D

• Like 1
  • Haha 3
  • Super 1
Posted

Fajny wywiadzik, super inicjatywa!

• Like 1
  • Super 4

imagee.jpeg

Posted

Bardzo fajny wywiad pierwszy raz się spotykam z taką stylistyka ale wedle mnie są kolory dobrze dobrane i czyta się dobrze brawa dla was kobitki 

• Like 1
  • Super 4

sygnatura marek1.png

Posted

Super wywiad ! PoProstuKlaudia  Dzięki za polecenia masła w promocji.
blondie  Swietnie przeprowadzony wywiad :D 

• Like 1
  • Super 3

200w(1).gif.f69c335abc8de6064cbaa556a021c31a.gif

·gadugadu - 79679539

~ dc | macikfamecs

Posted

Przeanalizowałem cały wywiad sobie powolutku, więc aż pragnę żeby się wypowiedzieć. Całkiem schludny, treściwy wywiad, lecz króciutki. Wkradło się kilka błędów interpunkcyjnych, lecz to jest wybaczalne - też nie jestem nie wiadomo kim z języka polskiego. 

Wywiad dobry. Ode mnie plusik za wykonana prace. 

• Super 2

`

• matt locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information