Jump to content
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Rekrutacja na Opiekuna Serwerów CS 1.6! Zapraszamy do składania podań! ×
Darmowe nagrody do wygrania w Losowaniu i Lotto! ×
Facebook

[Odrzucone][Zamknięty] Skarga na kierat 355, Lucifer Morningstar, czubek, gzk7p

Recommended Posts

Posted

Nick osoby zgłaszającej: mocar
Nick osoby oskarżonej: kierat355, Lucifer Morningstar, czubek, gzk7p
Data zdarzenia: 20.11.2024
Osoba, na którą chcesz złożyć skargę: kierat355, Lucifer Morningstar, czubek, gzk7p
Opis sytuacji: Na poniższym demku widać jak gracz kierat355 wykonuje na mnie Free Killa, ponieważ zgodnie z punktem 2.32 regulaminu JB miałem prawo uderzyć tamtego strażnika. Sytuacja mogłaby się zakończyć w 5 sekund, jeżeli jeden z wyżej wymienionych adminów w jakikolwiek sposób zareagowałby na wiadomości wysyłane przeze mnie na u@ (załącznik). Niestety przez ich bierną postawę jestem zmuszony napisać tę skargę. Chłopaki bardzo was lubię, ale po coś macie te "moce" i administracja jest od tego by takie sytuacje rozwiązywać. Piszę tę skargę, by nieco "obudzić" administrację, ponieważ w przeszłości zdarzały się podobne sytuacje.
Dowody: https://www.mediafire.com/file/cgx8q6uppur8o0a/Half+Life+2024.11.20+-+23.03.37.02.mp4/file 

konsola.png

• Like 1
  • Super 3
Posted

Na prośbę autora odrzucam. 

• Like 1
Posted
UPS! Skarga odrzucona.
Jeżeli się z tym nie zgadzasz - skontaktuj się z nami!

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - FAMECS.pl

FAMECS.pl to sieć serwerów counter strike 1.6 & 2. Od 2022 roku zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...

Important Information